burak1553
Üye
Samsung rom konusunda üstlerde konusu varÖrnek s s atabilirmisin Kardeşim.
Samsung rom konusunda üstlerde konusu varÖrnek s s atabilirmisin Kardeşim.
v11 ne zamn gelecek acaba bilgisi olan varmı

bence çok kötü bir ekran süresi benn 2100 mha batarya ile 6 saat ekran süresi aldım valla 3000mha ile senn en az 6saat en fazlada 12 saat falan alman lazım bence
Rom: Blekota s5 v8
Kernel: Boefla stabil 6.2
Pil: 3000 mah
doğru haklısın da teli çok fazla kullanmadım ekrana göre sistem daha fazla yedi pili. Çok kullandığım zaman 6 saat ekran süresi aliodum zaten ama ölede 1 günü tam çıkaramiodum.bence çok kötü bir ekran süresi benn 2100 mha batarya ile 6 saat ekran süresi aldım valla 3000mha ile senn en az 6saat en fazlada 12 saat falan alman lazım bence
Bataryayı alalı 5-6 ay oluyo kardeşş bu arada sölediğin rom da hatalar falan var mı? Tabi ultra güç tasaruf modu gibi özellikler var mı?hmm anladım kardeşim ne zamn aldın peki bataryayı bak sana bi rom önebilirim çokstabil vee şarjın baya gider 2 gün rahat QS-i9300-KK-FINAL(NJ1)
Note 3 klavye var şuan s5 vardı sildimarkadaşlar bana "# S5 Klavye(ek dilleri ile)" bu apk dosyası lazım 4.3 de kullanmak istiyorum. paylaşabilirmisiniz.
Note 3 klavye var şuan s5 vardı sildim
İstersen Note 3 link paylaşırım
Buyrun 4.3 stock romda sorunsuz kullanabilirsinizolur aziz hocam teşekkür ederim
aziz klayviçin sağol aziz rom da kullanılır mıBuyrun 4.3 stock romda sorunsuz kullanabilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hey gidi günler hey kurulumla mi alakali bilmiyorum, ben yaşamadım.giripte dakikalarca uğraşmiyorum arayacagim kisiyi bulma esnasinda vs atmayla extra sorunla karsilasmadimV9 da rehberden atma sorunu vardi bende
bu surumde duzeldimi acaba
tesekkur