İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
niye canım ,elimizdekiler son Noika.bence kalsın.

emz

emz

Üye
Bende zaten Nokia kapağı da var. Ben ikisi de olsun istiyorum. Önde Nokia arkada ms yazsın bence gayet hoş olur :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Elimde bir adet nokia yazili 1320 var dostlaaaar ileride kiymete biner 78 katina satarsiniz belki ..

son kozlarimi oynuyorum artik hahah satamadik telefonu iyimi : )

Dostum bunu tum samimiyetimle soruyorum , buralarda turbolu kullanici ismi olan bir vatandas vardi onunla bir akrabaligin var mi ?

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
MicroSD kart almayı düşünenler kaçırmasın

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Senin yaşın kurtarmadığı için anlamazsın o hassasiyetliği

1. Yaşımın küçük olduğunu ima ediyorsan yanılıyorsun
2. Nokia 3110'undan tut 6300'ıydı n82 n95 5800 ve daha nicelerini kullanan ve symbian zamanında her hafta sonu oturup temaları falan filan deneyip her türlü şeyi yapan birisiyim
3. O şimdiki nokia eski nokia DEĞİL. Nokia'yı özel tutan bütün şeyler kayboldu
4. Adamlar sizin gibilerden para kırpmak için 100% çin malı telefonları alıp üstüne Nokia basıyor ve size yakında bunları yutturmaya başlayacaklar
5. Bir alt üstü elin markasına "hassasiyet" ile davranıyorsan ne deyim artık size. Hangi firma olursa olsun sizden bizden para kırpmak için uğraşıyor. Hiç biri babasının hayrına bir şey yapmaz.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
YkPkY

YkPkY

Üye
Abi seninki stokholm sendromu :D:D:D:D

Nokianın beni rehin aldığı falan yok.aksine ben onu rehin aldığım için benden kopamıyor.
İlk çıktığında 3110,matrix filminden sonrada 8110 almıştım.
Sağlamlık üzerine başka cihaz tanımadım seriyi sıralarsak 3210,5110,6110,ericsoon 688,A1011 ve Panasonic gd serisinden başka.Nokia serisi uzar gider 15 yıl sürecinde.Sadece bikere samsung aldım oda Gd200müydü neydi.oda çok sağlamdı,sonrasında bozdu zaten.
Sadece bağımlılık yaptı nokia :) hem kalite hem tasarım olarak.bu cihazlar üzerinde de çok elektronik gelişmeler yaptım.O yüzden yiğidi öldürürüm hakkını yemem

dakamon

dakamon

Üye
Nokianın beni rehin aldığı falan yok.aksine ben onu rehin aldığım için benden kopamıyor.
Sağlamlık üzerine başka cihaz tanımadım seriyi sıralarsak 3210,5110,6110,ericsoon 688,A1011 ve Panasonic gd serisinden başka.Nokia serisi uzar gider 15 yıl sürecinde.Sadece bikere samsung aldım oda Gd200müydü neydi.oda çok sağlamdı,sonrasında bozdu zaten.
Sadece bağımlılık yaptı nokia :) hem kalite hem tasarım olarak.bu cihazlar üzerinde de çok elektronik gelişmeler yaptım.O yüzden yiğidi öldürürüm hakkını yemem

Swn mevzuyu yanlış anladın neyse :)

luckysleven

luckysleven

Üye

Hocam ayni donemlerdeniz sanirim yazdigin butun modelleri neredeyse sirasiyla bende kullandim. Ama bilirsin ozamanlar alternatifimiz cok azdi. Hatta panasonic hala unutamadigim modeldir. Fakat ozamanlar bile ericisson t serisini cikardi nokia cevap veremedi. Arkasinda motorola v3 cikardi nokia yine cevap veremedi. Sanarsin telefonlari altin kaplama hic cizgisini bozmadi yenilige ayak uyduramadi. Ve son olarak belle sistemli telefonlar cikarip inatla seriyi surdurunce kendi fisini cekti. Nokia belle 701 hala cekmecede durur. Ovi mapsi kullanirim diye satmamistim : ) Diger markalar kocaman ekranlar cikarirken nokia 808 ile sacmaladi. Simdi digerleri uzadi gitti nokia yeni yeni ayaklaniyorken Ms coktu tepesine.

Yani nokia bir bakima yaprak dokumunu oynadi. Ha nostalji nostaljidir orasi ayri saygi duymak lazim. Ama artik insanlar telefonlarindan arabalarini alcaltip yukseltiyor o yuzden yigidi oldurup hakkini yemek gerekir : )

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft Lumia sayfası tarafından hazırlanan hoş bir görsel...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

Üst Alt