Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
ezezel

ezezel

Üye
hocam bi aralar boefla nin cpu ve gpu ayarlarini vermiştiniz overvolt50 falan o ayarları paylaşabilirmisiniz lütfen çok kasiyo rom bende yardimci olun :(
performans istiyorsan governordan zzmoove performance seç gpu profili olarak en sondaki 700lüyü seçip overvolt +50mv seçebilirsin cpu maximal frekansını 1600 minimali 400 yap bu şekilde daha iyi oyun performansı alırsın ama şarjın çabuk biter haberin olsun:)

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

cabbarxx

Üye
Arkadaşalar konuyla alakasız bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. S3 kullanıcısıyım. Hattım avea. Telefon sürekli 3G H ve H+ arasında gecişler yapıyor. Bu geçişler sırasında da internet kesiliyor. Bu 3G ve H yi iptal edip sadece H+ olarak kullanmanın bir yolu varmı acaba?

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
performans istiyorsan governordan zzmoove performance seç gpu profili olarak en sondaki 700lüyü seçip overvolt +50mv seçebilirsin cpu maximal frekansını 1600 minimali 400 yap bu şekilde daha iyi oyun performansı alırsın ama şarjın çabuk biter haberin olsun:)

hocam peki şarjı için hangi ayari yapmam lazım sana zahmet ?

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaşalar konuyla alakasız bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. S3 kullanıcısıyım. Hattım avea. Telefon sürekli 3G H ve H+ arasında gecişler yapıyor. Bu geçişler sırasında da internet kesiliyor. Bu 3G ve H yi iptal edip sadece H+ olarak kullanmanın bir yolu varmı acaba?
bunu bende arastirdim bayagi ama sonuc alamadim,yalniz 4.1.2 zamaninda bir kod girerek senin dedigin gibi gecis engelleniyomus fakat 4.3 guncellemesi ile i kod devre disi kalmis,bende avea kullaniyorum ve 3g de internette muazzam sarj gidiyor,bekleme ve wifi pil kullanimi super ama 3g ye alinca iciyor resmen

cabbarxx

Üye
bunu bende arastirdim bayagi ama sonuc alamadim,yalniz 4.1.2 zamaninda bir kod girerek senin dedigin gibi gecis engelleniyomus fakat 4.3 guncellemesi ile i kod devre disi kalmis,bende avea kullaniyorum ve 3g de internette muazzam sarj gidiyor,bekleme ve wifi pil kullanimi super ama 3g ye alinca iciyor resmen
Hocam Şarjdan ziyade 3G ve H de iken internet yok gibi ama H+ da çok hızlı internet. o dediğin kodu biliyorum ama o h ve h+ yı kapatıyordu. 3G olarak kullanıyordun sadece. 3G de de ineternet çok yavaş google bile 2 saatte acıyor. bi anlamı olmuyor gibi.
Hocam Şarjdan ziyade 3G ve H de iken internet yok gibi ama H+ da çok hızlı internet. o dediğin kodu biliyorum ama o h ve h+ yı kapatıyordu. 3G olarak kullanıyordun sadece. 3G de de ineternet çok yavaş google bile 2 saatte acıyor. bi anlamı olmuyor gibi.
Bide bu sorun sadece avea da mı var yok sa diğer oparatörlerde de varmı?

Aziz04

Aziz04

Üye
Hayır yok...!
Ama bi şartla Giderebilirsin bu sorunu...
S5 Sensation v7 romun SystemUI.apk dosyasını başka bir romda Örnek: Bu romda kullanırsan bu sorunu gidermiş olursun. Fakat 4.3 stock rom için yapılacak çok fazla birşey yok

cabbarxx

Üye
Hayır yok...!
Ama bi şartla Giderebilirsin bu sorunu...
S5 Sensation v7 romun SystemUI.apk dosyasını başka bir romda Örnek: Bu romda kullanırsan bu sorunu gidermiş olursun. Fakat 4.3 stock rom için yapılacak çok fazla birşey yok
hocam şuan bu romu kullanıyorum zaten. apk dosyasının linkini verebilirmisin zahmet olmazsa.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
hocam şuan bu romu kullanıyorum zaten. apk dosyasının linkini verebilirmisin zahmet olmazsa.
Link işi değil bu kardeşim sensation v7 romun SystemUI dosyasını bu romda değiştireceksin ve romu yeniden kuracaksın
Kurulu romda bu işlemi yapamazsın!
Sırasıyla
sensation v7 romu indir
sistem/priv app içinden SystemUI dosyasını bulup
Blekota rom sistem/priv app içine at değişiklikleri kaydet
Bu işlemleri Eğer windows işletim sistemi bir pc ile yapacaksan winrar kullan
Yok eğer Linux işletim sistemi kullanıyorsan farklı programlar var onları önerebilirim ama bu biraz karışık

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
aziz hocam s5 sensation romun system ui apksi farkı ne 4g lte mi yazıyo ? :)
aziz hocam ben bu romu kullanıyorum 4g yazmasi için ne yapabilirim bi ara bana system ui apk linki vermistin romun içinede atip kurdum hata verdi iki yöntemide denedim ? hocam yardım lütfen

Aziz04

Aziz04

Üye
aziz hocam ben bu romu kullanıyorum 4g yazmasi için ne yapabilirim bi ara bana system ui apk linki vermistin romun içinede atip kurdum hata verdi iki yöntemide denedim ? hocam yardım lütfen
Sadece 4g lte yazmıyor yukarıda sorunu olan arkadaşın istediği tek çözüm

cabbarxx

Üye
ho
Link işi değil bu kardeşim sensation v7 romun SystemUI dosyasını bu romda değiştireceksin ve romu yeniden kuracaksın
Kurulu romda bu işlemi yapamazsın!
Sırasıyla
sensation v7 romu indir
sistem/priv app içinden SystemUI dosyasını bulup
Blekota rom sistem/priv app içine at değişiklikleri kaydet
Bu işlemleri Eğer windows işletim sistemi bir pc ile yapacaksan winrar kullan
Yok eğer Linux işletim sistemi kullanıyorsan farklı programlar var onları önerebilirim ama bu biraz karışık
hocam bu işlemleri yaptıktan sonra tam olarak ne olacak. bide bu romda sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Aziz04

Aziz04

Üye
Sen bir yerde hata yapmışsın.
Ekim sonu bir rom yapmıştım onun systemuı dosyasını sensation romdan aldım ve çalışıp çalışmadığını o romu kur görürsün
AZİZ(04) V9.1 S5 LİTE ROM STABİL ANDROİD 4.4.4 (25.10.2014)
Talep varsa 4g lte'ye Blekota v11 roma entegre edip upload edeyim istiyorsanız

• Beğen
Tepkiler: cabbarxx
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Sen bir yerde hata yapmışsın.
Ekim sonu bir rom yapmıştım onun systemuı dosyasını sensation romdan aldım ve çalışıp çalışmadığını o romu kur görürsün
AZİZ(04) V9.1 S5 LİTE ROM STABİL ANDROİD 4.4.4 (25.10.2014)
Talep varsa 4g lte'ye Blekota v11 roma entegre edip upload edeyim istiyorsanız

hocam o kadar ugrasmayin zahmet etmeyin ben şimdi sensation v7nin systemui apk sini v11e entegre etsem olur mu hepsi bumu yani ? siz bize bunu söyleyin hocam

cabbarxx

Üye
olabilir hocam ben isterim şahsen :)
hocam bide bu tuş kilidinde ekranın ortasında beyaz bi ışık efekti çıkıyordu romu ilk yüklediğimde. sonraki yüklememde o efekt gelmedi. onun bi ayarı mı var.

Aziz04

Aziz04

Üye
hocam bide bu tuş kilidinde ekranın ortasında beyaz bi ışık efekti çıkıyordu romu ilk yüklediğimde. sonraki yüklememde o efekt gelmedi. onun bi ayarı mı var.
o efektin olmasını mı istiyorsun?

Bunu bir dene Blekota rom v10 için ama bundada işe yarayabilir

• Beğen
Tepkiler: cabbarxx
mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
arkadaşlar note4 cumtom romlardan bloketa v3 ile dn4 final arasında kaldım hangisi daha stabil ve şarj vs iyi?

cabbarxx

Üye
o efektin olmasını mı istiyorsun?

Bunu bir dene Blekota rom v10 için ama bundada işe yarayabilir
çok saol hocam bunu nasıl yapacağız peki malum acemiyim bu işlerde

Üst Alt