yuvanacuu
Üye
Sen kendini samsung ve apple yenilik yapar diye kısıtlamışsın
Sendeki bu samsung apple yada diğer marka düşmanlığı neden acaba
Sen kendini samsung ve apple yenilik yapar diye kısıtlamışsın
Sendeki bu samsung apple yada diğer marka düşmanlığı neden acaba
Aynı zamanda galaxy s3 kullanıp bir dahaki telefonumun, lumia bozulduğunda apple olacağını söylediğimi hatırlıyorum.
@bulutsuzgece bi yarışma duzenlenmişti. Yeni isim hakkında Windows 10 Mobilr diyenler yanlış sayılmıştıbu arada @Sensation arkadaşımızın son paylaştığı ekran görüntüsğyle sistemin adının Windows 10 Mobile olduğu da kesinleşmiş oldu.

Yapacak bir şey varsa söyle yapalım. O anda o şekilde duyuru yapılmıştı ve ona göre kara verildi.@bulutsuzgece bi yarışma duzenlenmişti. Yeni isim hakkında Windows 10 Mobilr diyenler yanlış sayılmıştı![]()
Evet doğru demiş bence çünkü sistemin adı Windows 10 Mobile. Dolayısıyladır ki Windows 10 Mobilr yanlış oluyor@bulutsuzgece bi yarışma duzenlenmişti. Yeni isim hakkında Windows 10 Mobilr diyenler yanlış sayılmıştı![]()

şu anda her hangi bir güncelleme yok bende l520Arkadaşlar bu arada 1520 için bir güncelleme yayınlandı,şu anda bende yükleniyor.
Arkadaşlar bu arada 1520 için bir güncelleme yayınlandı,şu anda bende yükleniyor.
şu anda her hangi bir güncelleme yok bende l520
PFD den tik i kaldır anca öyle buluyorKaç dk oldu kontrol ediyor pfd mi
PFD den tik i kaldır anca öyle buluyor
Gelen Denim arkadaşlar diğer konudan devam edelim: Duyuru - Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı! (520/525/620/720/930/1520) - MaxiCep
Henüz yükleme aşamasındayükleyen oldumu nedir? heyecan yaptım sabahtan beri okuyup duruyorum forumu.![]()
Henüz yükleme aşamasında