Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Her tarafta 50 sefer yazildi note 2 ye güncelleme yok diye daha niye israr efip duruyorsunuz gelecek diye ,bir düsünün nezaman gördünüz samsungun 2.5-3 senelik telefonuna güncelleme cikardigini,daha s5 e dogru düzgün hertarafta cikmadi sadece polonya ve ispanyaya cikti s4 e gelene kadar subati bulur.
Tahminlerle yorum yapman çok saçma. Gir siteye bak madem bu kadar emin konuşuyorsun. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Kontrol ve MaxipmaN

mesut1979

Üye
Hangi siteye bakacam samsung kendisi resmen bas bas bagirdi note 2 yw yok diye siz daha güncellemeden bahsediyorsunuz.

AHKE

AHKE

Üye
mesut guncelleme haberlerini takip etmion herhalde note 2 lollipop yaz google a gorursun ozaman gelip gelmeyecegi haberleri

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Sammobilede haber cıktı adam üfürüyo hala

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, Kontrol ve AHKE
blackcat67

blackcat67

Üye
S4 için bir sızıntı bile yok deliricem sammobile önceden eline geçen bütün firmwareleri yayınlardı şimdi hava atıyorlar yayınlamıyorlar neymiş betaymış yok ya

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
S4'e bir an önce gelse artık android l kitkattan çok bunaldım yaw değisiklik lazim [emoji3]

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ben Sırf Oyun Performansı İçin Bekliyorum
Performans artacak elbet ama oyunlardaki performansı genelde gpu ve sürücüleri belirliyor ve lolipopu Build eden apiler kitkatla aynı yani beklentin fazla yüksek olmasın

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar Note 2 ye 5.0.2 gelecek Samsung Polonya ve Finlandiya resmi siteleri onayladı.

• Beğen
Tepkiler: AHKE, B.A.R.O.N ve Kontrol
PriZm

PriZm

Üye
Tarih verilmiş mi ? Hangi dönem içinde olacağı veya ?
Tarihle ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak şuana kadar 2 resmi site onayladığına göre çok büyük ihtimal er yada geç gelecektir..

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
Tarihle ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak şuana kadar 2 resmi site onayladığına göre çok büyük ihtimal er yada geç gelecektir..
Olsun kitkat güzel stabil çalışıyor beklemek sıkıntı olmaz. TW tabanlı stock romlarda daha fazla gelişecek asıl güzel olan bu.

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Olsun kitkat güzel stabil çalışıyor beklemek sıkıntı olmaz. TW tabanlı stock romlarda daha fazla gelişecek asıl güzel olan bu.
Aynen. Kernel kodları gelmeside geliştiricileri epey rahatlatacak.

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
S4 e gelsin artık ya gerçekten yetti artık kitkattan

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Lolipopda Ayarlar Menüsünü Ne Kadar Sevmesemde Bir An Önce Gelmesini Cânı Gönülden İstiyorum

Dogukan9595

Üye
    Konu Sahibi
S4 zaten 5.0'la gelmez benim tahminim 5.0.1 olacagi yonunde zaten note 2'ye daha gec gelecegi icin tahminen ona 5.0.2 verip zirvede bitirecekler.

LimePie

LimePie

Üye
S4 zaten 5.0'la gelmez benim tahminim 5.0.1 olacagi yonunde zaten note 2'ye daha gec gelecegi icin tahminen ona 5.0.2 verip zirvede bitirecekler.

1 ile 7 ocak arası demişsin inşallah gelir hangi ülke olursa olsun farketmez yeterki gözüksün güncelleme

blackcat67

blackcat67

Üye
Yine büyük bir heyecanla güncelleme beklediğim günler.. Diğer firmalar şimdi mini cihazlarına güncelleme vericek :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Su 2 gb ramli cihazlar neden hala guncelleme aliyor anlamiyorum arkadas :D

Son düzenleme:
  • Beğen

zalim-53

Üye
S3 neoya gelirmi acaba :ehe