Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Microsoft sağlam tesisatçı bulmuş. Bütün sızıntı yapan vanaları kapamış.
Yahu kaç aydır wp 10 diyoruz bir tane sızıntı olmaz mı be!
Güncelleme boyutunun o kadar çok yüksek olacağını sanmıyorum. Zaten kernel aynı. Sadece üzerine eklemek falan gelir. Oda en fazla 300mb olur. 1 - 1.5 gb beklentilerinizi boşa çıkartır Microsoft. Demedi demeyin sakın:kıskıs: :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye
Şubat ayına girdik ya artık gerisi gelir :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto, suyunsesi ve skynet
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Güncelleme 300mb olur diyorsunuz da, güncelleme 8.1 e ek güncelleme değil ki. Sistem baştan değişmeyecek miydi tek çekirdek olması için? Eğer öyle olursa yani kökünden değişirse sistem, bence 1 1,5gb boyutunda olur, yanlış mıyım

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01

funnel

Üye
Windows 10 desktop daki gibi iki tane market olabilir.

pirenuri

pirenuri

Üye
Bu güncelleme güncelleme sistem artıyor iyice ya . 4.5 gb mı ne şuanda telefonu aldığımda 3 civarıydı. Her güncellemede böyle artacaksa ohoo. Bunun bi yolu yok mu ? Sıfırlayıp pcden yüklesem acaba sistem dosyasının boyutu azalır mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu güncelleme güncelleme sistem artıyor iyice ya . 4.5 gb mı ne şuanda telefonu aldığımda 3 civarıydı. Her güncellemede böyle artacaksa ohoo. Bunun bi yolu yok mu ? Sıfırlayıp pcden yüklesem acaba sistem dosyasının boyutu azalır mı
Sistem dosyası şu anda 3.4 GB ve bunun yaklaşık 1 GB'ı kaldırılabilir yüklü gelen uygulamalar. Güncelleme ile gelen dosyalar olduğu gibi sistem boyutunu büyütmez. Misal 500 mb bir güncelleme sistem dosyasının boyutunu 500 mb büyütmez. Çünkü güncelleme ile sistemde var olan dosyalar kaldırılıp yerine yenisi eklenir.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncelleme 300mb olur diyorsunuz da, güncelleme 8.1 e ek güncelleme değil ki. Sistem baştan değişmeyecek miydi tek çekirdek olması için? Eğer öyle olursa yani kökünden değişirse sistem, bence 1 1,5gb boyutunda olur, yanlış mıyım

Kernel aynı ama ara yüz ve eklentiler ilave edilir sisteme. O yüzden çok yüksek boyutlu bir güncelleme paketi beklemiyorum açıkçası.

pirenuri

pirenuri

Üye
Sistem dosyası şu anda 3.4 GB ve bunun yaklaşık 1 GB'ı kaldırılabilir yüklü gelen uygulamalar. Güncelleme ile gelen dosyalar olduğu gibi sistem boyutunu büyütmez. Misal 500 mb bir güncelleme sistem dosyasının boyutunu 500 mb büyütmez. Çünkü güncelleme ile sistemde var olan dosyalar kaldırılıp yerine yenisi eklenir.

Bende 4 gb sistem dosyası ve telefonu aldığımda çok daha azdı bu.

skynet

Üye
Bende sistem dosyaları 2.61GB

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia 830da sistem dosyaları 3.97 gb

Nirvana92

Nirvana92

Üye
2.43 GB L525

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
4,1 gb L925

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bende 3,15

saynesim

saynesim

Üye
Gelsinde 10 gb olsun

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende 3.45 GB (Lumia 1520)

kamuraN021

kamuraN021

Üye
1.9 gb Lumia 920

dakamon

dakamon

Üye
Ben bazi arkadaslarda fazla sistem görünmesinin sebebini cortana ya bağlıyorum entegre olarak sistemde vardir diye dusunuyorum su an yoksa 3.97 gb sacma wp için

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Kapasite kontrol de Sistem 1.9 gb iken
Akıllı depolama da 7 gb gösteriyor

Üst Alt