Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Sponsorlu Bağlantılar
onurcngzhn34
Üye
Ben zaten bu romu kullanmıyorum açıkçası blekota nin romlarini kullanmıyorum
ferhat1905123
Üye
aynen stabil olana kadar bende geçmeyi düşünmyorum şuan QS-I9300kk romunusönüştürerek yapıyor blekota romlarını ve ben QS-I9300kk v3.2 kullanıyorum aynı blekota s5 yani ve zerre kasma yok tavsiye edrim kardeş
ram 430 civerlarında geziyor ve mükemmel pil ömrü verdi bende
onurcngzhn34
Üye
Hafiza kartimda duruyor ama yüklemedim.duzen bi bozuldumu iki saat ugrasmak zorunda kalıyorum dn4 de iyiyim şuan.
onurcngzhn34
Üye
JustArchi ninki daha iyi sanırsam adam finali vermiş qs hala güncelleme veriyor.
ferhat1905123
Üye
hm iyi kardeşim bende DN4 pek iyi performans vermedi nedense
hiç kullanmadımonunkini valla
onurcngzhn34
Üye
Orta tuş çok gecikmeli geliyor başka bir sorun yok
ferhat1905123
Üye
bakalım blekota v11 merak ediyorum inş kasma sorunları giderilmiştir artık
valla kardeşim sana şöyle söyleyim çok süper rom hiç. kasma bildiğin 4.3 stock romun aynısının 4.4.2 versiyonu valla hiç bir hataya rastlamadım valla tavsiye edrim ben şuan en son çıkan sürümünü yükliyecem bide yüklerken s5 yazanları seçersen blekota s5 görünümüne kavuşuyor
onurcngzhn34
Üye
5x5 menu seçeneği varmi ben alıştım ona
messitwo
Üye
beyler qs 4.4.2 linkini paylaşabilir misiniz ? Kardeş ben efextreme lite kullanıyorum valla 700 mb dan aşağı düşmüyor ram.Senin dediğin qs rom programlar yüklü haldeyken mi 400 mb civarı ?
nediyelimyani
Üye
arkadaşlar bu konunun romu haricinde konuşmayın. arada bu rom ile ilgili sorulan sorular kaynayıp gidiyor.
varsa tavsiyeniz, tavsiyeyi yaparsınız. merak eden de özelden ulaşır sizlere.
stuxnet
Üye
Bilgili bir arkadaş bana ulaşabilir mi lütfen ? Skype eyup.simsek1 (Mekke Medine yazan benim )