V2.1de soyut karoları seçince böyle oluyordu hangi sürümü kullanıyorsun ?telefona restart attığımda kilit ekranı resminde kalıp donuyor telefon. yüklediğim bir uygulama yüzünden mıdır acaba. sizde oluyor mu bu. Lütfen biri cevap versin bana
O özellikler henüz bu romda çalışmıyor sizin için önemli ise blekota s5 v10u yükleyebilirsinizBende akilli kaudirma ve akilli durdurma calismiyor ayni sorunu olan varmi
Ayarlar Kilit ekranından aktif edilir ama v3 kullanıyorsanız sorun olmazv3 kullaniyorum . v2.1 de aynı sorun vardı. soyut karo dediğin ayar nereden yapılır yada iptal edilir?
diyozda inanan yokkiArkadaşlar bende bu roma geçmeye karar verdim s5 de çok sorun var ram acayip şişiyor stabilite de iyi deil bi home tuşuna basiyorum 5 sn donuyo bu romu yukliyicem sizi ne dusunuyorsunuz
şimdi telefona restart attığımda telefonun kilit ekranında takılı kalmaması için hangi ayarı yapmam gerekiyor kısaca söylermisin?
google play veriyi sil yapıp yeni den girişi falan yapsam olur mu yeni den rom kurmasAm.
ikinci sorum şu, rom u yeniden kursam v3 ü recovery reset te yapmam gerekiyor mu yani tamamen format. ?
V3Ü tekrar hatalar olmadan kurmak istiyorsan konudaki wipe yapman gerekir.cevabını bilen varsa lütfen