Püf Noktası s3 neo ilginç sorun

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nadir de olsa note2de de gördüm anlık müzik takılmasını,telefonun gec uyanması normal
Sizin lollipop'a noldu ya :S S4 için Mart diyorlar :ehe bence sende note 5'i beklemeye başla veya kafanda ki firmanın yeni amiralini :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

MaxipmaN

Üye
Sizin lollipop'a noldu ya :S S4 için Mart diyorlar :ehe bence sende note 5'i beklemeye başla veya kafanda ki firmanın yeni amiralini :D
boşverr elde tutulacak bir yenilik yapmazlar, ben uzun süre değiştirmiycem clasha girse yeter benim için telefon denen alet :D

• Beğen
Tepkiler: killer53, Kontrol, muhammettvurucu ve 1 kişi daha
killer53

killer53

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Yanlışın var tam tersine kırpılmış hali neo bak sana donanımları karşılaştırayım.

S3-Cortex A9 1,4Ghz 4 çekirdek
Neo-Cortex A7 1,4Ghz 4 çekirdek
S3-Mali400Mp 533Mhz çift çekirdek
Neo-Adreno305 450Mhz tek çekirdek
S3-1Gb Ram
Neo-1,5Gb Ram
S3-Ön kamerası 1280x720 Selfi programları için söylüyorum
Neo-640x480

İki telefonunda stock romlarından yola çıkarak Neo daha hızlı deriz kullanımda donanım kötü olmasına rağmen,çünkü s3 stock romda ciddi bir şekilde performansdan düşüyor.Zaten s3 ü stockla kullanmak sabır ister benim kullandığım s3 te uyku sorunu vardı uyuyunca uyandırmak için bir defa değil de 3-4 defa bakıyordum güç tuşuna sonrasına kernel ve rom işleriyle haşır meşir oldum.
Yani diyeceğim o ki tıpkı bundan 2 sene önce aldığım Galaxy Ace gibi s5830 diye alıyorum s5830i çıkıyor Buda benim için süpriz oldu.
Yanlız şunu altını çize çize söylerim samsung aynı telefonu tekrar piyasaya sürerse model numarasına bi bakın sonunda İ varsa almayın.
Kardeşim hala s3 neo ve cm12 kullaniyor musun?

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
Bende olmuyor

• Beğen
ishakonline

ishakonline

Üye
Merhaba arkadaşlar. Sorunum şu. Mesela müzik çalıyor kilit ekranında ve uyku modunda cihaz. Cihazi uyandırmak için home butununa veya güç tuşuna bastigimda bi takilma oluyor müzikte hep olmuyor ama sık oluyor ve evdeki iki cihazda da ayni sorun var.
o takilmayi kafana takmanda ayri bir takılmadır kardes

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Abi rom isine tövbe ettim ben dün gece en son s3mini yine brick oluyordu vAllahi
Ben yusuf yusuftum ilk rootumda [emoji16] bi telefona en pis işlemleri yaptım en kötü soft brick olur odinle stock atarsın,şimdi 2-3 kere yaparsan zaten gülersin şu anki hallerine.Bak şöyle diyim ölen bi hastanın ilacı odin [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve killer53
ishakonline

ishakonline

Üye
Ben yusuf yusuftum ilk rootumda [emoji16] bi telefona en pis işlemleri yaptım en kötü soft brick olur odinle stock atarsın,şimdi 2-3 kere yaparsan zaten gülersin şu anki hallerine.Bak şöyle diyim ölen bi hastanın ilacı odin [emoji1]
sony xperia için flashtool :D

killer53

killer53

Üye
9300 aldim mis :)

• Beğen
-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
Bende s3 not 1 aylık cihazım satıyorum garantisi herseyi full. 797 tl aldım 750 veriyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt