Telefon Tavsiyesi 650-700TL'ye Asus ZenFone 5'ten daha iyi cihaz var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
650-700TL'ye Asus ZenFone 5'ten daha iyi cihaz var mı ?
Geçen aldığım S4'ün anakartında problem çıkması üzerine iade ettim ve şu anda parasını iade aldım ;

Arkadaşlar cebimde 650 TL para var zorlasam 700 TL yaparım sizce hangi cihazı almam daha mantıklı olur ? aklımda Asus Zenfone 5 var fakat tam emin değilim yaklaşık 20.000 Puan falan alıyor AnTuTu'da acaba performansı yeterli mi ? Oyun oynamadığımı söyleyemem bu yüzden Discovery'den aşağı bir performans beklememem gerekiyor Ayrıca Kamera,Ekran ve Müzik te benim için önemli etkenler.Güncelleme olarak ta sıkıntı yaşamazsam çok güzel olur.

Gerek duruşu ile,Gerek fiyatı ile Asus Zenfone 5 ideal gibi görünüyor bunun dışında General Mobile Discovery ve Motorola Moto G var aklımda,Discovery yi pek almak istemiyorum BLU üretimi markası GM diye değiştirilmiş fason bir ürün benim gözümde.Moto G ise ekran olarak ufak kalıyor,birkaç ay öncesine kadar note 3 kullanan birisi olarak gözlerim sanırım kör oldu diğer telefonların ekranlarında çok zorlanıyorum ve cihazı acil almam gerekiyor alo diyebileceğim dahi bir telefonum yok şu anda ama kararsızım

Ayrıca SAR değerini de önemsiyorum 1.0 W/KG altında olması tercihimdir

ByKatre

ByKatre

Üye
yurt dışı öneririm kardeş çok daha uygun ürünler alırsın

0MG90

0MG90

Üye
Al Zenfone'u. Antutu önemli değil test programı sadece o. Android 5.0'ıda alacak, mis gibi cihaz.

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Üzerine biraz koyabilme imkânın olsa S4 veya G2 diyebilirim ama o fiyata tartışmasız Zenfone 5 en iyisi. Ayrıca sentetik testlere pek inanmıyorum ben. Önemli olan gerçek zamanlı testler. Zenfone 5 pişman etmez seni.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Discovery'den daha iyi bir cihaz. Annemde var güzel telefon. Dış görünüş olarak Xperia Z'yi andırıyor. Kitkat gelmedi daha maalesef

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışı öneririm kardeş çok daha uygun ürünler alırsın

Vallahi aklıma gelmedi değil,babama da danışmadım daha Ümre'ye gidenlerden birisine rica etse aldıracağım adres dahi belli :)
Al Zenfone'u. Antutu önemli değil test programı sadece o. Android 5.0'ıda alacak, mis gibi cihaz.

Birkaç kullanıcı yorumu okudum pek olumlu değiller bu yüzden beklemede kalmayı düşünüyorum

0MG90

0MG90

Üye
Vallahi aklıma gelmedi değil,babama da danışmadım daha Ümre'ye gidenlerden birisine rica etse aldıracağım adres dahi belli :)

Birkaç kullanıcı yorumu okudum pek olumlu değiller bu yüzden beklemede kalmayı düşünüyorum
Kullanıcı kulübüne sor, DH'de var

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Üzerine biraz koyabilme imkânın olsa S4 veya G2 diyebilirim ama o fiyata tartışmasız Zenfone 5 en iyisi. Ayrıca sentetik testlere pek inanmıyorum ben. Önemli olan gerçek zamanlı testler. Zenfone 5 pişman etmez seni.

Sentetik testler 3 aşağı 5 yukarı cihazının ne olduğunu söylüyor ki sentetik testleri yapmanın belli başlı kuralları var aslında,millet bu testleri yaparken kafasına göre yapıyor :)
Kullanıcı kulübüne sor, DH'de var

KitKat'ta bir sürü bug olduğu söyleniyor bilemedim :)
Discovery'den daha iyi bir cihaz. Annemde var güzel telefon. Dış görünüş olarak Xperia Z'yi andırıyor. Kitkat gelmedi daha maalesef

kitkat gelmiş sanırım ama ota'ya düşmemiş youtube'ta tesadüfen güncelleme videosu vardı :)

ByKatre

ByKatre

Üye
yurt dışı ürün için face den konuşalım talip kardeşim :) hallederiz

ersncak42

Üye
Geçen aldığım S4'ün anakartında problem çıkması üzerine iade ettim ve şu anda parasını iade aldım ;

Arkadaşlar cebimde 650 TL para var zorlasam 700 TL yaparım sizce hangi cihazı almam daha mantıklı olur ? aklımda Asus Zenfone 5 var fakat tam emin değilim yaklaşık 20.000 Puan falan alıyor AnTuTu'da acaba performansı yeterli mi ? Oyun oynamadığımı söyleyemem bu yüzden Discovery'den aşağı bir performans beklememem gerekiyor Ayrıca Kamera,Ekran ve Müzik te benim için önemli etkenler.Güncelleme olarak ta sıkıntı yaşamazsam çok güzel olur.

Gerek duruşu ile,Gerek fiyatı ile Asus Zenfone 5 ideal gibi görünüyor bunun dışında General Mobile Discovery ve Motorola Moto G var aklımda,Discovery yi pek almak istemiyorum BLU üretimi markası GM diye değiştirilmiş fason bir ürün benim gözümde.Moto G ise ekran olarak ufak kalıyor,birkaç ay öncesine kadar note 3 kullanan birisi olarak gözlerim sanırım kör oldu diğer telefonların ekranlarında çok zorlanıyorum ve cihazı acil almam gerekiyor alo diyebileceğim dahi bir telefonum yok şu anda ama kararsızım

Ayrıca SAR değerini de önemsiyorum 1.0 W/KG altında olması tercihimdir
ben olsam hiç düşünmeden lumia 925 alırdım 700 tl :)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bence moto g de olabilir. Android 5 aldı benim bildiğim. Daha almadıysa da yakında kesin alır.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ben olsam hiç düşünmeden lumia 925 alırdım 700 tl :)

ondan sonra L 925'ten nasıl kurtulurum diye düşünürdüm değil mi ? :D

neden lumia 925 diyorsun kardeşim ? :)
Bence moto g de olabilir. Android 5 aldı benim bildiğim. Daha almadıysa da yakında kesin alır.

Moto G'nin ekranı ufak kalıyor,yanlış hatırlamıyorsam 4.7 inç ekranı var ve ona sanal butonları da eklersen 4.5 inç sayılır ekranının mümkün olduğunca büyük olması tercihim
yurt dışı ürün için face den konuşalım talip kardeşim :) hallederiz

Tamam kardeşim facedeyim :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
0,53 kafada zenfonenin sar değeri

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Discovery2 olabilir bn kullanıyorum

98farom98

98farom98

Üye
Kardeşim en iyisi zenfone 5 :oke:

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Zenfone 5'i al pişman olmazsın. Kitkat'ı da aldı bu arada, telefonu aldığımda otomatik güncelledi. Hafif, ince, zarif bir duruşu var. Görünüşü bir kenara çekip donanımdan söz edecek olursak bence 700 TL'ye alınabilecek üst düzey telefon tartışmasız. Üstü sayılan telefonlarla da boy ölçüşebilecek bir telefon pişman etmez söyleyim.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Discovery2 olabilir bn kullanıyorum
Bütçeyi aşıyor o ya,yoksa onun yerine gider sıfır s4 alırım :)
Zenfone 5'i al pişman olmazsın. Kitkat'ı da aldı bu arada, telefonu aldığımda otomatik güncelledi. Hafif, ince, zarif bir duruşu var. Görünüşü bir kenara çekip donanımdan söz edecek olursak bence 700 TL'ye alınabilecek üst düzey telefon tartışmasız. Üstü sayılan telefonlarla da boy ölçüşebilecek bir telefon pişman etmez söyleyim.

İntel işlemciden optimizasyon sıkıntısı olacak diye çekiniyorum,yarın büyük ihtimalle zenfone 5'i almış olacağım ama aklımı karıştıran tonla şey de yok değil mesela Asus'un X550 serisi notebooklarının sesi hiç ama hiç hoşuma gitmiyor(kalite yönünden) geçen aldığım s4'ün ses kalitesi eminim ki şu anda kullandığım notebook'tan daha iyiydi bu açıdan çekiniyorum ardından eklemek gerekirse şarj olarak ta çekinmiyor değilim bilmiyorum çok kararsızım bekleyip s4 almayı da düşünüyorum ama bilmiyorum aşırı kararsızım o touchwiz arayüzü mesela benim çok hoşuma gidiyordu şimdi adamlar yakında s4'e Android 5.0 L de verecekler değme keyfine note 2 ve üzerisi kullananların :) halan daha 2.el temiz bulabilir miyim diye de düşünüyorum ama...

ByKatre

ByKatre

Üye
notebookun sesi o kadarda kötü değil be :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Üstüne para ekleme imkanın olmadığından Zenfone tavsiyemdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt