İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Ben böyle bir kamera istiyorum. Hem arka hem ön kamera yerine tek kamera ve ikisini birden yapan. Üstelik kumandası var :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şuna gelişmiş optik zoom, gelişmiş ois ve pureview ile geliştirilmiş kaliteli bir lens ekle. Birde şık bir kalem ve kamera kumandalı bileklik yap. İçine windows 10 sistemini yükle ve ver reklamı. Sonra sat bakalım ne oluyor.

Kahvede yapsin ama : )

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Is saati canimi cektirdin bak bir orta sekerli kahve icesim geldi suanda
Kahveyi yudumlarken windows phone haberlerini ve sızıntılarını okumak çok zevkli değil mi. :kahve: Ama güzel bir güncelleme geldiğinde çok daha zevkli oluyor :kahve: Bende öğle yemeği arkasında hemen kahvemi alıp forumdaki yorumlara yumulurum :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet hocam gerçekten Windows zevkli başka birşey . Bazen bende diyorum sadelik hoş birşey. Eksiklik olan iki üç şey kaldı . Onlar da hal olunca wp ye hayırlısı ile geçerim

luckysleven

luckysleven

Üye
Kahveyi yudumlarken windows phone haberlerini ve sızıntılarını okumak çok zevkli değil mi. :kahve: Ama güzel bir güncelleme geldiğinde çok daha zevkli oluyor :kahve: Bende öğle yemeği arkasında hemen kahvemi alıp forumdaki yorumlara yumulurum :)

Evet zevkli ama note ile yapiyorum bunu daha bir keyifli yani : )

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve GianniInfantino
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Harici şarj cihazı isteyenlere uygun fiyatlı seçenek.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Türkçe Cortana geleydi iyiydi. Windows Phone 8 den biliyoruz kendisini. 2015' e girdik giriyoruz, inşallah önümüzdeki günlerde yada haftalarda güzel haberler gelir bu konuda. Microsoft Tr yetkilileri W10 FP ile getirmeyi başarabilseler bari. Yani sonraki satın alacağım telefonu seçerken çok büyük etken olacağı kesin :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Cortana Türkçe olsun , seneye iphone 6 yerine lumiaya devam ederim

Emre

Üye
Nokia Gitti WP Bitti Buraların Tadı Tuzu kalmadı :/

jepaq

Üye
arkadaşlar 8 gb kartım var..16 gb micro sd almak istiyorum. eski karttaki uygulamaları pc üzerinden kopyala yapıştır yaparak yeni karta yüklesem çalışır mı yoksa hepsini yeniden tek tek indirmem mi gerekecek?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Değerli
arkadaşlar 8 gb kartım var..16 gb micro sd almak istiyorum. eski karttaki uygulamaları pc üzerinden kopyala yapıştır yaparak yeni karta yüklesem çalışır mı yoksa hepsini yeniden tek tek indirmem mi gerekecek?
eğer taşıma işlemi varsa cihaza taşı yok ise yedek varsa xap lari cihaza yedek yap . Sonra yeni kart takınca yeniden yükle

Son düzenleme:
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
SD kartlarla uyumlu klonlama programları bulursan pcden 8gb kartını direkt 16gb'a klonlarsın anca öyle olur. diğer türlü kopyala yapıştır ile gizli sistem dosyaları görünmediği için faydası olmayacaktır

KenanK

KenanK

Üye

O eski NOKIA dan artık eser yok. Kutularda bile.

Emre

Üye
nokia yok arık vede ms hiç bir zaman destek vermeyecek.

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Harici şarj cihazı isteyenlere uygun fiyatlı seçenek.

meraba ali kemal abi bu şarj cihazı nasıl sence

almaya değermi sence güzelmidir sorun çıkartırmı

yada bu nasıl fiyatı 30 :tl:

dakamon

dakamon

Üye
Bölüm bu gün baya sessiz kaldı :) insanlar dinlenmeye geçti sanırım. Sızıntılar haftasonuna kaldı galiba :D

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Şu ocaktaki windows etkinliği tam olarak hangi tarihte?

Rainesto

Rainesto

Üye
Ocak'a kadar 920 için hiçbir ülkede denim geleceği yok onun için anaekrana hücresel veri tilesi koyabileceğim az şarj yiyen ve hızlı olan bi uygulama önerir misiniz

Üst Alt