2.1.Maxicep En Güzel Fotograf Yarışması ( Yorumlar & Düşünceler)

Sponsorlu Bağlantılar

yasirarslan

yasirarslan

Üye
seviyesiz olan belli ama:@
eee ben birinci olacam

ersoy

ersoy

Üye
Madem burayı ve bizleri bi o kadar bilinçsiz ve basit düşünüyorsun, e daha ne duruyorsun.. Çekil yarısmadan.. bi rakibimz daha elensin ! :@

bu heyecanınızı anlıyor, yaşınıza bağlıyorum,ben kimseyi basit görmüyorum,öyle olsa yaş ortalaması 15 olan bu forumda ne işim olur,fakat öyleki adam arkadaşına puan vermek için üye olmuş foruma,:pro:
bu kadar adaletsizlik olurmu,ben böyle şeylere karşı çıkarım,konuşmaktan çekinmem,
her yerde hakkımı ararım,üstelik buranın forum olduğunu unutmayın,belli sınırlar içinde her kes fikrini söyler, üstelik ben sizi asla rakibim olarak görmem:)

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
bu heyecanınızı anlıyor, yaşınıza bağlıyorum,ben kimseyi basit görmüyorum,öyle olsa yaş ortalaması 15 olan bu forumda ne işim olur,fakat öyleki adam arkadaşına puan vermek için üye olmuş foruma,:pro:
bu kadar adaletsizlik olurmu,ben böyle şeylere karşı çıkarım,konuşmaktan çekinmem,
her yerde hakkımı ararım,üstelik buranın forum olduğunu unutmayın,belli sınırlar içinde her kes fikrini söyler, üstelik ben sizi asla rakibim olarak görmem:)
kim olduğunu söle biz de bilelim.. bu arada ben sana burda yaştan baştan bahsetmiorum.. benden yasş yaş büyük olabilrsin. hatta bnm yasında çocuğun bile olabilr. bu yarısmada herkes eşit. bu arada forumun yaş ortalaması da ztn 15 deil.. 15 in çok üstünde.. senin karsı çıkmana çıkışmıorum, bizi bilinçsiz görmene çıkışıorum... :nono:

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu tartışmanın sebebini bir türlü anlamadım sorunu olan bana pm atabilir..

ben yarışmaya katılmadım çünkü cep telefonum yüzünden biz gereken kişilerin emeklerinin ne oldugunu biliyoruz ve yarışmaya katılan herkeze teşekkür ederim..

size bol puanlı bir yarışma sunmak için çok kuralı eksik geçtim lütfen beni bu yarışma için yüz üstü düşürmeyin...:)

sorunu olan bana pm atabilir...:)

ersoy

ersoy

Üye
arkadaşlar bu tartışmanın sebebini bir türlü anlamadım sorunu olan bana pm atabilir..

ben yarışmaya katılmadım çünkü cep telefonum yüzünden biz gereken kişilerin emeklerinin ne oldugunu biliyoruz ve yarışmaya katılan herkeze teşekkür ederim..

size bol puanlı bir yarışma sunmak için çok kuralı eksik geçtim lütfen beni bu yarışma için yüz üstü düşürmeyin...:)

sorunu olan bana pm atabilir...:)

böyle bir yarışma düzenlediğiniz için asıl kendi adıma ben teşekkür ederim,bu yarışmanın devamınında olmasını dilerim,zamanla oturacaktır,saygılar...

TeChMaSTeR

Üye
yaa yarışma katılımı durmuş :( çokmu geç kaldım ileride yarışmanın 2. sinide yaparmısınız bende katılmak isterimde :) bir dahaki sefere artık bu arada katılımcılara başarılar bende oy vereyim bakalım :)

canturgay

canturgay

Üye
yaa yarışma katılımı durmuş :( çokmu geç kaldım ileride yarışmanın 2. sinide yaparmısınız bende katılmak isterimde :) bir dahaki sefere artık bu arada katılımcılara başarılar bende oy vereyim bakalım :)
epey bi geç oldu ar kadaşımmm..
sonrakine...inşaallah..:)

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
JanBerg'e 1.lik gözüyle bakıorum.. 50 Küsür puanı var sanırım.. :)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi

üzgünüm dostum sonuçlar açıklandı...

talep olursa neden olmasın:)

partan003

partan003

Üye
güzel olmuş kardeş

FerreT

FerreT

Üye
:locked:

Üst Alt