gfbli_erdi
Üye
genel olarak iyi mi şarj dışındaaziz kardeşim nasıl yapıcam bana yardımcı olursan sevinirim
Arkadaşlar NL1 şarjından hiç memnum değilim valla
genel olarak iyi mi şarj dışındaaziz kardeşim nasıl yapıcam bana yardımcı olursan sevinirim
Arkadaşlar NL1 şarjından hiç memnum değilim valla
şarjdan dolayı mıiyi gibi ama ben NJ1 romuna dönücem
Hocam bu Boeffla confing ayarları bi işe yaramıyor diye yazmışsınız.NL1 daha yeni base ve yeni Geliştirmeler var ram optimizasyonu ext4 dosya performansı geliştirmesi gibi yenilikler barındırıyor nl1.ama kendin bilirsin.

aziz kardeşim ben s5 görünümlü etkin uygulama nasıl yapıcam onun zipi var mı attığın yerde bulamadım daHocam bu Boeffla confing ayarları bi işe yaramıyor diye yazmışsınız.
Peki ben size soruyorum. Boeffla Confing Ne İşe Yarıyor?
Yani ne için yapılmış bu uygulama?

Aslında ben şarja etki ediyor diye birşey söylemedim stabilite için o ayarlarayar yapmadan sade 6 saat 24 dk aldım. ve %4 sarjim daha vardı.
Ayrıca yaptığınız ayarlar zram swappines(isminiz siz söyleyin),bide lmk ayarları.bunlar sarja bi kere hitap etmezki.sistemin stabil ve düzenli çalışması, kasma donma yapmaması için sana bırakılmış ayarlar.
ama 4.4.4 romlarinda ise yarıyor kendimde denedim ama bu romda ihtiyaç duymuyorum.Herkesin kendi görüşü![]()

İyi işte uğraş çıktı ona bende merak ediyorum nasıl bir rom yapacak diyetamam aziz abim
ferhat arkadaşım sende blekotadaki dosyalari teker teker qsya atabilirsin ama biraz terletirlauncher.apk music.apk. dualclockwidget.apk falan filan.

Rom yapayım derken kaş göz çıkartmasındaİyi işte uğraş çıktı ona bende merak ediyorum nasıl bir rom yapacak diye![]()

İyi işte uğraş çıktı ona bende merak ediyorum nasıl bir rom yapacak diye![]()
aziz kardeşim app ve prive app içindekileri qs içidekilerle değiştirdim başka bişey yapmam gerek miRom yapayım derken kaş göz çıkartmasında![]()