İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Ya arkadaslar youmusic den neyi indirmek istesem video korumali diyor. Benim video ile isim yokki ben mp3 olarak indirmek istiyorum onada izin vermiyor. Varmi tavsiye edebileceginiz youmusic gibi direk telefona indiren uygulama ? Youtube alt yapisini kullanmasi lazim ama diger muzik indirme uygulamalari 10 taneden 6 sini anca buluyor cunku

serinaga

serinaga

Üye
Ya arkadaslar youmusic den neyi indirmek istesem video korumali diyor. Benim video ile isim yokki ben mp3 olarak indirmek istiyorum onada izin vermiyor. Varmi tavsiye edebileceginiz youmusic gibi direk telefona indiren uygulama ? Youtube alt yapisini kullanmasi lazim ama diger muzik indirme uygulamalari 10 taneden 6 sini anca buluyor cunku

Müzik indirin, gayet güzel bir mp3 indirme programı, ayrıca youtube dışında başka kaynaklardan da indiriyor ...

Windows Phone için "Müzik Indirin" uygulamasına göz atın

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Müzik indirin, gayet güzel bir mp3 indirme programı, ayrıca youtube dışında başka kaynaklardan da indiriyor ...

Windows Phone için "Müzik Indirin" uygulamasına göz atın

Hocam sarkiyi buluyorda yuklemeden uygulamadan atiyor ?

Emre

Üye
Facebook Messenger Android'deki gibi Konuşmayı Arka plana Alamazmıyız?

kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
Nokia Lumia 1020 Here Maps Uygulaması 8.1 açılmıyor ,güncellemeden önce açıyordu yrdım...

skynet

Üye
Pil tasarrufunda ki %'de anlık güncellenmiyor mu ?
Üst bardaki %'de ye göre 1dk. geriden geliyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Pil tasarrufunda ki %'de anlık güncellenmiyor mu ?
Üst bardaki %'de ye göre 1dk. geriden geliyor
Valla hocam ben başında 1 dk boyunca bekledim ama ikisi de düşmedi. Yani yakalayamadım. Ama o 1 dk içinde pilin değeri yüzde kaç değişebilir ki?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar hiç telefonu çalışır durumda olmasına rağmen ekranın birden gittiği (karardığı) olan oldu mu? demin 1320si olan arkadaşım aradı (başka telefondan) onun tel öyle olmuş, arandığında telefon çalıyor, kilit tuşuna basınca çıkan "çık" sesi geliyor filan dedi ama ekran yok dedi, ben de soft reset attırdım tarif edip ekran gelmiş açılmış sonra. neden olabilir merak ettim? hiç başına gelen oldu mu daha önce?

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar hiç telefonu çalışır durumda olmasına rağmen ekranın birden gittiği (karardığı) olan oldu mu? demin 1320si olan arkadaşım aradı (başka telefondan) onun tel öyle olmuş, arandığında telefon çalıyor, kilit tuşuna basınca çıkan "çık" sesi geliyor filan dedi ama ekran yok dedi, ben de soft reset attırdım tarif edip ekran gelmiş açılmış sonra. neden olabilir merak ettim? hiç başına gelen oldu mu daha önce?

Bugün benimde başıma geldi, pfd yüklü olduğundan olma ihtimali var diye soft reset atıp geçtim. Eğer kararlı sürümü kullanıyorsanız olmaması lazım ...

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bugün benimde başıma geldi, pfd yüklü olduğundan olma ihtimali var diye soft reset atıp geçtim. Eğer kararlı sürümü kullanıyorsanız olmaması lazım ...
pfd desem o ne der bana :) yani kararlı sürüm. öyle deyince bi an donanımsal sandım ama soft reset attırınca düzeldi dedi iyi bari ucuz atlatmışın dedim

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Benim çift tıkla uyandırmada bi surunum var.bazen 8-10 defa tıklıyorum nerdeyse.eğer açılmazsa yakınlık sensörüne dokununca düzeliyor.bazende açılıyo ama bi anda gelip gidiyo.yani kilit ekranı bi saniye görünüyo sonra geri gözatma ekranına dönüyor

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bide bu hücresel veri normalde kapalıyken eylem merkezinde açık görünüyor.unuttum mu acaba diye korkuyo insan :aha:

skynet

Üye
Bugün nette dolaşırken cihaz dondu kilit tuşu ile kitledim tekrar açtığımda ekran rengarenk noktacıklarla doluydu ve hiç tepki vermedi en sonunda soft reset attım da düzeldi :hmmm Bu sorunla karşılaşan var mı ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Kardeşimin 925 öyle olmuş ben görmedim ses varmış ama ekran siyah görüntü yokmuş servisten yazılım yüklendi demişler

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar bana bir yardim edin. Lumia720 nin ne on kamerasini ne arka kamerasini calistiramiyorum. Uygulamaya giriyorum hemen atiyor ana ekrana donuyor. Hadi arka kamera bozuldu ayni anda on kameradami bozuldu ? Ve bir anda oldu takir takir calisiyordu.

Birseye daha dikkat ettik flas uygulamasi yukledim flasta acilmiyor. Ama busefer de on kamera ne alaka acilmiyor ? Soft reset hard reset versiyon dusurme herseyi denedim ne telefonu kamera uygulamasi nede magazadan baska bir kamera uygulamasi acilmiyr hemen atiyor. Sadece panaroma uygulamsindan atmiyor ama ondada kamerayi acmiyor siyah ekranda kaliyor. Birde selfie uygulamasini denedim onuda acmiyor.

Kisaca kameralar komple iptal. Ne yapmak lazim servise vermek disinda ? Garantisi yok ve telefonu hediye verecegim biryere duzeltmem lazim bunu. Bu arada 8.0 a donemk icin recovery kullandim ama 8.1 in basina donuyor devamlo

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar bana bir yardim edin. Lumia720 nin ne ön kamerasını ne arka kamerasını çalıştıramıyorum. Uygulamaya giriyorum hemen atıyor ana ekrana dönüyor. Hadi arka kamera bozuldu ayni anda ön kamerada mı bozuldu ? Ve bir anda oldu takır takır çalışıyordu.

Birşeye daha dikkat ettik flaş uygulaması yükledim flaşta açılmıyor. Ama bu sefer de ön kamera ne alaka açılmıyor ? Soft reset hard reset versiyon düşürme herşeyi denedim ne telefonu kamera uygulaması nede mağazadan başka bir kamera uygulaması açılmıyor hemen atıyor. Sadece panorama uygulamasından atmıyor ama onda da kamerayı açmıyor siyah ekranda kalıyor. Birde selfie uygulamasını denedim onuda açmıyor.

Kısaca kameralar komple iptal. Ne yapmak lazım servise vermek dışında ? Garantisi yok ve telefonu hediye vereceğim biryere düzeltmem lazım bunu. Bu arada 8.0 a dönmek için recovery kullandım ama 8.1 in başına donuyor devamlı

Nsu ile wp 8.1 versiyonuna dönüş yaparsınız. Sizin sorununuz donanımsal galiba. Nokia veya Microsoft care servislerinden fiyat isteyiniz bence. Flaş için bir de bu programı deneyin isterseniz.

Windows Phone için "Super Tool" uygulamasına göz atın

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Nsu ile wp 8.1 versiyonuna dönüş yaparsınız. Sizin sorununuz donanımsal galiba. Nokia veya Microsoft care servislerinden fiyat isteyiniz bence. Flaş için bir de bu programı deneyin isterseniz.

Windows Phone için "Super Tool" uygulamasına göz atın

Zaten ne olduysa guncellemeden sonra oldu. 8.1 den once calisiyordu. Donanimsal oldugunu varsayalim iki kameranin ayni anda iptal olmasi cok sacma. Benim 8.1 den onceye donmem lazim onu nasil yapabilirim ? Bu seferde olmazsa rafa kaldiririm telefonu zaten garantisi bitmis uzerinden 20 model gecmis cihaza para harcamam : )

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Zaten ne olduysa güncellemeden sonra oldu. 8.1 den once çalışıyordu. Donanımsal olduğunu varsayalım iki kameranın ayni anda iptal olması çok saçma. Benim 8.1 den önceye dönmem lazım onu nasıl yapabilirim ? Bu seferde olmazsa rafa kaldırırım telefonu zaten garantisi bitmiş üzerinden 20 model geçmiş cihaza para harcamam : )
Cihaz modeli neydi?

Üst Alt