Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
iyi gibi ama ben NJ1 romuna dönücem

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
evet kardeşim NJ1 6saat ekran süresi aldım ama NL1 4 saat zar zor görüyorum

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sarj olarak pek fark yok sizin birazda psikolojinize bağlı NJ1 sürümünden etkilendiyseniz zaten NL1 e bir bahane uydurup NJ1 e geri geçersiniz.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
:D
valla kardeşim benim düşüncem öyle peki sende nasıl şarj

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
%20 3 buçuk saat ekran süresi 3g sürekli aktif parlaklık otomatikte. (biz ona full ayarda diyelim).

6 saat nasil ekran süresi alırsın ?
telefonu yeniden başlat kendine gelsin.greenifyden opera mini dışında tüm uygulamaları uyut.parlaklik en kısıkta.veri ağı 3g.boeffla ayarlara girip 3 çekirdeği kapatırsin o tek çekirdeğide maksimum 1000 mhz yaparsın.sonra ultra güç tasarrufunu açıp opera mininden internetine girersin.neden opera dedim çünkü opera mini en az sarj harcayan tarayicidir.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
valla kardeşim bende yalan yok ben NJ1 de sadece boffle ayarlarını yaptım aziz kardeşimin dediğini ve 6 saat ekran süresi aldım hatta önceki sayfalarda paylaştım ve çekirdek hızım 1600 mhzde kullandım hep

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
NL1 daha yeni base ve yeni Geliştirmeler var ram optimizasyonu ext4 dosya performansı geliştirmesi gibi yenilikler barındırıyor nl1.ama kendin bilirsin.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Bakalım şimdi qs romu üzerine blekota v10 portlatım v11 yapıcam :D

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
NL1 daha yeni base ve yeni Geliştirmeler var ram optimizasyonu ext4 dosya performansı geliştirmesi gibi yenilikler barındırıyor nl1.ama kendin bilirsin.
Hocam bu Boeffla confing ayarları bi işe yaramıyor diye yazmışsınız.
Peki ben size soruyorum. Boeffla Confing Ne İşe Yarıyor?
Yani ne için yapılmış bu uygulama?

• Beğen
Tepkiler: burak1553
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben işe yaramıyor demedim. lazım değil rom zaten stabil dedim.

• Beğen
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
valla aziz kardeşim ben yaptım NJ1 qs romunda 1600mhz ile 6 saat ekran süresi aldım ve harika sonuç bu olsa gerek :)
Hocam bu Boeffla confing ayarları bi işe yaramıyor diye yazmışsınız.
Peki ben size soruyorum. Boeffla Confing Ne İşe Yarıyor?
Yani ne için yapılmış bu uygulama?
aziz kardeşim ben s5 görünümlü etkin uygulama nasıl yapıcam onun zipi var mı attığın yerde bulamadım da

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ayar yapmadan sade 6 saat 24 dk aldım. ve %4 sarjim daha vardı.

Ayrıca yaptığınız ayarlar zram swappines(isminiz siz söyleyin),bide lmk ayarları.bunlar sarja bi kere hitap etmezki.sistemin stabil ve düzenli çalışması, kasma donma yapmaması için sana bırakılmış ayarlar.

ama 4.4.4 romlarinda ise yarıyor kendimde denedim ama bu romda ihtiyaç duymuyorum.Herkesin kendi görüşü :)

Aziz04

Aziz04

Üye
ayar yapmadan sade 6 saat 24 dk aldım. ve %4 sarjim daha vardı.

Ayrıca yaptığınız ayarlar zram swappines(isminiz siz söyleyin),bide lmk ayarları.bunlar sarja bi kere hitap etmezki.sistemin stabil ve düzenli çalışması, kasma donma yapmaması için sana bırakılmış ayarlar.

ama 4.4.4 romlarinda ise yarıyor kendimde denedim ama bu romda ihtiyaç duymuyorum.Herkesin kendi görüşü :)
Aslında ben şarja etki ediyor diye birşey söylemedim stabilite için o ayarlar
Ama konuya baktığında 'daha iyi şarj durumu ve stabilite' yazıyor
Onur bazı şeylerinde açıklaması derindedir!!! Anla işte :)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
tamam aziz abim :)

ferhat arkadaşım sende blekotadaki dosyalari teker teker qsya atabilirsin ama biraz terletir :) launcher.apk music.apk. dualclockwidget.apk falan filan.

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
tamam aziz abim :)

ferhat arkadaşım sende blekotadaki dosyalari teker teker qsya atabilirsin ama biraz terletir :) launcher.apk music.apk. dualclockwidget.apk falan filan.
İyi işte uğraş çıktı ona bende merak ediyorum nasıl bir rom yapacak diye :)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
frameworkres.apk androidpolicity.apk daha bissürü var

Üst Alt