Asus Zenfone 5Z Büyük Bir Sistem Güncellemesi Almaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 5Z Büyük Bir Sistem Güncellemesi Almaya Başladı
Asus'un mevcut amiral gemisi Zenfone 5Z için büyük bir sistem güncellemesi geldi. Yeni güncelleme ile çok sayıda hata düzeltmesi ve çeşitli iyileştirmeler yapıldı.


Öyle görünüyor ki Tayvanlı teknoloji şirketi Asus'un mobil geliştirici ekibi son zamanlarda yoğun mesai harcıyor. Firmanın mevcut amiral gemisi Zenfone 5Z geçtiğimiz haftalarda büyük bir güncelleme almıştı. Şimdi ise yine büyük boyutlu yeni bir sistem güncellemesi almaya başladı.

Güncelleme ile beraber yüz kilidi özelliği ile ilgili "Lift-to-Wake" adı verilen özellik cihaza eklendi. Yani cihaz herhangi bir masada veya yüzeyde dururken elinize aldığınızda direkt olarak yüzünüzü tanıyarak ekran kilidini açacak. Yani güç düğmesine basmanız gerekmeyecek. Ayrıca yeni kaydırma hareketleri ve çift SIM 4G + 3G bağlantı özellikleri de bu güncelleme ile beraber cihaza eklendi.

https://www.maxicep.com/asus-zenfone-5z-icin-ilk-buyuk-kamera-guncellemesi-geldi
Asus Zenfone 5Z İçin İlk Büyük Kamera Güncellemesi Geldi
Ama daha da önemlisi gelen bu Zenfone 5Z güncellemesi yeni kamera özelliklerini de beraberinde getiriyor. Genel kamera performansında yapılan iyileştirmelerin yanı sıra video kaydı sırasında titremeyi önleyecek yeni düzenlemelerde yapılmış.



Ayrıca, 1080p çözünürlükte 60 fps veya 18: 9 oranda 30 fps video kaydı sırasında artık EIS özelliğini açabileceksiniz. Dilerseniz cihazın EIS ve OIS özelliklerini kendi kendine açıp kapatmasına izin verebileceksiniz. Cihazın kamerasında beyaz dengesinin ve ön kamera performansının da iyileştirildiği belirtiliyor.

Bazı özelliklerin cihazın sunulduğu pazara bağlı olarak bir önceki güncelleme ile beraber cihazınıza eklenme olasılığı da bulunuyor. Şuan için dağıtılan bu güncelleme kademeli olarak cihazlara ulaşacaktır. Cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına giderek en yeni Zenfone 5Zgüncellemesinin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.
Asus Zenfone 5Z Büyük Bir Sistem Güncellemesi Almaya Başladı
 


Üst Alt