Püf Noktası s3 neo ilginç sorun

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Tasarım yetmiyor yazılım kötü

Kardesim ben şu kernel meselesini araştırdim birazda şimdi bizdeki cihaz galiba ondemand da ve ben bunu nasıl badas governora alırım?

Niye s3 neo aldın zaten anlamadım. Konu açtın çeşitli telefonları sordun sanırım zenfone yada lumia alıcam dedin ve birden s3 neo aldım dedin.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Niye s3 neo aldın zaten anlamadım. Konu açtın çeşitli telefonları sordun sanırım zenfone yada lumia alıcam dedin ve birden s3 neo aldım dedin.
Evet durumlar öyle gelişti malesef

killer53

killer53

Üye
Tasarım yetmiyor yazılım kötü

Kardesim ben şu kernel meselesini araştırdim birazda şimdi bizdeki cihaz galiba ondemand da ve ben bunu nasıl badas governora alırım?

Governor kisitli simdilik ne zaman kernel cikarsa ve ne zaman adam akilli is yaparlarsa o zaman ancak

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Governor kisitli simdilik ne zaman kernel cikarsa ve ne zaman adam akilli is yaparlarsa o zaman ancak
Peki ben nasıl kurtulacam bu sorundan cihazdan çok soğuyorum her olduğunda bunu arastiriyorum

killer53

killer53

Üye
Sabirla bekliyeceksin stock rom a root at pek fazla ugrasma bende aynisini yaptim suan stock rootlu benim cihazim da

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
killer53

killer53

Üye
Ne yapicaksin gerkirse oyunlarda hack yapican ya da sistemi daha iyi hala getirmek icin modlar kurucaksin veya s5 arayuzunu ya da launcher ini kurmak istersin secim senin istersende rootsuz kullanirsin hersey rom da bitmiyor malesef

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapicaksin gerkirse oyunlarda hack yapican ya da sistemi daha iyi hala getirmek icin modlar kurucaksin veya s5 arayuzunu ya da launcher ini kurmak istersin secim senin istersende rootsuz kullanirsin hersey rom da bitmiyor malesef
Nasıl modlar?
Bir Türk geliştirici ile irtibata geçtim s3 neo kullanmiyor ama kernel ve rom konusunda basariliymis bakalım artık çok uğraşıyorum ya her yeri didik didik ediyorum

killer53

killer53

Üye
Nasıl modlar?
Bir Türk geliştirici ile irtibata geçtim s3 neo kullanmiyor ama kernel ve rom konusunda basariliymis bakalım artık çok uğraşıyorum ya her yeri didik didik ediyorum
Sakin ol herseyin zamani var :)

• Beğen
killer53

killer53

Üye
Bilemeyiz :/

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
:(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@mvrucu123 Noldu sana yav bir kaç hafta önce full grafikte asphalt 8 oynuyorum diyordun herşey güzeldi birden ne oldu böyle? :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Olmuşla ölmüş'e birşey denmez. Alan arkadaşların heveslerini kırmaya gerek yok. Tavsiyede olsa adam almış artık.
heves kırma gibi bir durum yok yanlış anladınız.ama eğer telefonu kurcalamayi seven bir insan ise bu telefonu almamaliydi.rom olarak sadece cm 12 var oda unofficial galiba.olmadi cm 12 yükler oda çok şık.

müzik sorunu bendede oluyor ara sıra ekrani açınca düzeliyor bir dahada olmuyor.bir defaya mahsus.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve B.A.R.O.N
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
4.4.4 le müzik donma sorunun muhtemelen düzelir.

MaxipmaN

Üye
Nadir de olsa note2de de gördüm anlık müzik takılmasını,telefonun gec uyanması normal

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt