Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Güzel bir çözüm yolu bulmuşsun :oke:

Ama benim farklı bir çözüm yolum var, uygularsan sorunun çözülür

1 no'lu Kutu içinde ki işareti kaldırın
İndirdi ve bu sefer oldu yine sagol abi telefon s4 mini + nexus ve lollipop karisimi birsey oldu :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

baskahmet

baskahmet

Üye

Masallah abi harika oldu :) nexus tema arti lollipop arti iphone statusbar harika oldu :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Abi tehlikesi varmi ayrica pc siz nasi yapicaz android l indirdim zipi aciylm meta unf ve system diyo. Inlari mediaya mi aticam

Konuda yazmıyor mu ne yapacağın?
Ve konu sahibi yardımcı olmuyor mu?
Niye bütün sorularını tek konuda topluyorsun :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Konuda yazmıyor mu ne yapacağın?
Ve konu sahibi yardımcı olmuyor mu?
Niye bütün sorularını tek konuda topluyorsun :)
Abi yaziyoda pc siz yapacam. Smdi onu sildik diyelim. Android l zip var. Onu direk medyayami atacagiz yoksa meta inf ve system dsyalarinimi atacaz [emoji21]

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Abi yaziyoda pc siz yapacam. Smdi onu sildik diyelim. Android l zip var. Onu direk medyayami atacagiz yoksa meta inf ve system dsyalarinimi atacaz [emoji21]

Konuda yazmışım ne yapacığını ama sen kendince yeni senaryolar uretiyorsun, neden böyle birşey yapıyorsun?
Okuduğunu yapsan olmuyor mu?

baskahmet

baskahmet

Üye
Konuda yazmışım ne yapacığını ama sen kendince yeni senaryolar uretiyorsun, neden böyle birşey yapıyorsun?
Okuduğunu yapsan olmuyor mu?
Cikarttim android l diye dosya cikti onu atacam dimi

nanotex

nanotex

Üye
Beyler ben en son sürümü yükledimayın 17sinde çıkan sürüm sanırsam.
Başlıca sorunlar. Mağazadan chrome u yükledim. durduruldu hatası veriyor sürekli. ve arada anlamadığım şekilde numaralar gidiyor. whatsapp ta farkediyorum bunu ilk. bildiğin herkes numara olarak görünüyor. tekrardan içe aktarında düzeliyor. bu sorunlarla karşılaşan var mı? ya da başka sorunlar?

baskahmet

baskahmet

Üye
Başlıca sorunlar. Mağazadan chrome u yükledim. durduruldu hatası veriyor sürekli. ve arada anlamadığım şekilde numaralar gidiyor. whatsapp ta farkediyorum bunu ilk. bildiğin herkes numara olarak görünüyor. tekrardan içe aktarında düzeliyor. bu sorunlarla karşılaşan var mı? ya da başka sorunlar?
chrome var da diğeri yok

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Chrome beta kullan arada bir hata veriyor.

Rehberi gmail hesabına yedekle ve rehberide gmail olarak goster ben bu şekilde yapıyorum ve sorun yok.

baskahmet

baskahmet

Üye
Abi bak dedigin seyi anladim yaptim felan falan da dedigin izinleri nasil girecez
Herseyi yaptim tiklayip seceneklere giriyorum bu cikiyor. Herseyi yaptim tek bu kaldi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Abi bak dedigin seyi anladim yaptim felan falan da dedigin izinleri nasil girecez
Herseyi yaptim tiklayip seceneklere giriyorum bu cikiyor. Herseyi yaptim tek bu kaldi

Zip dosyasının üzerine basılı tut permision tıkla

baskahmet

baskahmet

Üye
Tmmdir yaptim yeniden baslatayim

baskahmet

baskahmet

Üye
Tmm abi oldu :) olayi bastan yanlis anlamisim kusura bakma [emoji19] ozur dilerim ama iyi oldu bu acilis ekrani birde yeni surum flaslayinca tekrar gider mi yoksa yedekleyebiliriz. Bu arada 2g 3g olayini kavradim. Ve 2g yapinca sarj daha iyi dayaniyor gibi geldi

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Tmm abi oldu :) olayi bastan yanlis anlamisim kusura bakma [emoji19] ozur dilerim ama iyi oldu bu acilis ekrani birde yeni surum flaslayinca tekrar gider mi yoksa yedekleyebiliriz

Yeni sürüm yükleyince tekrar yaparsın zaten zor birşey değil :)

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: aardc ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Tamam abi tekrar ozur dilerim. Bu arada 2g 3g olayini kavradim 2g yapinca biraz daha iyi dayaniyo gibi geldi sarj :))

Yani sadece internete girerken 3g açsan yeterli ve sana o konuyu onermemin sebebide ana ekrandan şebeke değişimini tek tıkla yapabilmendi yani ayarlar menüsüne girmeye üşeniyor insan normal şartlarda ve girmiyorda zaten.

Üst Alt