İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
şu sıralar bimeks ve mediamarkt da 599 tl ye satılıyor zaten. biraz çok olmadı mı senin fiyat? :)

Su siralari kacirma derim ozaman sinirli stoktur bitince 890 liraya kalirsin : ) 1-2 haftalik kampanya var diyede 300 liraya verirsek telefonu yandik : )

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Su siralari kacirma derim ozaman sinirli stoktur bitince 890 liraya kalirsin : ) 1-2 haftalik kampanya var diyede 300 liraya verirsek telefonu yandik : )

bugün aradım hemen almışlar :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ilan aciklamasini okumadin sanirim : )
10 ayda tecavuz etmis cihaza belliki
okudum kırık bölgenin ayrıntılı resmini de istedim. önemsenece bir şeyi yoktu. akşama döneceğim dedim dönene kadar okutmuş.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar telefonum bana yılbaşı süprizi yaptı. Gece soğuktan uçak modunda donmuş kalmış. :D
- Simi söküp taktım uçak modu kapalı gibi göründü ama sim hatası dedi,
- Telefonu kapat aç yaptım yeniden uçak moduna geçti.
- İşlem merkezinden kapatıyorum, ayarlara gidip bakıyorum açık görünüyor. Ayarlardan kapatıyorum ana ekrana dönüyorum yukarda simge hala uçak.
Var mı bi fikri olan?
Yedekleme yapıp sıfırlama başlattım.
Zavallı telefonumun çektiklerini bi ben bi de Allah bilir. Kızımın gerilla taktiği (Gizlice sız vur kaç taktiği) saldırılarına mağruz kalıyordu sürekli.
Düzelmezse piyango çekiliş sonuçlarını beklemem gerekiyor :agla
Sonuç Negatif :( Olmadı. Düzelmedi telefon. :( Şu an ilginçtir ayarlardan giripte uçuş modunu kapatamıyorum. Ordaki kapatma anahtarına basıyorum anında kendiliğinden tekrar açılıyor. İzin vermiyor.
Sorun çözüldü, sorun simkartmış. Benim yanıma kar kalan temiz bir format. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
dakamon

dakamon

Üye
Telefonumu Pfd olarak kullanıyorum ve internet üzerinden herhangi bir video izlememden sonra ne whatsapp ne messenger hiç bir program açılmaz hale geliyor bir süre. Can sıkıcı bir durum bunu yaşayan başka kimse varmı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonumu Pfd olarak kullanıyorum ve internet üzerinden herhangi bir video izlememden sonra ne whatsapp ne messenger hiç bir program açılmaz hale geliyor bir süre. Can sıkıcı bir durum bunu yaşayan başka kimse varmı?

Her hangi bir sıkıntı yok bende. Diğer arkadaşlar da cevap yazarsa sorunun genel olup olmadığını anlarız. Yoksa sıfırlama yapman gerekebilir.

dakamon

dakamon

Üye
Çok uyuz bir şey ya. Basıyorsun whatsapp a bekliyor bekliyor bekliyor sonra açılıyor açılırken yükleniyor diyor orda da bir sürü bekliyor sonra pat diye atıyor uygulamadan.

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Arkadaşlar oyunla kısmında xbox a bağlanmada sıkıntı yaşıyorum ve bu yüzden xbox oyunlarını telefonuma yükleyemiyorum. Sizde de aynı sorun mevcut mu? Ve nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı ?

Ali_KRKY

Üye
Arkadaşlar toplu mesaj göndermeye çalışıyorum ve her defasında mesaj gonderelemiyor uyarısı veriyor mesaj ayarlarından mms kapatıp açtım gruplamayı kapatıp açtım fakat bişey değişmedi yardımcı olur musunuz?

kendir52

kendir52

Üye
Arkadaşlar pdf kullanıyorum son bir aydır bi kasma yaşıyorum geçişlerde uygulamadan ana menuye falan daha çok sms de Messenger whatsapp da falan bekleme yapıyo bazen sıfırlamayı düşünüyorum başka Bi çozumı var mı denımı falan mı beklım ve sıfırlasam şimdi o kadar uygulama var androıddeki gibi yedekleyıp tekrar yuklenıyo mu ucretlı uygulamalar var ücretsizken yuklemiştim onlar ne olur ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar pdf kullanıyorum son bir aydır bi kasma yaşıyorum geçişlerde uygulamadan ana menuye falan daha çok sms de Messenger whatsapp da falan bekleme yapıyo bazen sıfırlamayı düşünüyorum başka Bi çozumı var mı denımı falan mı beklım ve sıfırlasam şimdi o kadar uygulama var androıddeki gibi yedekleyıp tekrar yuklenıyo mu ucretlı uygulamalar var ücretsizken yuklemiştim onlar ne olur ?
Telefonu sıfırlamayın şimdilik. Denim güncellemesi gelince sıfırlarsınız.
Yedekleme için Menü > Ayarlar > Yedekleme yolunu takip ediniz.
Uygulama, mesajlar ve resimleri açıp uygulama ve oyunlardan yedekleme çekebilirsiniz.

Ücretli uygulamaları ise sıfırladıktan sonra satın al diyerek ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

kendir52

kendir52

Üye
Teşekkur ederım var mı bı haber ne zaman geleceği hakkında

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
dawid

dawid

Üye
Arkadaşlar merhaba bana pil tasarrufu kısmında internet Explorer ve mağaza nın beraber ekran görüntüsü lazım bende sorun varda eklerseniz sevinirim

dawid

dawid

Üye
Buyur arkadaşım
Çok teşekkür ederim üstadım maalesef bende bu izinler ve anahtarlar çıkmıyor iki kere servise verdim hata bulunamadı deyip geri gonderdiler bende yarın hakem hayetine vercem nasipse çok sağol

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam İE arka planda kapalı olmasına rağmen kullanım değeri yüksek o nasıl oluyor öyle :)
Sürekli internet Explorer kullanıyorum. Allahtan kapadım arka planda. Birde açık olsaydı ooooooı ;)

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt