2.1.Maxicep En Güzel Fotograf Yarışması ( Yorumlar & Düşünceler)

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
bazı resimleri inceleme altına aldım...gereken uyarılar gelcektir..

bu arada yarışmamızda bir deqişiklik olabilir... en yakın zamanda açıklayacam..

ilk4y

Üye

ersoy

ersoy

Üye
arkadaşlar fotoğraflar cep telefonu ile çekilmiş olacak bi arkadaşımızın fotoğrafları beni şüphelendirdi çünkü çözünürlükleri çok yüksek acaba o kalitede fotoğraf çeken bir cep telefonu varmı??? konuya bir gözatın...

bazıları kartpostaldan çekilmiş,bazılarıda profesyonel fotoğraf makinelerile çok önceden çekilmiş...

ycg35

ycg35

Üye
bazıları kartpostaldan çekilmiş,bazılarıda profesyonel fotoğraf makinelerile çok önceden çekilmiş...

kimisi internet sitelerinden çalıntı ayrıca daha önce kurallarda belirtildiği gibi fotoğrafları kendimiz cep telefonu ile çekmiş olmamız gerekiyorkimisi dijital makina ile çekilmiş diye düşünüyorum çözünürlüklerinden bile anlaşılıyor mesela bir arkadaşımız n95 ile katılmış bu fotoğraflar normal ama kimileri ordan burdan toplama resimler ben karışmıyorum artık yarışma iptal bile olabilir..

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
istediginiz cihazla çekebilirsiniz...

Kurallardan biri kalktı...Sadece Cep Telefonu degil...

ben gereken resimleri kaldırcam....4 resim eklemiş arkaşım burdan sesleniyorum 2 gün içinde bir resim daha eklenmezsen diskalifiye ediliyorsun..

gereken resimlere bakıyorum..

Hakkıyla Yarışmaya Katılan arkadaşlarıma teşkkür ediyorum..

sonbela

sonbela

Üye
Resimlerin Piksellerinden Değişik Cihazlarla cekildigi Belli Oluyor (Ç)alıntı Yapan arkadaşlar Kimisinin Resimleri Acayip derecede Piksel Farkı Olmasının Yanı sıra Çözünürlükte Cok degişik....!!!
Arkadaşlar Birde Bu resimlerin Boyutları Diger Kullanıcılarla esit Olarak Ayarlanmayacakmıydı Boyutlandırıp yayınlanmayacakmıydı

neslein

neslein

Üye
katılan arkadaslara basarılar

ycg35

ycg35

Üye
sadece cep telefonu kuralının kalkması bence kötü oldu benim dijital makine ile çekilmiş fotoğraflarım var ama burası cep telefonu forumu bence kural tekrar konmalı yoksa önüne gelen herkes internetten bulduğu resimlerle katılır buda haksızlık olur değilmi??

ersoy

ersoy

Üye
bencede cep telefonu ile olmalı diye düşünüyorum,
yoksa benim d-slr makinem var
buraya 5 tane süper makro koyarım olur yani,ama bir anlamı olmaz,çünki ben yaklaşık 10 yıldır amatör fotoğrafçılıkla uğraşıyorum..

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kurallar yeniden eklendi daha önce belirtmiştim o kuralı eskiye çevirdim sadece cep telefonu olcak yani..

biz çalıntı resimleri inceliyoruz zaten buluruzda...dün buldum bir arkadaşın ve sildim...

ycg35

ycg35

Üye
saol ouSahin böyle daha iyi oldu :)

pahca

Üye
kardeş bu yarışmaya nasıl katılıcam

barbar1453

barbar1453

Üye
lodos04075 arkadas cezalı yarışmandan çıkarılması gerekmez mi???

ycg35

ycg35

Üye
bir kere çıkarıldı zaten cezası bitince tekrar kstıldı ama 2. cezayı aldı :ss

sshalil

Üye
ya nasıl katılınıoo

pervert-36

pervert-36

Üye

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
yuck resimlerini çok beğendim. güzel kareler yakalamıssın.. ;)

berke_han

berke_han

Üye
düzenleyenlere teşekkürler fotoğraflarımı yükledim..Sadece ceep telefonundan çekilen resimlerle yarışılması güzel bir düşünce

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
Son 2 gün :D

Üst Alt