Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
Hepsi alırda bazı cihazlar eksik alabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar hevesiniz kursağınızda kalmasın ama Ali Kemal abi haber yapmış portalda. Özellikle tüm cihazların pfd ile alamayacağını yazmış. Bir liste ile belirtileceğini söylemiş. O zaman ben ve diğer alt sınıf kullanıcılar kritikte kaldı :S 520,525 ,620 kullanıcılarına duyurulur :(
@papakudioflu
Abi kesin mi bazılarının alamayacağı?

"
Hangi cihazların Windows 10 for Phones Ön İzleme sürümüne yükseltileceği henüz netlik kazanmadı fakat Microsoft Windows Insiders Program yöneticisi Gabriel Aul Twitter’dan bununla ilgili de bir bilgi paylaştı. Bu konuda sorulan bir soruya Gabriel Aul verdiği cevapta; “Bu soruya cevap vermek isterdim, Biz ilk önizleme için Desteklenen cihazlar listesi hazırlıyoruz . Yakında paylaşılacak.” dedi.

Farklı bir soruda bu listede hangi cihazların bulunacağı konusunda detay paylaşmayan Gabriel Aul, 512 MB sistem belleğine sahip cihazların da bu listede olduğunu belirtti."
Haberde de belirttiğim üzere şu anda net bir durum yok. Bazı cihazların alamayacağı kesin ama bunları şimdilik sadece "ilk ön izleme sürümü" için konuşuyoruz. Yani ön izlemede verilecek ikinci veya üçüncü güncellemeyle tüm cihazlar dahil edilebilir.

• Beğen
Tepkiler: emz, dilmenibrahim ve ogzhnoTr
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet son görüntüler heyecanı yükseltiyor nabzınıza bakın yüz'ü vurdu sanırım :)

skynet

Üye
Vay arkadaş o zaman 620 kesin almaz bu ilk güncellemeyi :dry:

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada @Sensation arkadaşımızın son paylaştığı ekran görüntüsğyle sistemin adının Windows 10 Mobile olduğu da kesinleşmiş oldu.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Sensation, ogzhnoTr ve 1 kişi daha
emz

emz

Üye
isim netleşti o zaman :p

Alttaki tarih 2014???????
Bence bir yamuk var. Madem o tarihten isim hala kesin değil. Ayrıca o tarihte vardı da biz niye hiç sızıntı alamadık? Ama isim bence hala karışık. 2015 olunca o tarih yeni güncelleme ile o zaman belli olur :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
wpfurkan

wpfurkan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy, dücane, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Alttaki tarih 2014???????
Bence bir yamuk var. Madem o tarihten isim hala kesin değil. Ayrıca o tarihte vardı da biz niye hiç sızıntı alamadık? Ama isim bence hala karışık. 2015 olunca o tarih yeni güncelleme ile o zaman belli olur :)

onla bir alakası olduğunu sanmıyorum :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Modeli 1520 sanıyordum ama son görüntüden o olmadığı belli. 730, 735, 830 veya 1320 olabilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hadi bakalım MS

Peocawe

Peocawe

Üye
1320 o cihaz herşeyimi basarım buna :P

• Beğen
Tepkiler: ON9
Sensation

Sensation