Püf Noktası s3 neo ilginç sorun

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
s3 neo ilginç sorun
Merhaba arkadaşlar. Sorunum şu. Mesela müzik çalıyor kilit ekranında ve uyku modunda cihaz. Cihazi uyandırmak için home butununa veya güç tuşuna bastigimda bi takilma oluyor müzikte hep olmuyor ama sık oluyor ve evdeki iki cihazda da ayni sorun var.

Kontrol

Kontrol

Üye
Farklı bir ülkenin romunu kurmayı dene. Eğer varsa genelde bu sorun kernel yüklenince ortadan kalkar.
Önce farklı bi ülkenin stock romunu kurmayı deneyin.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Farklı bir ülkenin romunu kurmayı dene. Eğer varsa genelde bu sorun kernel yüklenince ortadan kalkar.
Önce farklı bi ülkenin stock romunu kurmayı deneyin.
Ama mesela başka forumlarsa aynı cihazda bu sorun yok bir de diğer ülkelere göre model numarasi farklı çekiniyorum o yüzden

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Normal birşey cihaz kendini uyutuyor cpu hızı 200-150 Mhz lere çekiliyor,sen home tuşuna basınca stock kernel yüzünden kademe kademe değilde birden 1400Mhz oluyor işte o aralıkta çok saniyelik bi takılma oluyor,ama normal kullanımda internette gezerken veyahut oyun oynarken dinlediğiniz müzikte takılma yapmaması lazım.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güç tasarrufunda kullanıyorsan normal kullanımda S3'te kasma olduğunu duymuştum. Neo için bilmiyorum.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Normal birşey cihaz kendini uyutuyor cpu hızı 200-150 Mhz lere çekiliyor,sen home tuşuna basınca stock kernel yüzünden kademe kademe değilde birden 1400Mhz oluyor işte o aralıkta çok saniyelik bi takılma oluyor,ama normal kullanımda internette gezerken veyahut oyun oynarken dinlediğiniz müzikte takılma yapmaması lazım.
Aynen öyle
Güç tasarrufunda kullanıyorsan normal kullanımda S3'te kasma olduğunu duymuştum. Neo için bilmiyorum.
Evet güç tasarrufunda

turancen

turancen

Üye
Güç tasarrufunda telefon normalinde biraz ağır çalışır. Tavsiyem, şarjı kafaya takmazsanız güç tasarrufunu kapatın.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Güç tasarrufunda telefon normalinde biraz ağır çalışır. Tavsiyem, şarjı kafaya takmazsanız güç tasarrufunu kapatın.
Işte şarjı kafaya takiyorum ama mesela eski bi s3 mini de böyle bir sorun yok veya s4 minide ama bende oluyor

turancen

turancen

Üye
Tavsiyem güç tasarrufunu kapatın, ekran parlaklığını yarıya indirin, o zaman hem şarj sorunu hemde performans artacaktır :D

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Işte şarjı kafaya takiyorum ama mesela eski bi s3 mini de böyle bir sorun yok veya s4 minide ama bende oluyor
Garanti sorun değilse cyanogen kurmanı tavsiye ederim,garantiden çıkmadan çözmek istiyorsan harici bir player kurabilirsin fakat tam çözülür diyemem.Zaten s3 ün kırpılmış modeli olduğu için performans olarak gerisinde.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Garanti sorun değilse cyanogen kurmanı tavsiye ederim,garantiden çıkmadan çözmek istiyorsan harici bir player kurabilirsin fakat tam çözülür diyemem.Zaten s3 ün kırpılmış modeli olduğu için performans olarak gerisinde.
Poweramp denedim zaten ilk aklima o yöntem geldi ama o da işime yaramadi aynisi oldu
Garanti sorun ve daha uygun rom çıkmadi ki q modeline göre

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Poweramp denedim zaten ilk aklima o yöntem geldi ama o da işime yaramadi aynisi oldu
O zaman CM12 kur ben 2 aydır kullanıyorum performans olarak filan çok daha iyi :) Tabi garantisi mühim değilse.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Siycey naptın ya arkadaş daha telefonu yeni aldı bir tadını çıkarsın :D

• Beğen
Tepkiler: killer53 ve muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
S3 neo? Hangi model var sizde? Q mu l mi i mi?
Model fark etmiyor hocam bendeki cihaz Q ama Stock İ romu kurdum sıkıntı çıkarmadı şuan telefon i9301i görünüyor fakat bataryanın altında i9301q :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Model fark etmiyor hocam bendeki cihaz Q ama Stock İ romu kurdum sıkıntı çıkarmadı şuan telefon i9301i görünüyor fakat bataryanın altında i9301q :D
VAllah mi? :D peki ya şarj süresi nasıl?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Sadece NFC buglu çalışmıyor onun dışında bi problem yaratmadı zaten 2 haftada bi kesin güncelleme geliyor.
Su an çok kararsiz kaldım yeni cihaz garanti gitsin istemiyorum :( ama 5.0 da beni çok çekiyor

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Takipçi Satın Al

Üst Alt