Haydi bakalım demin Siyah rengini aldım,inşallah üzmez beni

Yorumlarınız için hepinize ayrıca teşekkürler,netsipariş.com'dan 659,92 TL'ye kargo dahil aldım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tabi canım,ona bir şey diyemeyiz arabalarda da aynı şey geçerli fabrika mesela 5,5 L/100KM şehir içi diyor ama sen basarsan 10 Litre de yersin 100KM'de

ama ortalama bir kullanım söz konusu olacağı için herkes bir şey diyebilir,şarjı az giderse de yapacak pek bir şey yok 9000 mAh'lik dev bataryamı göreve geri çağırırım
Bugün Vatan Bilgisayar'a gittim cihaza baktım tamam dedim

kasa olarak sorun yok sadece ekran yanakları biraz kalın(hatta baya)

Kulaklıktan nasıl bir ses geleceğini çok merak ediyorum inşallah teneke ses almam,yukarıda dediğim gibi Asus X550JK-XO012D notebook kullanıyorum makinenin her şeyini kabul edebiliyorum ama ses kalitesi çok sinir bozucu oluyor tabi kulaklar bir süre sonra alışıyor sonra güzel bir ses kaynağından ses alınca kulağının pası alınıyor
valla kullananlar iyi diyor,bugün elime aldım gayet iyi kasa olarak.Arka kapağı ilk görüşte metal sanmadım değil

Youtube'ta Gameplay testlerine baktım 720p ekran olduğu için kurtarıyor sanırım San Andreas,MC4 falan rahat oynatıyordu.Notebook'umda Nvidia GeForce GTX850M GPU var bundan dolayı GPU performansını çokta önemsemiyorum oyun oynayacaksam paşalar gibi notebookum var geçer oynarım ha yolda falan dersen en uzak gittiğim mesafe ne ki ? her yere notebook'umu götürüyorum zaten