5 i alacaksın yok sa 6 yı mıAbi telefon canavar yaaa şuan oyun vb. yüklüyorumBelirttiğim gibi alıcam bu canavarı vurucam sırtına vurucam sırtına
![]()
Tabii ki de 65 i alacaksın yok sa 6 yı mı

OTG yi görmesi için kitkata güncellemen lazım diye biliyorum ama..arkadaşlar bende 6 aldım ama otg görmüyor sizdede öyle mi
Asusun sitesinden son güncellemesi yaptın mi?Cihaz kitkat 4.4.2
Yok türkçe heryer ama ben son güncellemesi atayım buraya zenfone 6 için biraz bekleyin.Cihaz uzerinden olmuyor mu illa asus un sitesinden mi yapcaz
Birde baya ingilizce olan yer var sizdede oyle mi
Taşınabilir harddisk mi? Gücünü prizden alıyorsa görüyor.Tamam sistem guncellemesinde benimde surum bu . ama yabanci yerler var. Otg olayi şoyle galiba 1 TB gormedi . 8 gb flash taktim gordu
Malesef görmez. Telefon kendine gücü zor yetiriyor zatenGucunu direk bagladigin seyden alan benimkisi harici hard disk

Voltajlar farklıdırAnladim . zaten taktigimda bildirim cubugunda warning hatasi aliyorum300 tl lik tabletim gormustu oysaki

İntel işlemci ve asusun uygulamaları diye tahmin ediliyor şuan bütün zenfonelar aynızen 6 çok fazla şarj yiyo niye olabilir bir fikri olan var mi
Telefon açılıyor mu?Beyler zenfone 5 im var ama kararlilik güncelleme sini yuklerken recovery status 1 hatasi veriyor nasil cozerim
Yardımlarınız için teşekkürler