teknolojibaronu
Üye
Sizin lollipop'a noldu ya :S S4 için Mart diyorlarNadir de olsa note2de de gördüm anlık müzik takılmasını,telefonun gec uyanması normal
bence sende note 5'i beklemeye başla veya kafanda ki firmanın yeni amiralini 
Sizin lollipop'a noldu ya :S S4 için Mart diyorlarNadir de olsa note2de de gördüm anlık müzik takılmasını,telefonun gec uyanması normal
bence sende note 5'i beklemeye başla veya kafanda ki firmanın yeni amiralini 
boşverr elde tutulacak bir yenilik yapmazlar, ben uzun süre değiştirmiycem clasha girse yeter benim için telefon denen aletSizin lollipop'a noldu ya :S S4 için Mart diyorlarbence sende note 5'i beklemeye başla veya kafanda ki firmanın yeni amiralini
![]()

sabit düşünceboşverr elde tutulacak bir yenilik yapmazlar, ben uzun süre değiştirmiycem clasha girse yeter benim için telefon denen alet![]()

Kardeşim hala s3 neo ve cm12 kullaniyor musun?Yanlışın var tam tersine kırpılmış hali neo bak sana donanımları karşılaştırayım.
S3-Cortex A9 1,4Ghz 4 çekirdek
Neo-Cortex A7 1,4Ghz 4 çekirdek
S3-Mali400Mp 533Mhz çift çekirdek
Neo-Adreno305 450Mhz tek çekirdek
S3-1Gb Ram
Neo-1,5Gb Ram
S3-Ön kamerası 1280x720 Selfi programları için söylüyorum
Neo-640x480
İki telefonunda stock romlarından yola çıkarak Neo daha hızlı deriz kullanımda donanım kötü olmasına rağmen,çünkü s3 stock romda ciddi bir şekilde performansdan düşüyor.Zaten s3 ü stockla kullanmak sabır ister benim kullandığım s3 te uyku sorunu vardı uyuyunca uyandırmak için bir defa değil de 3-4 defa bakıyordum güç tuşuna sonrasına kernel ve rom işleriyle haşır meşir oldum.
Yani diyeceğim o ki tıpkı bundan 2 sene önce aldığım Galaxy Ace gibi s5830 diye alıyorum s5830i çıkıyor Buda benim için süpriz oldu.
Yanlız şunu altını çize çize söylerim samsung aynı telefonu tekrar piyasaya sürerse model numarasına bi bakın sonunda İ varsa almayın.
o takilmayi kafana takmanda ayri bir takılmadır kardesMerhaba arkadaşlar. Sorunum şu. Mesela müzik çalıyor kilit ekranında ve uyku modunda cihaz. Cihazi uyandırmak için home butununa veya güç tuşuna bastigimda bi takilma oluyor müzikte hep olmuyor ama sık oluyor ve evdeki iki cihazda da ayni sorun var.
EvetKardeşim hala s3 neo ve cm12 kullaniyor musun?
Senin gt i9300Q mu?
İ9301qSenin gt i9300Q mu?
Abi rom isine tövbe ettim ben dün gece en son s3mini yine brick oluyordu vAllahi
Desene mağduruzİ9301q

Ben yusuf yusuftum ilk rootumda [emoji16] bi telefona en pis işlemleri yaptım en kötü soft brick olur odinle stock atarsın,şimdi 2-3 kere yaparsan zaten gülersin şu anki hallerine.Bak şöyle diyim ölen bi hastanın ilacı odin [emoji1]Abi rom isine tövbe ettim ben dün gece en son s3mini yine brick oluyordu vAllahi
sony xperia için flashtoolBen yusuf yusuftum ilk rootumda [emoji16] bi telefona en pis işlemleri yaptım en kötü soft brick olur odinle stock atarsın,şimdi 2-3 kere yaparsan zaten gülersin şu anki hallerine.Bak şöyle diyim ölen bi hastanın ilacı odin [emoji1]

Hayırlı olsun neo mu kaca aldin9300 aldim mis![]()
9300 normal düz s3 oluyor.Hayırlı olsun neo mu kaca aldin
Normal s3 eyvallahHayırlı olsun neo mu kaca aldin