yuck resimlerini çok beğendim. güzel kareler yakalamıssın..![]()

bakcez..madem beğendin oyunu bekliyorum 23.00 da oylama başlıyormuş![]()

oğuz keşke resimleri puanlama bölümüne açık bi şekilde ya yana verseymişsin daha rahat olurdu oy verecek arkadaşlar açısında..
şimdi 19 yarışmacı 5 'er resim hepsine tek tek bakmak bayaa bi eziyet olur.. gibi.![]()

ersoy senin ikinci resim mükemmel

teşekkürler beğenmenize sevindim
fakat şu varki değerlendirme yapacak kimse yok malesef,
sonra foto nasıl değerlendirilir bir de o varki ne diyim
bir kaç arkadaş fotolara yorum yapmış,
yorum yaparken bir bakın bakalım,
1-fotoğraf demek istediğini söylüyormu?
2-fotoğrafın terazisi düzgünmü?
3-netmi fotoğraf?ilgi merkezi doğru saptanmışmı?
4-keskinliğin tadı yerindemi?
5-görüntü bozulması,yansıma,vs gibi optik hatalardan arındırılmışmı?
6- gren ve detay (fotoların hemen hepsinde bu hata var)yerinde yapılmışmı?
7-beyaz ayarı ve ters ışık dikkate alınmışmı?
yorum yapan arkadaşlar neye göre yorum yapmış açıklasınlarda bizde anlayalım ...
bu arada herkes kendine oy vermiş bnde kendime vercem
ersoy ikinci oyum sana 
ersoy iyi güzel söylemişsin ama fotoğrafları telefonla çekiyoruz be bilader yarışma içinde ceple çektik hade snn n95 var onla güzel çekersin ama bizim tellerde iş yok bebu arada herkes kendine oy vermiş bnde kendime vercem
ersoy ikinci oyum sana
![]()

sevgili yuck,
yukarıdaki anlatım cep telefonları içinde olabilir,farketmez,
yani ışığı arkana almak,öğleden sonra foto çekmek,ters ışıkta durmamak,netlik,ve herşeyden önemlisi-
kadraj yani çerçeve içine alınan resim,ve ön plana sığdırılan bir bir obje için illa fotoğraf makinesi gerekmez,
bu arada sende fotoğraf merakının olduğu anlaşılıyor,zaten katılımlaedaki tek beğendiğim foto seninkiler oldu![]()

nuraya resim koyduğuma pişman oldum gerçekten
ne demiş ünlü bir ressam:EMEĞİNİN KARŞILIĞINI,BİLGİSİZ KİŞİLERDEN ALAMAZSIN.ONLARA GÖRE SENİN EMEĞİNİN HİÇ BİR DEĞERİ YOKTUR.SAKIN,EMEĞİNİ,BİLMEYENLERE SUNMA VE ASLA BİLMEYENLERLE TARTIŞMA!"
bu kadar basit!!!!