Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

uzman47

uzman47

Üye
Eyvallah ...

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
v11 ne zamn gelecek acaba bilgisi olan varmı

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
işte soramıyorum üyeyim ama foruma mesaj yazamıyorum

tomm

tomm

Üye

Rom: Blekota s5 v8
Kernel: Boefla stabil 6.2
Pil: 3000 mah

• Beğen
Tepkiler: burak1553
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye

Rom: Blekota s5 v8
Kernel: Boefla stabil 6.2
Pil: 3000 mah
bence çok kötü bir ekran süresi benn 2100 mha batarya ile 6 saat ekran süresi aldım valla 3000mha ile senn en az 6saat en fazlada 12 saat falan alman lazım bence

tomm

tomm

Üye
bence çok kötü bir ekran süresi benn 2100 mha batarya ile 6 saat ekran süresi aldım valla 3000mha ile senn en az 6saat en fazlada 12 saat falan alman lazım bence
doğru haklısın da teli çok fazla kullanmadım ekrana göre sistem daha fazla yedi pili. Çok kullandığım zaman 6 saat ekran süresi aliodum zaten ama ölede 1 günü tam çıkaramiodum.

Bu sölediğim durumu kanıtlio zaten kardeşş.

Son düzenleme:
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hmm anladım kardeşim ne zamn aldın peki bataryayı bak sana bi rom önebilirim çokstabil vee şarjın baya gider 2 gün rahat QS-i9300-KK-FINAL(NJ1)

tomm

tomm

Üye
hmm anladım kardeşim ne zamn aldın peki bataryayı bak sana bi rom önebilirim çokstabil vee şarjın baya gider 2 gün rahat QS-i9300-KK-FINAL(NJ1)
Bataryayı alalı 5-6 ay oluyo kardeşş bu arada sölediğin rom da hatalar falan var mı? Tabi ultra güç tasaruf modu gibi özellikler var mı?

deadwarder

deadwarder

Üye
arkadaşlar bana "# S5 Klavye(ek dilleri ile)" bu apk dosyası lazım 4.3 de kullanmak istiyorum. paylaşabilirmisiniz.

Aziz04

Aziz04

Üye
arkadaşlar bana "# S5 Klavye(ek dilleri ile)" bu apk dosyası lazım 4.3 de kullanmak istiyorum. paylaşabilirmisiniz.
Note 3 klavye var şuan s5 vardı sildim
İstersen Note 3 link paylaşırım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: deadwarder
seronet

seronet

Üye
Aziz hocam bu klavyeyi aosp romlarda kullanma imkani yokmudur?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
aziz senin rom ne oldu?
bitmedi mi daha?

by_afacan

Üye
Rom ile ilgili görüşlerim ;

Rehbere girdiğim de 1-2 sn içinde çoğunlukla kendi kendine sistemden çıkıyor ve ana ekrana geri dönüyor,
Google play den bazen uygulama indirdiğimde sd karta yüklenmedi uyarısı veriyor,
Oyunlarda veya uygulamaları açmada herhangi bir sıkıntısı yok,
Wifi çalışıyor kapsama alanında her hangi bir sıkıntısı yok,
Klavyesi çok güzel yalnız ara sıra geç geliyor ve bazen siz yazıyorsunuz ama ekranda gözükmüyor yazı yerine bi daha basmanız gerekebiliyor,
Kamera özellikleri stabil çalışıyor,
Office5 gibi bir program içinde hazır geliyor,
Çoğu istemediğiniz uygulamaları silmenize olanak veriyor,
İlk etapta seçenekler tuşunun kaybolması biraz can sıkıcı olsada zamanla alışıyorsunuz.
Pil tasarrufu olarak çok çok bir fark göremedim takribi yoğun kullanımda 5-6 saat sonra %10-15 arasında geziyorsunuz tasarruf moduna aldıgınızda 2-3 saat daha idare eder sizi tabii kullanmamak kaydı ile.

Bu arada benim gibi samsung accaunttan rehberini galerisini yedekliyemiyen varsa google playden samsung linki ve hizmetlerini ayrıca indirsin ondan sonra yedeklemeyi ve geri yüklemeyı gayet stabil bir şekilde yapıyor.

Şuan ki görüşlerim bunlar .Üyelik tarihime baktımda uzun zaman olmuş girmiyeli o zaman nokia 6600 vardı onun uygulamaları için giriyordum :oley hey gidi günler hey

Adem Da

Adem Da

Üye
V9 da rehberden atma sorunu vardi bende
bu surumde duzeldimi acaba
tesekkur

birpesimist38

birpesimist38

Üye
V9 da rehberden atma sorunu vardi bende
bu surumde duzeldimi acaba
tesekkur
kurulumla mi alakali bilmiyorum, ben yaşamadım.giripte dakikalarca uğraşmiyorum arayacagim kisiyi bulma esnasinda vs atmayla extra sorunla karsilasmadim

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve Adem Da

Üst Alt