Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

by_afacan

Üye
kurulumla mi alakali bilmiyorum, ben yaşamadım.giripte dakikalarca uğraşmiyorum arayacagim kisiyi bulma esnasinda vs atmayla extra sorunla karsilasmadim

ben şuan devamlı talpak ve rehberden kendı kendıne çıktıgı ıcın kaldırıyorum
kurulumla mi alakali bilmiyorum, ben yaşamadım.giripte dakikalarca uğraşmiyorum arayacagim kisiyi bulma esnasinda vs atmayla extra sorunla karsilasmadim

ben şuan devamlı talpak ve rehberden kendı kendıne çıktıgı ıcın garanti şubeye gıırdım 2 kere attı klavye kafasına gore takılıyor

stabıl hızlı sorunsuz bır rom yok mu grafıklerı o kadar guzel olmasın

birpesimist38

birpesimist38

Üye
ben şuan devamlı talpak ve rehberden kendı kendıne çıktıgı ıcın kaldırıyorum

ben şuan devamlı talpak ve rehberden kendı kendıne çıktıgı ıcın garanti şubeye gıırdım 2 kere attı klavye kafasına gore takılıyor

stabıl hızlı sorunsuz bır rom yok mu grafıklerı o kadar guzel olmasın

ben sorunlarla karsilasmadim temiz kurulumla....dn4 rom kullanıyorum tavsiye ederim note 4..
QS romu da note2 portu tavsiye ederim konusu var stabil 2 side kullandığım stabil romlar.gorsellik olmasin dersen cyanogenmod..

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
beyler v11 br kaç gün içinde geliyor

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve nediyelimyani
kartal2378

kartal2378

Üye
lolipop olacagini sanmiyorum,daha stock guncellemeleri tam olarak vermediki samsung

18_Eren

Üye
QS ROMUNU BASE ALACAKMIŞ 4.4.2 YİNE OLACAK

Arkadaşlar bana ne olur yardım edin...

Bu romu s3'e yüklemek istiyorum . Romu yüklüyorum telefon açılıyor ama yine eski haline dönüyor.

Son düzenleme:
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana ne olur yardım edin...

Bu romu s3'e yüklemek istiyorum . Romu yüklüyorum telefon açılıyor ama yine eski haline dönüyor.

[ımg]
Rom dosyası yanlış inmiş olabilir rom dosyasının boyutu ne kadar ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Yada telefon rootlu değilse ondanda olabilir

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Tamam abi bekliyorum.

Bu arada philz ile yaptım zaten :(
Konudaki philzi bir dene sendeki eski galiba ama büyük ihtimal rom dosyası yanlış inmiştir internet sınırsızsa tekrar indirip dene

18_Eren

Üye
Konudaki philzi bir dene sendeki eski galiba ama büyük ihtimal rom dosyası yanlış inmiştir internet sınırsızsa tekrar indirip dene
abi ben cihaza root yetkisi vermişim. root yapmamışım. root yetkisi verince rom yüklenmiyor değil mi?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
abi ben cihaza root yetkisi vermişim. root yapmamışım. root yetkisi verince rom yüklenmiyor değil mi?
Root yapmiş sayılırsın önce konudaki philizi odinden yükle olmazsa romu tekrar indirirsin

18_Eren

Üye
Root yapmiş sayılırsın önce konudaki philizi odinden yükle olmazsa romu tekrar indirirsin
abi ben komple en baştan tertemiz rom yükleyeceğim. Unroot yapayım derkenTelefon "Galaxy S3" yazısında kaldı . ne yapmamı önerirsin? :(

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
abi ben komple en baştan tertemiz rom yükleyeceğim. Unroot yapayım derkenTelefon "Galaxy S3" yazısında kaldı . ne yapmamı önerirsin? :(
Orijinal romu yukle yada varsa yedeği geri yükle

Üst Alt