Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O görüntüye bakılırsa pil göstergesi adam olmamış altta %90 yazıyor üstteki fu ll :) ve şimdi ki tüm ayarlar yazısı da kısayol olarak yukarı çıkmış?!!!
Wp de pil simgesi öyle yüzde onluk düşmüyor Ayrıca pil simgesi ful değil dikkatlice bakın bence ;) (%100 dolu simgeyi ekledim)
Wp 10 ile kısa yollar çoğalıyor. Alttaki Expand dikkatinizi çekti mi ?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ayrıca w10 tp hazırdır bence az çok ekleme yapıp hatalar düzeltiliyordur boşuna bekletmezler yoksa

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim

zbahadir

Üye
Benim tahminim Windows 10 Pre Şubat 2-5 arasında yayınlanabileceği yönünde. :)

braayn

braayn

Üye
Adamlar video yayınlamadan wp 10 vermezler bence

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: braayn
Bay H

Bay H

Üye
GDR2 iptal olmadığına göre 12 Şubattan önce Windows 10 mobil ön izleme yayınlanmayacaktır bence.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Gdr2 beklemiyorum açıkçası ben, kimse beklemiyordur

tanyyy

Üye
"After the Seahawks win the Super Bowl, we'll be releasing our first build of Windows 10 on phones."

Böyle birşey denmiş konferansta. Yani pazartesi ya da salı güncelleştirmeyi alabiliriz :)

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Buraya yazıyorum Şubat 8 video Şubat 16 preview

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Buraya yazıyorum Şubat 8 video Şubat 16 preview
Güncelleme ile video arası o kadar uzun olmaz.

Ayrıca videonun güncellemeden önce gelme olasılığı çok düşük.

Bu tür durumlarda video genellikle aynı gün veya ertesi gün yayınlanır.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Wp de pil simgesi öyle yüzde onluk düşmüyor Ayrıca pil simgesi ful değil dikkatlice bakın bence ;) (%100 dolu simgeyi ekledim)
Wp 10 ile kısa yollar çoğalıyor. Alttaki Expand dikkatinizi çekti mi ?
Dikkatlice baktım inceledim dediğimde hala sabitim ben Lumia 800 le çıktığım yolda biliyorum pilin nasıl düştüğünü ki w10fp ile simge değişmiş önceki resimde sağ ve sol taraflarda ki boşluğu eşitti yani pil %100 ikeb sayısal olarak %90 yazıyordu illa cetvelle mezura yla ölçmem gerekiyorsa ölçer video çeker koyarım o resimden oturu, ayrıca bir arkadaş demiş ya zorunda değil diye ona da şöyle ce cevap vereyim denim gelmedi diye yakınıyoruz ya vermek zorunda değiller hatta uygulamaları guncellemek zorunda bile değiller o mantıkla gidersen, çaktın mı?

dakamon

dakamon

Üye
Güncelleme ile video arası o kadar uzun olmaz.

Ayrıca videonun güncellemeden önce gelme olasılığı çok düşük.

Bu tür durumlarda video genellikle aynı gün veya ertesi gün yayınlanır.
Olur ya video yayınlanır sonra güncellemede bi sıkıntı çıkar ve gecikirse rezillik olur o yüzden bende sizin gibi aynı gün yada ertesi gün video yayınlanır diyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeden sonra gelirse bir anlamı kalmaz şahsen ben izlemem canlı canlı kendim incelerim

Güzel kardeşim bugüne kadar "resmi detay videoları" her zaman etkinlik, güncelleme ya da yeniliğin geldiği gün yayınlandı.
Adam erkenden yayınlarsa güncellemenin tadı ve sürprizi kalır mı?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bana da güncellemeden sonra yayınlanır gibi geliyor zaten o video beta kullanmayan kişilere tanıtım niteliğinde bir şey olacaktır muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt