Konuyu okumasaan boyle olur. Güç ve ses kısma ile alınıyor. Konuyu tamamen okuaaydinscreenshot nasıl alacağımı bilmiyorum home ve güç tuşu ile olmuyor sonuçta artık samsung değil
Tamamözür dilerim sadece rom yükleme kısmını okudum çok vaktim yoktu go launcheri idnirdim denedim gene aynıydı ama möiui 6 temasını yükledim düzeldi launcher ile ilgili birşey sanırım yinede teşekkür ederim şimdi gidip konuyu okuyacağım
okudum kilit ekranında şarj yediğini bilmiyordum du battery saver ı indirdim süpersin s5 romundan sıkılmıştım![]()
) du batery saver pro ise yarıyor. Bende kullanıyorum. Bu arada 2 saat ekran suresi oldu ve 33 sarj gitti .Senin dediğin kafama takıldı baştan kurdum her şeyiBilmem bana berbat geldisuan şarjı doldurdum bitene kadar bakalim ne kadar ekran suresi verecek. Tahminimce en az 4 saat 25 dakika civarı. Ama bundan daha yuksek bekliyorum
![]()

Dostum öyle diyorsan artık boşuna format atmayızHem cm 11 hemde cm 12 de hep üstüne flasladım hiç sıkıntı çıkmadı. Bide lollipopta antutuda 23400 civarı yaptım

Üstteki sarj sure foto bakSenin dediğin kafama takıldı baştan kurdum her şeyi
Dostum öyle diyorsan artık boşuna format atmayız![]()
stoka bin basarözür dilerim sadece rom yükleme kısmını okudum çok vaktim yoktu go launcheri idnirdim denedim gene aynıydı ama miui 6 temasını yükledim düzeldi launcher ile ilgili birşey sanırım yinede teşekkür ederim şimdi gidip konuyu okuyacağım
Hep optimize et. Kilit ekranında asiri sarj gitmiyor . detaylara girme fazlapeki uygulamyı yükledim optimize ettim şimdi yapmam gereken bişey varmı kilit ekranında şarj gitmemesi için
peki uygulamyı yükledim optimize ettim şimdi yapmam gereken bişey varmı kilit ekranında şarj gitmemesi için
Rica ederizteşekkürler
O senin sorununbaskahmet benim ekran tarafından kullanılan %15 şarjım %51 fakat bende 1s 56dk 3s diyo
bende 30 sarj var ve 4 saat sure oldu
cok iyi işliyor lollipopbu arada ben telefonda sürkli bişey indridim uğraştım falan ondanda inmiş olabilir bataryayı ne yaptın anlamadım.Ben bataryayi kalibre ettim. Onunda faydası olmus olabilir benm cihaza