Nokia'yı Cekemeyenler Var..niye canım ,elimizdekiler son Noika.bence kalsın.
Nokia'yı Cekemeyenler Var..
Devam et sen..Nokia'yı abartanlar var...
İstiyorsan edeyim ama tatsızlığı lüzum yokDevam et sen..
Devam et sen..
Tanımıyorum?Dostum bunu tum samimiyetimle soruyorum , buralarda turbolu kullanici ismi olan bir vatandas vardi onunla bir akrabaligin var mi ?
Tanımıyorum?
. En son 520 kullandı kendisi. Bir çok kez ban yedi falan
Bence çağırınca gelir Nokia'yı abartanlar var...
Senin yaşın kurtarmadığı için anlamazsın o hassasiyetliği

Senin yaşın kurtarmadığı için anlamazsın o hassasiyetliği
Abi seninki stokholm sendromu
hem kalite hem tasarım olarak.bu cihazlar üzerinde de çok elektronik gelişmeler yaptım.O yüzden yiğidi öldürürüm hakkını yememNokianın beni rehin aldığı falan yok.aksine ben onu rehin aldığım için benden kopamıyor.
İlk çıktığında 3110,matrix filminden sonrada 8110 almıştım.
Sağlamlık üzerine başka cihaz tanımadım seriyi sıralarsak 3210,5110,6110,ericsoon 688,A1011 ve Panasonic gd serisinden başka.Nokia serisi uzar gider 15 yıl sürecinde.Sadece bikere samsung aldım oda Gd200müydü neydi.oda çok sağlamdı,sonrasında bozdu zaten.
Sadece bağımlılık yaptı nokiahem kalite hem tasarım olarak.bu cihazlar üzerinde de çok elektronik gelişmeler yaptım.O yüzden yiğidi öldürürüm hakkını yemem

Nokianın beni rehin aldığı falan yok.aksine ben onu rehin aldığım için benden kopamıyor.
İlk çıktığında 3110,matrix filminden sonrada 8110 almıştım.
Sağlamlık üzerine başka cihaz tanımadım seriyi sıralarsak 3210,5110,6110,ericsoon 688,A1011 ve Panasonic gd serisinden başka.Nokia serisi uzar gider 15 yıl sürecinde.Sadece bikere samsung aldım oda Gd200müydü neydi.oda çok sağlamdı,sonrasında bozdu zaten.
Sadece bağımlılık yaptı nokiahem kalite hem tasarım olarak.bu cihazlar üzerinde de çok elektronik gelişmeler yaptım.O yüzden yiğidi öldürürüm hakkını yemem
yalnız bu Microsoft Lumia sayfası tarafından hazırlandı diye biliyorumEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
WPLovers tarafından hazırlanan hoş bir görsel...

yalnız bu Microsoft Lumia sayfası tarafından hazırlandı diye biliyorum![]()