İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
insan bir indirim Yapar Be Sonuçta Senin Sistemin Aç gözlü ms

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

suyunsesi

suyunsesi

Üye

eminemtioner

Üye
Öncelikle merhaba.Aranızda Gt racing 2 oynayan vardır.Benim sorunum kamera değiştirirken iç kamera moduna geçmiyor bu sorun hepinizde var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

csll

csll

Üye
Eğer cihazınız 512 MB ramli ise normal bi durum. Oyunun 512 MB ramli cihazlarda çalışması için grafik ayarlarını düşürmüşler. Bu sebepten dolayı 512 MB ramli cihazlarda içten görünüm bulunmuyor.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sorun deil ki bu eksik. ayrıca normal bişey. oyunun asıl sorunu bende yazılar okunmuyor.bu sorunu yaşayan başka biri var mı?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
@dakamon kardeşim, senin 820nde zamanında ekranda simgelerin sabit izinin kalması durumu vardı, servise verecektin vs. ne oldu o? çünkü farkettim de şimdi bende başlamış :) gerçi çok göze batmıyor ama bu sorunu yaşadığını hatırladığım için sorayım dedim
Bende ekranda sabit görüntü simgelerinin siyah siyah izi çıktığı için vermeyi düşünüyorum. Okullar tatile girsin maltepedeki teleservise götürüp vericem. Eğer tamir etmezlersede tüketici haklarına hakem heyetine ne varsa şikayet etcem. :) para iadesi almayı istiyorum açıkcası :D

barannn79

barannn79

Üye
Arkadaşımım lumia 1320 telefonundan hiçbir numara aranmıyor ve arama gelince ulaşılamıyor. Arama engellemeyi devre dışında bırakın yazısı çıkıyor. Nerde bu ayar bulamadım?

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşımım lumia 1320 telefonundan hiçbir numara aranmıyor ve arama gelince ulaşılamıyor. Arama engellemeyi devre dışında bırakın yazısı çıkıyor. Nerde bu ayar bulamadım?

Ayarlar / Arama + SMS Filtresi'ni seçin ...

Emre

Üye

Son düzenleme:
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bu İşte Bir Yanlışlık Var Gncllmeyi İlk Biz Almalıydık
Bu hep olan bir şey. Şaşırmamanız gerek. Microsoft bütün uygulamalarını en son Windows Phone için günceller. Skype, Office, Remote uygulaması vs. Şaşırılacak bir şey değil, kızılacak bir şey.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bence diğer platformlar kobay olarak kullanılıyor, ilk güncellemeler onlara geliyor, beğenilirse tutulursa bi sorun çıkmazsa kendi platformuna öyle çıkartıyor. bi de bu açıcan bakıp polyyannacılık oynayalım :nargile:

dawid

dawid

Üye
Arkadaşlar telefonumda sıfırlayıp yeni bi hesap açacağım hangi sini kullanmalıyım live,hotmail,Outlook mu bide Outlook.com var galiba hiç anlamıyorum bi yardım lütfen

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Arkadaşlar telefonumda sıfırlayıp yeni bi hesap açacağım hangi sini kullanmalıyım live,hotmail,Outlook mu bide Outlook.com var galiba hiç anlamıyorum bi yardım lütfen
Hiç mi farkı yokki hepsi Microsoft hesabı

skynet

Üye
Piksel yoğunluğu ne kadar yüksek olursa renklerde o kadar canlı olur değilmi ?

skynet

Üye
Evet bununla birlikte çözünürlükte önemli tabi ki. Bunu kamera için mi sordun ekran için mi?

Kapanmadı hatta hala msn.com olarak adres bile alabilirsin istersen :)
Evet ekran için sordum :) Ama benim anlamadığım nokta bugün discovery 2,elite ve benim 620'yi yan yana koyup youtube da aynı videoyu açtık 620 ikisindende daha canlı ve parlak görüntü verdi şaşırdım kaldım :allalla:

tgoksen1

Üye
arkadaslar telefonun kamerasının olduğu yere hafif bastırınca ya da hafif boyle bıryere çarptıgında telefon kendını bastan baslatıyor neden acaba bilgisi olan varmı

mehmetisler

mehmetisler

Üye
Takvim uygulaması güncellenemiyor bende 81030137 kod hatası gösteriyor telefonum lumia620 çözümü bilen var mı?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Evet ekran için sordum :) Ama benim anlamadığım nokta bugün discovery 2,elite ve benim 620'yi yan yana koyup youtube da aynı videoyu açtık 620 ikisindende daha canlı ve parlak görüntü verdi şaşırdım kaldım :allalla:

Kullanılan ekran türü de önemli, tft, lcd, led, amoled vs

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt