Tavsiye İPHONE 6 PLUS VE TELEFON TAKSİTLENDİRME

Sponsorlu Bağlantılar

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
İPHONE 6 PLUS VE TELEFON TAKSİTLENDİRME
Merhaba arkadaşlar
Ben xperia z2 kullanıyorum z2 yi babama verip ilk defa ios'a iphone 6 plus'a geçmeyi düşünüyorum.Ancak beni düşündüren tek şey tabiki de taksitlendirme :)
Evkurdan peşinatsız kartsız alınabiliyor ama 3300 TL olan telefon 4600 civari bi fiyata geliyor.Kredi kartı ile tek çekim alsam sonradan taksitlendirme yapamıyorum.Kredi çekmek de pek işime gelmiyor.Çünkü en son kredi çekip motor aldım başıma gelmeyen kalmadı :) habire kaza yaptım :)
Önerileriniz varsa bana yardımcı olabilir mi?
Sen unut o telefonu diyen sesleri duyabiliyorum şimdiden :))

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
4600 tl mi :O

askımm

Üye
hocam vlla iyi paraymıs :) evkur daha cok ocaklar söndürür:ehe:ehe:ehe:ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Elinizde ki cihaz yabana atılacak bir telefon değil ki! Babanıza ucuz yollu ikinci el Lumia 820/920/925 cihaz alın ama o Ev-YIK pardon Ev-Kur denen yerden alışveriş yapmayın.

MetQ7

MetQ7

Üye
Media Markt Denizbankla anlaşmalı olduğu için kredi çıkarıyormuş. Ben de İphone 6 almayı düşünüyorum

0MG90

0MG90

Üye
Bankadan kredi al daha iyi

MaxipmaN

Üye
bir sürü mağaza varken neden evku?

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Hayır evkurdan hayattla almam :)
Telefonu aldım arkadaslar zaten 3200 tl kredi çektim media marketteki denizbank aracılıgıyla 3487 tl geri ödeyecegim 12ay taksite
1000 tl ye 1080 tl geri ödüyorsunuz arkadaslar

furkankaya559758

Üye
Hayır evkurdan hayattla almam :)
Telefonu aldım arkadaslar zaten 3200 tl kredi çektim media marketteki denizbank aracılıgıyla 3487 tl geri ödeyecegim 12ay taksite
1000 tl ye 1080 tl geri ödüyorsunuz arkadaslar
Hayırlı olsun. Sanırım 128 GB' lık versiyonu aldın.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeşim 64 lük aldım 128 lik fazla gelir hatta 32 lik olsaydı onu alacaktım

Üst Alt