muhammettvurucu
Üye
Ama mesela başka forumlarsa aynı cihazda bu sorun yok bir de diğer ülkelere göre model numarasi farklı çekiniyorum o yüzdenFarklı bir ülkenin romunu kurmayı dene. Eğer varsa genelde bu sorun kernel yüklenince ortadan kalkar.
Önce farklı bi ülkenin stock romunu kurmayı deneyin.
Aynen öyleNormal birşey cihaz kendini uyutuyor cpu hızı 200-150 Mhz lere çekiliyor,sen home tuşuna basınca stock kernel yüzünden kademe kademe değilde birden 1400Mhz oluyor işte o aralıkta çok saniyelik bi takılma oluyor,ama normal kullanımda internette gezerken veyahut oyun oynarken dinlediğiniz müzikte takılma yapmaması lazım.
Evet güç tasarrufundaGüç tasarrufunda kullanıyorsan normal kullanımda S3'te kasma olduğunu duymuştum. Neo için bilmiyorum.
Işte şarjı kafaya takiyorum ama mesela eski bi s3 mini de böyle bir sorun yok veya s4 minide ama bende oluyorGüç tasarrufunda telefon normalinde biraz ağır çalışır. Tavsiyem, şarjı kafaya takmazsanız güç tasarrufunu kapatın.
Garanti sorun değilse cyanogen kurmanı tavsiye ederim,garantiden çıkmadan çözmek istiyorsan harici bir player kurabilirsin fakat tam çözülür diyemem.Zaten s3 ün kırpılmış modeli olduğu için performans olarak gerisinde.Işte şarjı kafaya takiyorum ama mesela eski bi s3 mini de böyle bir sorun yok veya s4 minide ama bende oluyor
Poweramp denedim zaten ilk aklima o yöntem geldi ama o da işime yaramadi aynisi olduGaranti sorun değilse cyanogen kurmanı tavsiye ederim,garantiden çıkmadan çözmek istiyorsan harici bir player kurabilirsin fakat tam çözülür diyemem.Zaten s3 ün kırpılmış modeli olduğu için performans olarak gerisinde.
O zaman CM12 kur ben 2 aydır kullanıyorum performans olarak filan çok daha iyiPoweramp denedim zaten ilk aklima o yöntem geldi ama o da işime yaramadi aynisi oldu
Tabi garantisi mühim değilse.S3 neo? Hangi model var sizde? Q mu l mi i mi?O zaman CM12 kur ben 2 aydır kullanıyorum performans olarak filan çok daha iyiTabi garantisi mühim değilse.
Model fark etmiyor hocam bendeki cihaz Q ama Stock İ romu kurdum sıkıntı çıkarmadı şuan telefon i9301i görünüyor fakat bataryanın altında i9301qS3 neo? Hangi model var sizde? Q mu l mi i mi?

VAllah mi?Model fark etmiyor hocam bendeki cihaz Q ama Stock İ romu kurdum sıkıntı çıkarmadı şuan telefon i9301i görünüyor fakat bataryanın altında i9301q![]()
peki ya şarj süresi nasıl?HmmmVAllah mi?peki ya şarj süresi nasıl?
işte orda 4,5 saat ekran süresi veriyor.Hiç çalışmayan şey yok mu? Kusursuz mu batarya yi saymazsak?Hmmmişte orda 4,5 saat ekran süresi veriyor.
Sadece NFC buglu çalışmıyor onun dışında bi problem yaratmadı zaten 2 haftada bi kesin güncelleme geliyor.Hiç çalışmayan şey yok mu? Kusursuz mu batarya yi saymazsak?
Su an çok kararsiz kaldım yeni cihaz garanti gitsin istemiyorumSadece NFC buglu çalışmıyor onun dışında bi problem yaratmadı zaten 2 haftada bi kesin güncelleme geliyor.
ama 5.0 da beni çok çekiyor