Bab-ı Umut
Üye
Bunlari paylasiyorsunuzda bu vurüslerin cihaza etkisi nedir?
Benim bilgim yok bu konuda bilgilendirirmisin?
Mesela dr. Web reklam yazılımı tespit edildi diyor.
virustotal'ın bulduğu adware virüslerine hadi önemlideğil onları reklamlardan dolayı çıkan uyarılardır desek bile,
AVG==android/airpush = bildirim reklamlarından dolayı virüs olarak tespit edilen uyarılar. bubildirimler çoğu zaman istemediğimiz zamanda, ekrana çıkar. kullanıcı bu durumda acemi ise sıkıntı yaşar.
Comodo==ApplicUnwnt= Eğer yanlış hatırlamıyorsam bu yüksek risk dereceli bir virüstür. bu virüs, virüs ve spyware içeren web sitelerine tarayıcı yönlendirir. Buda telefondaki şifrelerin ve bilgilerin çalınması için güzel bir yöntemdir.
tabi burda virustotal sitesinde 54 antivirüstün 13'ü zaralı tespit etmiş.
bunların arasında; avg, avira, comodo, dr.web, eset, fprot, mcafee gibi değerli antivirüs yazılımları da var. ve bana göre bu bulgular. göz ardı edilecek bulgular değil.
sadece yukardaki iki bulgu bile, bu uygulamadan vazgeçmek için yeterlidir.
Ben, burda tüm arkadaş ve değerli büyük adminlerime, moderatörlere değer veririm. amacım, bu uygulamayı neden paylaştın değildir.
biz bir uygulama edindiğimiz zaman malumunuz hemen forum arkadaşları ve üye/ziyaretçiler ile paylaşmak isteriz hemen.
sadece bilgi amacıyla ekledim. tabiki kullanmak son kullanıcıya aittir. Ama, bende bilgimi hiç bir zaman kendime saklamadım. birşey biliyorsam eğer onu paylaşmasını severim.
Saygılarımla.