Kimmiş Onlar?İşi ne kadar da duygusallaştıranlar var aramızda. Alt tarafı telefon yahu, abartmayın.
5800XM Unutulduğunu Sanmıyorum Ses Kalitesi Canavar Gibiydi O Telin..Herkesin unuttuğu nokia 5800xe den sonra geçseydi şansı vardı android ile. Samsung S1 ve Htc desire çıktığı an geç kalmıştı nokia. Hele birde S2 gelince artık android nokia için bitmişti. Herkes sanıyor ki nokia wp yüzünden battı. Hayır wp daha piyasaya çıkmadan samsung ve apple marketi ele geçirdiklerinde olay bitmişti.
Burda insanlar diyorki nokia alacam ama wp istemiyorum. Dışarda insanlar nedense tam tersini diyor. Ben wp kullanmak istiyorum ama nokia istemem diyen çok.
Böyle nokia android kullansaydı dünyayı ele geçirirdi yorumları yapanların çoğu zaten ya nokia fanı yada wp düşmanı.
Moda diye bir şey var. Önceden moda nokia kullanmaktı şimdi ise moda iphone ve samsung kullanmak. Boşuna sony, lg ve htc zorlanmıyor.
Nokia insanların aklında artık batmış gitmiş modası bitmiş marka. Şimdi Siemens yeniden telefon yapsa kim alır Allah aşkına.
Arkadasim ole diyonda maxicep bile buyumesindki.en buyuk pay symbiandi dusun artik maxide kac nokia fani var...Androidci ios'ci wp'ci samsung'cu sony'ci falan filan çok var forumda ama sem tam 100% nokia fanısın. Yürü be!!! kendi başına bütün forumu karşına alacan bu gidişle dikkat et
Emre Aktaşa saygıyla
Arkadasim ole diyonda maxicep bile buyumesindki.en buyuk pay symbiandi dusun artik maxide kac nokia fani var...
Söylemem, supriz.Kimmiş Onlar?
5800XM Unutulduğunu Sanmıyorum Ses Kalitesi Canavar Gibiydi O Telin..
Amacı Sadece Android'in Kodlarını İşlemek Symbian İle Uyumunu %100 Konuma Getirip Devam Edecektirnokia da samsung,htc gibi farklı işletim sistemlerinde telefon çıkaracaktı.Hiç değilse çinli markalar gibi saf androidli telefon yapsa şimdiye kadar tecrübesi olurdu
Efsaneler ölmez![]()
Espirilere hayranımBazı yorumlar çok komik.![]()

Tek Adım Yeterçok emin konuşanlar olmuş, öyle kolay değil nokianın eski günlerine hemen dönmesi