insan bir indirim Yapar Be Sonuçta Senin Sistemin Aç gözlü ms
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gerçi çok göze batmıyor ama bu sorunu yaşadığını hatırladığım için sorayım dedimBende ekranda sabit görüntü simgelerinin siyah siyah izi çıktığı için vermeyi düşünüyorum. Okullar tatile girsin maltepedeki teleservise götürüp vericem. Eğer tamir etmezlersede tüketici haklarına hakem heyetine ne varsa şikayet etcem.para iadesi almayı istiyorum açıkcası
![]()
Arkadaşımım lumia 1320 telefonundan hiçbir numara aranmıyor ve arama gelince ulaşılamıyor. Arama engellemeyi devre dışında bırakın yazısı çıkıyor. Nerde bu ayar bulamadım?
Bu hep olan bir şey. Şaşırmamanız gerek. Microsoft bütün uygulamalarını en son Windows Phone için günceller. Skype, Office, Remote uygulaması vs. Şaşırılacak bir şey değil, kızılacak bir şey.Bu İşte Bir Yanlışlık Var Gncllmeyi İlk Biz Almalıydık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hiç mi farkı yokki hepsi Microsoft hesabıArkadaşlar telefonumda sıfırlayıp yeni bi hesap açacağım hangi sini kullanmalıyım live,hotmail,Outlook mu bide Outlook.com var galiba hiç anlamıyorum bi yardım lütfen
Teşekkür ederim fakat live, hotmail kapanmadımı acabaHiç mi farkı yokki hepsi Microsoft hesabı
Evet bununla birlikte çözünürlükte önemli tabi ki. Bunu kamera için mi sordun ekran için mi?Piksel yoğunluğu ne kadar yüksek olursa renklerde o kadar canlı olur değilmi ?
Kapanmadı hatta hala msn.com olarak adres bile alabilirsin istersenTeşekkür ederim fakat live, hotmail kapanmadımı acaba

Evet ekran için sordumEvet bununla birlikte çözünürlükte önemli tabi ki. Bunu kamera için mi sordun ekran için mi?
Kapanmadı hatta hala msn.com olarak adres bile alabilirsin istersen![]()
Ama benim anlamadığım nokta bugün discovery 2,elite ve benim 620'yi yan yana koyup youtube da aynı videoyu açtık 620 ikisindende daha canlı ve parlak görüntü verdi şaşırdım kaldım 
Evet ekran için sordumAma benim anlamadığım nokta bugün discovery 2,elite ve benim 620'yi yan yana koyup youtube da aynı videoyu açtık 620 ikisindende daha canlı ve parlak görüntü verdi şaşırdım kaldım
![]()