Aytaç-01
Üye
şu sıralar bimeks ve mediamarkt da 599 tl ye satılıyor zaten. biraz çok olmadı mı senin fiyat?570 liraya ben satiyorum

şu sıralar bimeks ve mediamarkt da 599 tl ye satılıyor zaten. biraz çok olmadı mı senin fiyat?570 liraya ben satiyorum

şu sıralar bimeks ve mediamarkt da 599 tl ye satılıyor zaten. biraz çok olmadı mı senin fiyat?![]()
Su siralari kacirma derim ozaman sinirli stoktur bitince 890 liraya kalirsin : ) 1-2 haftalik kampanya var diyede 300 liraya verirsek telefonu yandik : )

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bugün aradım hemen almışlar![]()
okudum kırık bölgenin ayrıntılı resmini de istedim. önemsenece bir şeyi yoktu. akşama döneceğim dedim dönene kadar okutmuş.Ilan aciklamasini okumadin sanirim : )
10 ayda tecavuz etmis cihaza belliki

Olmadı. Düzelmedi telefon.
Şu an ilginçtir ayarlardan giripte uçuş modunu kapatamıyorum. Ordaki kapatma anahtarına basıyorum anında kendiliğinden tekrar açılıyor. İzin vermiyor.
Her hangi bir sıkıntı yok bende. Diğer arkadaşlar da cevap yazarsa sorunun genel olup olmadığını anlarız. Yoksa sıfırlama yapman gerekebilir.Telefonumu Pfd olarak kullanıyorum ve internet üzerinden herhangi bir video izlememden sonra ne whatsapp ne messenger hiç bir program açılmaz hale geliyor bir süre. Can sıkıcı bir durum bunu yaşayan başka kimse varmı?
Telefonu sıfırlamayın şimdilik. Denim güncellemesi gelince sıfırlarsınız.Arkadaşlar pdf kullanıyorum son bir aydır bi kasma yaşıyorum geçişlerde uygulamadan ana menuye falan daha çok sms de Messenger whatsapp da falan bekleme yapıyo bazen sıfırlamayı düşünüyorum başka Bi çozumı var mı denımı falan mı beklım ve sıfırlasam şimdi o kadar uygulama var androıddeki gibi yedekleyıp tekrar yuklenıyo mu ucretlı uygulamalar var ücretsizken yuklemiştim onlar ne olur ?
Ocak ayı içinde içinde gelir tahminimce. Avrupa ülkelerinde başlamıştı Denim güncellemesi.Teşekkur ederım var mı bı haber ne zaman geleceği hakkında
Buyur arkadaşımArkadaşlar merhaba bana pil tasarrufu kısmında internet Explorer ve mağaza nın beraber ekran görüntüsü lazım bende sorun varda eklerseniz sevinirim
Hocam İE arka planda kapalı olmasına rağmen kullanım değeri yüksek o nasıl oluyor öyleBuyur arkadaşım

Çok teşekkür ederim üstadım maalesef bende bu izinler ve anahtarlar çıkmıyor iki kere servise verdim hata bulunamadı deyip geri gonderdiler bende yarın hakem hayetine vercem nasipse çok sağolBuyur arkadaşım
Sürekli internet Explorer kullanıyorum. Allahtan kapadım arka planda. Birde açık olsaydı ooooooıHocam İE arka planda kapalı olmasına rağmen kullanım değeri yüksek o nasıl oluyor öyle![]()