İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hironakamura

hironakamura

Üye
sevgili arkadaşlar, htc'nin ayak oyunlarını sürdürmesi sebebiyle defalarca şans verdiğim wp8'i dün itibariyle bırakmış bulunuyorum.

bir çok forumda bulundum, burası kadar seviyeli, saygılı, iyi bilgilerin paylaşıldığı başka bir sayfaya daha rastlamadım. bu yüzden bunu yazma gereği duydum. başta moderatörler olmak üzere herkese çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Live Lock Screen BETA mağazadan kaldırıldımı yüklemek istediğimde bulunamadı uyarısı vermekte

flutewoddy

flutewoddy

Üye
lumia 1520 kullanıcıları arasına ekler misiniz

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve dakamon
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ve Nokia Bitmeyen pili icat etti:)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@bulutsuzgece

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serinaga, cemil baba, Serhan ve 2 diğerleri
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

@bulutsuzgece
bitiyo işte, ne demek bitmeyen? 18 gün kalmış, toplamda 171 gün 10 saatlik bir ömrü varmış pilin :kıskıs::kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

@bulutsuzgece

Dans ederek bataryayı şarj eden bir sarışın bayan vardı, ondaki teknolojiyi mi getirttin yoksa çabuk söyle :destere:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dans ederek bataryayı şarj eden bir sarışın bayan vardı, ondaki teknolojiyi mi getirttin yoksa çabuk söyle :destere:
Telefon içindeki özel elementler sayesinde vücuttaki kinetik enerjiyi alıyor ve mekanik enerjiye çevirerek bataryada depoluyor. Aslında geceleri uyumadan hiç bitmeyecek de o kadar olsun napalım :kop:

dakamon

dakamon

Üye
İlerde bi yerimize priz yaparlar bu bilim adamları. Bizde teknolojinin öylesine kölesi olmuşuz ki o prize fişi takarız :D

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Rudy Huyn abimiz ilginç bir twit attı. Twitinde Snapchat hariç, en çok hangi olmayan uygulamayı istiyorsunuz dedi. Snapchat hariç demesi acaba Rudy'nin snapchatle ilgili bir planı olmasından mıdır yoksa eksikliğinin en çok çekildiği yeni bir uygulama üzerinde mi çalışacak? Merak uyandıran bir twit bence.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Rudy Huyn abimiz ilginç bir twit attı. Twitinde Snapchat hariç, en çok hangi olmayan uygulamayı istiyorsunuz dedi. Snapchat hariç demesi acaba Rudy'nin snapchatle ilgili bir planı olmasından mıdır yoksa eksikliğinin en çok çekildiği yeni bir uygulama üzerinde mi çalışacak? Merak uyandıran bir twit bence.

Face ya da Twitter istemcisi olabilir bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Just an idea : are you interested by a "6snap image editor" app, just the image editor without the social network part ?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Just an idea : are you interested by a "6snap image editor" app, just the image editor without the social network part ?
O twiti de gördüm de hocam, tepkiler genelde gereksiz olduğu yönünde. Yine boş kaldı herhalde. Ne yapsam diye dolanıyor işsiz işsiz galiba :D

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Bir sorum olacak bu Windows storede ki paralı uygulamalardan kazandığımız parayı ne zaman ve nasıl kendimize aktarabiliyoruz

KenanK

KenanK

Üye
Microsoft şöyle bir şey yapsaya.. Şuan NOKIA yazan telefonları servise toplatıp, kapaklarını Microsoft yazanlarla değiştirme olanağı sunsa ? güzel olmaz mı. Sonuçta NOKIA olarak satılmayacak telefonlar artık. Böyle bir atılım bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Microsoft şöyle bir şey yapsaya.. Şuan NOKIA yazan telefonları servise toplatıp, kapaklarını Microsoft yazanlarla değiştirme olanağı sunsa ? güzel olmaz mı. Sonuçta NOKIA olarak satılmayacak telefonlar artık. Böyle bir atılım bekliyorum.

Aynen. Bende bunu çok istiyorum. Maliyetli olur demesinler parası neyse maliyetine yapsın verelim 5-10 neyse yapalım yani. Çok zor değil. Ben 520 kapaklarını 9₺ fiyatla almıştım. Pahalı değil ben alırım böyle. Yeterki yapsınlar. Birde şu kılıf kapak çıkartsalar eskiler içinde tadından yenmez :D

Üst Alt