2. Maxicep En Güzel Fotoğraf Albümü Yarışması (Yorumlar & Düşünceler)

Sponsorlu Bağlantılar

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
2. Maxicep En Güzel Fotoğraf Albümü Yarışması (Yorumlar & Düşünceler)
2. Maxicep En Güzel Fotoğraf Albümü Yarışması
(Yorumlar & Düşünceler)

Bu bölümde yarışma hakkındaki yorumlarınızı, düşüncelerinizi ve şikayetlerinizi paylaşıp sohbet edebilirsiniz. Bu bölüm haricinde diğer bölümlere gereksiz mesaj atmayınız.

Saygılarımla YuCk..

macline

macline

Üye
Şimdiden yarışacak olan bütün arkadaşlara Başarılar... İnşallah iddaalı bir yarışma olur

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada Bence puanlama biraz düşük olmuş. Burda ne oyun oynanıyor nede pc başında oturuluyor. Herkes bir yerde bir resimle 1. lik için Yarışacak bu da emekle oluyor. Daha önceden dediğim gibi hamachi ağından klavye sallamak değil bu. Buna atfen Puanların yükseltilmesini talep ediyorum...

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
bizim de amacımız her önüne gelene Maxipuan dağıtmak değil yarışmanın amacı biraz rekabet birazda eğlence..

macline

macline

Üye
Sana Kimse Puan dağıt demiyor ki zaten... Eğlen rekabet yap Ama Diğerlerinden farkı olsun. (Puan Bakımından) ;)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Sana Kimse Puan dağıt demiyor ki zaten... Eğlen rekabet yap Ama Diğerlerinden farkı olsun. (Puan Bakımından) ;)
ama sen her turnuva ıcın aynı seyı soyluyorsun santranc turnuvası ıcın de verılen hediye maxipuan'ın az oldugunu yazmıstın

kanka2008

Üye
bu nedir aga

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
bu nedir? bu bir fotoğraf albümü yarışması :ok2: sende katılabilirsin. bu arada hala katılan yok yarışma ilginizi çekmedi herhalde katılımcı olmazsa yarışma iptal olabilir :(

Anıl Umut

Emekli Yönetici
katılımcı yok 0 ne olacak

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
biraz daha açık ifade edin konuyu bence kimse anlamadı konuyu

canturgay

canturgay

Üye
anlaşılmayacak bişey yok 1. sine bakarsanız anlarsınızz...;)

süperismail

süperismail

Üye
nasıl katılım yapacağız ben katılmak istiyorum

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
katılım sayfasından katılımlarınızı yapabilirsiniz ama şimdilik yarışma ödülleri konusunda bir şey söyleyemeyeceğim yarışma iptal olblr ama siz yinede katılın..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ödül diye bir kavram yok şu an bence

süperismail

süperismail

Üye
katılım sayfasından katılımlarınızı yapabilirsiniz ama şimdilik yarışma ödülleri konusunda bir şey söyleyemeyeceğim yarışma iptal olblr ama siz yinede katılın..
ödül konusunu negavite sor bi

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
ztn yarışmaya katılım yok iptal olabilir :(.. ama siz yinede katılın :ok2:

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
Başarılar dilerim herkese.. :cool

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
katılımlar başladı zaten en son bi arkadaş daha koydu 5 kişi falan oldu.herkez niye katılmıyor ya.kimse güvenmiyormu kendine önemli olan orda adımızın geçmesi yarışmak.eğlenmek.herkeze başarılar kolay gelsin

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel söyledin dostum :)

degerli43

degerli43

Üye
Son katılan arkadaş 3 resim koymuş. 2 resim daha koyması gerekiyor.

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
yarışmanın katılım süresi doldu ama anlayış gösterin 1 hafta daha uzattım belki katılım artar diye.. bu arada birinciye 20 kntr ödül düşünüyoruz :)

Üst Alt