vay arkadaş fix yaziyodu hadi be novafusion yap su isi4 saat önce yayınlanan güncelleme hatalıydı. Kamera için linkler yenilendi. Şimdi indirirseniz büyük ihtimalle çalışır. Yükledikten sonra yorum atacağım
Kamera hala çalışmıyor.![]()

Kamerayla Video oynatma calisiyor eminsin dimi kurcamdaGüncelleme geldi. Kamera ve video oynatma sorunları giderildi. Sadece video çekme çalışmıyor.![]()
video kaydetmen zaten 
Evet eminim kurup denedim. Bi de usb bağlantısı çalışmıyor yazmayı unutmuşumKamerayla Video oynatma calisiyor eminsin dimi kurcamdavideo kaydetmen zaten
![]()

Sorun ram ile alakalı değil benim anladığım kadarıyla. Hat konusunda bir sıkıntı var. Telefon otomatik 3g ayarında geliyor fakat 3g çekmeyip 2g ye geçtiğinde bazen sıkıntı çıkarıp yeniden başlıyor. 1-2 güncelleme içerisinde büyük ihtimalle düzelirKurdum cm12 ama biraz tel rami dolunca tel yeniden basliyor acilmiyor batarya cikarip takinca geri eski haline donuyor bu hep tekrarliyor cm11 bole bi aorun yoktu neden ?

Sadece yeniden baslatma onda olsa facebook uygulamasindan video izlerken facebook durduruldu diyor twitch den video izlenirken yeniden baslatiyor. Sadece video uzerine calisan uygulamalarda yeniden baslatma sorunu ayniSorun ram ile alakalı değil benim anladığım kadarıyla. Hat konusunda bir sıkıntı var. Telefon otomatik 3g ayarında geliyor fakat 3g çekmeyip 2g ye geçtiğinde bazen sıkıntı çıkarıp yeniden başlıyor. 1-2 güncelleme içerisinde büyük ihtimalle düzelir![]()
OMX kodekleri (yani video çalıştırma paketleri) hala hatalı videolarda o yüzden yeniden başlıyor. Güncelleme geldi bu arada. Önemli olarak konuşmada sesin az gelme sorunu giderilmiş.Sadece yeniden baslatma onda olsa facebook uygulamasindan video izlerken facebook durduruldu diyor twitch den video izlenirken yeniden baslatiyor. Sadece video uzerine calisan uygulamalarda yeniden baslatma sorunu ayni
Cm11'de ufak bir güncelleme almışVideolara gelmicek heraldeOMX kodekleri (yani video çalıştırma paketleri) hala hatalı videolarda o yüzden yeniden başlıyor. Güncelleme geldi bu arada. Önemli olarak konuşmada sesin az gelme sorunu giderilmiş.Cm11'de ufak bir güncelleme almış