Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
free store v1.6 update (playstore ucretli/ucretsiz dosya indirme)
Sponsorlu Bağlantılar
suvari21
Üye
proğram çalışmıyor dedim. Alternatif sunan yokmu arkadaşlar???
aptoide daha güvenli, virustotal'de, aptoide uygulaması sorunsuz görünüyor. ve kullanmak çok basit. ama apdoide uygulamasının da paylaştığı her uygulamaya güvenip yüklemenizi şahsen tavsiye etmem doğrusu. yüklerken seçici olmak gerekir.
aptoide daha güvenli, virustotal'de, aptoide uygulaması sorunsuz görünüyor. ve kullanmak çok basit. ama apdoide uygulamasının da paylaştığı her uygulamaya güvenip yüklemenizi şahsen tavsiye etmem doğrusu. yüklerken seçici olmak gerekir.
Bahadir fb dostum bu programi ben indirdim ama soryy tihs bilmem ne hatasi veriyo indirmiyo ücretli oyunlari neden acaba
Bahadir kardess usta ben bu programi indirdim play storedeki ücretli oyunlari indirmiyo hata veriyoo neden acaba cvp lütfen
Bahadir fb dostum bu programi ben indirdim ama soryy tihs bilmem ne hatasi veriyo indirmiyo ücretli oyunlari neden acaba
Bahadir kardess usta ben bu programi indirdim play storedeki ücretli oyunlari indirmiyo hata veriyoo neden acaba cvp lütfen
Dediğin hatayı veriyorsa, bişeyi bulmaması, kullandığın uygulamanın o anda etkisiz olduğunu gösterir. yani o programı geçici olarak kullanma, daha sonra tekrar deneyebilirsin. hatanın anlamı şu: Bu uygulama şu anda kullanılamıyor
Bager04
Üye
Tesekurler
erkocan
Üye
bir kac gundur kontrol ediyorum free store bedava uygulama indirmiyor..nedeni nedir?