Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

djraghav

djraghav

Üye
screenshot nasıl alacağımı bilmiyorum home ve güç tuşu ile olmuyor sonuçta artık samsung değil

baskahmet

baskahmet

Üye
screenshot nasıl alacağımı bilmiyorum home ve güç tuşu ile olmuyor sonuçta artık samsung değil
Konuyu okumasaan boyle olur. Güç ve ses kısma ile alınıyor. Konuyu tamamen okuaaydin

djraghav

djraghav

Üye
özür dilerim sadece rom yükleme kısmını okudum çok vaktim yoktu go launcheri idnirdim denedim gene aynıydı ama miui 6 temasını yükledim düzeldi launcher ile ilgili birşey sanırım yinede teşekkür ederim şimdi gidip konuyu okuyacağım

baskahmet

baskahmet

Üye
özür dilerim sadece rom yükleme kısmını okudum çok vaktim yoktu go launcheri idnirdim denedim gene aynıydı ama möiui 6 temasını yükledim düzeldi launcher ile ilgili birşey sanırım yinede teşekkür ederim şimdi gidip konuyu okuyacağım
Tamam

• Beğen
Tepkiler: djraghav
djraghav

djraghav

Üye
okudum kilit ekranında şarj yediğini bilmiyordum du battery saver ı indirdim süpersin s5 romundan sıkılmıştım :oke:

baskahmet

baskahmet

Üye
okudum kilit ekranında şarj yediğini bilmiyordum du battery saver ı indirdim süpersin s5 romundan sıkılmıştım :oke:
:)) du batery saver pro ise yarıyor. Bende kullanıyorum. Bu arada 2 saat ekran suresi oldu ve 33 sarj gitti .

nanotex

nanotex

Üye
Bilmem bana berbat geldi :) suan şarjı doldurdum bitene kadar bakalim ne kadar ekran suresi verecek. Tahminimce en az 4 saat 25 dakika civarı. Ama bundan daha yuksek bekliyorum :D
Senin dediğin kafama takıldı baştan kurdum her şeyi :D
Hem cm 11 hemde cm 12 de hep üstüne flasladım hiç sıkıntı çıkmadı. Bide lollipopta antutuda 23400 civarı yaptım
Dostum öyle diyorsan artık boşuna format atmayız :)

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nanotex
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
özür dilerim sadece rom yükleme kısmını okudum çok vaktim yoktu go launcheri idnirdim denedim gene aynıydı ama miui 6 temasını yükledim düzeldi launcher ile ilgili birşey sanırım yinede teşekkür ederim şimdi gidip konuyu okuyacağım

Launcher ile ilgili değil kullandığın tema ile ilgili ;)
Farklı temalar yükleyip kullanabilirsin

djraghav

djraghav

Üye
peki uygulamyı yükledim optimize ettim şimdi yapmam gereken bişey varmı kilit ekranında şarj gitmemesi için

baskahmet

baskahmet

Üye
peki uygulamyı yükledim optimize ettim şimdi yapmam gereken bişey varmı kilit ekranında şarj gitmemesi için
Hep optimize et. Kilit ekranında asiri sarj gitmiyor . detaylara girme fazla

djraghav

djraghav

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: baskahmet ve Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Lollipop akar :) gercekten iyi sure ilk defa

djraghav

djraghav

Üye
baskahmet benim ekran tarafından kullanılan %15 şarjım %51 fakat bende 1s 56dk 3s diyo

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben bataryayi kalibre ettim. Onunda faydası olmus olabilir benm cihaza

kaptan23

kaptan23

Üye
arkadaşlar çok güzel bi roma benziyor ama bilen bir arkadaş tan merak ediyorum s4 mini ye color os rom yüklenebilirmi diyeceksisnz kitkat varken jb kim bakar ama görsellik ve özellik olarak çok iyi yardımcı olursanız sevinirim...

djraghav

djraghav

Üye
Ben bataryayi kalibre ettim. Onunda faydası olmus olabilir benm cihaza
bu arada ben telefonda sürkli bişey indridim uğraştım falan ondanda inmiş olabilir bataryayı ne yaptın anlamadım.

Üst Alt