lumia 625 ve çok mu küçükistesen bile küçük olamaz
![]()
Maxicep sayfasından şimdi topluca bir yeni görsellere baktım. Uygulamaların tasarımı biraz android'e benzedik sanki. Ya da artık ios-android-windows çok sert çizgilerle ayrılmayacak gibi. Daha başka bir çizgisi vardı windows phone'un ama Windows 10 ile o çizginin dışına çıkıldı, bence çok da iyi oldu. Müthiş stabilliği, hoş tasarımla ve daha iyi kullanılabilirlikle desteklenince Android ve iOS'a çok daha ciddi bir rakip olacaktır.
Artık materyal tarzı denilen tasarımlara doğru gidiyor Windows'da. Bence daha güzel oldu. Dediğin gibi iOS6, Android 2.3 ve WP 8 de birbirinden çok alakasız tasarımlar vardı.

Çok da öyle bir sorun yok aslında. Çoğu firma sadece kullanıcı sayısı az diye Windows Phone'a uygulama çıkarmıyor, ya da en sona bırakıyor. Windows Phone 8'in diğerlerine göre daha kapalı olduğunu kabul ediyorum ama, bu çok aşırı büyük bir sorun değildi.Bence WP8 de olan sorun tasarım değil kullanıcı ozgurluğu millet telefon tam Ozgur olmayıp 3. Parti uygulamaların çoğunun desteklenmemesi yüzünden android ve iOS a kaçıyor
o 1-2 yenilik den biride klavye nin boyutunu değiştirebilme imkanı,bu zaten LG de mümkün dü ama yinede sistem adına güzel bi gelişme,ama sanırım hAla klavyedeki boşluklar samsung ve iOS daki gibi geniş değil,inşallah klavyeyi tamamıyla değiştirirler,benim görüşüm yine aynı wp 10 güncellemesinin tamamlanıp kararlı sürüm olarak yayınlanması ekim-kasım ayını bulur,illa WP diyen arkadaşlar bence ağustos-eylül ayında tanıtılcak olan yeni cihazları beklemeli,benim için etkinlikte asıl önemli olan konu ise Windows 7 yi 10 a ücretsiz yükseltme haberini görmem oldu 
Çoğunlukla PC için olsa da
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
En iyisi de çoğu uygulamada artık arama simgesi bulunuyor.Videodan kareler...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En iyisi de çoğu uygulamada artık arama simgesi bulunuyor.
Benim de şu 2 fark dikkatimi çekti. Sağdaki tanıtımdan, soldaki ise videodan.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yarım olan ekran çekerek gelmiyor, Joe üstteki 3 çizgiye basarak getiriyor. Fakat soldaki sabit bir görüntü videoda.Sanırım ekran düzenindeki farklılık, yandan çekilen ekranın; birinde sonuna kadar çekilirken birinde yarım çekilip bırakılmasından kaynaklanıyor.
Eğer pencere ve menüleri yarıya kadar ayarlamak mümkünse, bu ne anlama geliyor
"Çoklu (muhtemelen 2'li veya 4'lü) pencerede çalışma desteği" olabilir mi acaba
@papakudioflu
Yarım olan ekran çekerek gelmiyor, Joe üstteki 3 çizgiye basarak getiriyor. Fakat soldaki sabit bir görüntü videoda.