TABLET ŞARJ SORUNU

Sponsorlu Bağlantılar

Tableti değiştirmeli miyim ?

• Tabi canım değiştir

• yok yahu ne gereği var :p

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
TABLET ŞARJ SORUNU
Arkadaşlar probook marka tabletim var.Şarj aleti kırılmıştı.Abim yeni bir şarj aleti almış.Onu taktıktan sonra şarjı daha çabuk bitmeye ve sorunlar çıkmaya başladı.Sonrasında uğraşırken bir de şarj aletini taktığımız yer kırılmış.Şuan tamirde fakat şarj aleti sorunum devam ediyor.Kutudan çıkanda marka yazmıyordu ne yapabilirim ?

Biraz karışık mı oldu ne :D

Locked1

Locked1

Üye
Arkadaşlar probook marka tabletim var.Şarj aleti kırılmıştı.Abim yeni bir şarj aleti almış.Onu taktıktan sonra şarjı daha çabuk bitmeye ve sorunlar çıkmaya başladı.Sonrasında uğraşırken bir de şarj aletini taktığımız yer kırılmış.Şuan tamirde fakat şarj aleti sorunum devam ediyor.Kutudan çıkanda marka yazmıyordu ne yapabilirim ?

Biraz karışık mı oldu ne :D

Universal şarj aleti olduğu için yaşıyorsunuz bu sıkıntıyı. Belli değerler var şarj aletlerinde onlar uyuşmuyordur.

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
;? ne yapmam lazım peki? Şuan tableti aldım fakat 13 saatte %4 ten %58 e geldi neden bu kadar yavaş ? normal işlem yaparken de sorun yok ama oyun oynarken 15 dakikada %12 şarj yiyor anlayacağınız bayağı sorunlu :D

Locked1

Locked1

Üye
;? ne yapmam lazım peki? Şuan tableti aldım fakat 13 saatte %4 ten %58 e geldi neden bu kadar yavaş ? normal işlem yaparken de sorun yok ama oyun oynarken 15 dakikada %12 şarj yiyor anlayacağınız bayağı sorunlu :D

Servisi ile bağlantı kurup orjinal şarj aleti sipariş edebilirsin

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2526643
Takipçi Satın Al

Üst Alt