Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani telefon normal açıldı şuan saati sıfırlamış sadece 00.00 die birde android simgesinde anahtar dönüyordu ya ortasında bundan dikkat işareti çıktı 2sn ile kapandı tekrar recovery yapmadan açıldı

Yazdıklarından bir şey anlamadım??

Telefon açılıyor mu açılmıyor mu?
Sorunun nedir anlayamadım doğrusu iki yorumunda birbirinden bagımsız.

ErSin9006

Üye
bu günün güncellemesi 15dk da anca indi telefona kurayım dedim açılış ekranında recovery menü gelince tekrar başlatma yaptı neden kuramıyorum şuan güncellemeyi?
dostum sorun bu güncellemeyi kuramıyorum bugünün güncellemesini telefondan elle indirdim yani bu rom zaten vardı bugünkü güncellemeyi yüklemiyor telefon açılıp kapanıyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
dostum sorun bu güncellemeyi kuramıyorum bugünün güncellemesini telefondan elle indirdim yani bu rom zaten vardı bugünkü güncellemeyi yüklemiyor telefon açılıp kapanıyor

Xplore ile bak bakalım ındırdıgın rom açılıyor mu?
Hatalı indiyse zıp acılmaz

ErSin9006

Üye
tekrar indirdim aynı hata gene şu android robotu geliyor yatık vaziyete geçip karnında dikkat işareti çıkıp kapanıyor ama telefon şuan sorunsuz çalışıyor :) anlamadım neden oldu böyle xplore ile nereye indiriyor ki

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
tekrar indirdim aynı hata gene şu android robotu geliyor yatık vaziyete geçip karnında dikkat işareti çıkıp kapanıyor ama telefon şuan sorunsuz çalışıyor :) anlamadım neden oldu böyle xplore ile nereye indiriyor ki

Download klasörüne bakabılırsın

ErSin9006

Üye
3-4 tane baktım download a ama yok :) güncelleme sorunlu olaiblir mi

ErSin9006

Üye
arattım dosya adı ama çıkmadı bişey neyse yeni güncelleme gelince deneyim bir :) olmazsa sd karttan kurarım artık napalm

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Zıp olarak Arat cıkar
arattım dosya adı ama çıkmadı bişey neyse yeni güncelleme gelince deneyim bir :) olmazsa sd karttan kurarım artık napalm

Şimdi indirdim yükleyip dönüş yaparım.
Cevap yazmazsam anlakı sorunlu :D
Elimde pc de yok telefon açılır inşallah :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Güncellemede Sorun yok yukledım.
Konudaki linkten indirip recovery den yükleyin.

ErSin9006

Üye
konudan indirip kurarım sıkıntı değlde aynısı olabilir mi :) birde stock dediğiniz nedir tam olarak :)

ErSin9006

Üye
recovery menü iptal olmuş :) yeni güncelleme ile düzelmez sanırım önerebileceğiniz ve geri cm 12 kurabileceğim bir rom söyleyebilir misiniz? ayrıca bu durumun bir sakıncası varmı

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
recovery menü iptal olmuş :) yeni güncelleme ile düzelmez sanırım önerebileceğiniz ve geri cm 12 kurabileceğim bir rom söyleyebilir misiniz? ayrıca bu durumun bir sakıncası varmı

Yenı rom yükledıgınde wıpe Yapamayacağın için sorunlar cıkabılır.
Stock rom yuklemen mantıklı bir seçim olacaktır.

ErSin9006

Üye
çok temiz bir şekilde tekrar cm12 kurmak istiyorum ? en baştan nasıl bir yol izleyeyim
stock için türkiye mi sağlam olur yoksa rusya mı?

Son düzenleme:

Üst Alt