Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Yani sadece internete girerken 3g açsan yeterli ve sana o konuyu onermemin sebebide ana ekrandan şebeke değişimini tek tıkla yapabilmendi yani ayarlar menüsüne girmeye üşeniyor insan normal şartlarda ve girmiyorda zaten.
Dogru demissin. Fen dersinde gordugumuz gibi benzetirsek bu uygulama , bir basit makine :)) bu arada hem 2g hemde 3g kapali olsa sarj ile bir artisi olurmu veya boyle bisi mumkunmu

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Dogru demissin. Fen dersinde gordugumuz gibi benzetirsek bu uygulama , bir basit makine :)) bu arada hem 2g hemde 3g kapali olsa sarj ile bir artisi olurmu veya boyle bisi mumkunmu

Mümkün gorünmüyor zaten iki mod var ikisinide kapatmak için uçak moduna alabilirsin.

Widget ayarınıda resimdeki gibi yap daha kullanışlı.
Uygulamayı açıp Configure widget tıkla

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

baskahmet

baskahmet

Üye
Mümkün gorünmüyor zaten iki mod var ikisinide kapatmak için uçak moduna alabilirsin.

Widget ayarınıda resimdeki gibi yap daha kullanışlı.
Uygulamayı açıp Configure widget tıkla

Tamamdir abi. Yaptim insaallah yararli olur. Baska, telefonda kullanabilecegim bildigin program felan varmi. Modifiye olsun yararli olsun vs vs :))))

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdir abi. Yaptim insaallah yararli olur. Baska, telefonda kullanabilecegim bildigin program felan varmi. Modifiye olsun yararli olsun vs vs :))))

Konularımı takip edebilirsin hiçbir seyi kendime saklamam :)
Ayrıca bundan sonra ilgili konulara yorumunu yaz çünkü diğer konuda yaşadığın sorunu buraya yazmanın forum için bir değeri yok ;)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Konularımı takip edebilirsin hiçbir seyi kendime saklamam :)
Ayrıca bundan sonra ilgili konulara yorumunu yaz çünkü diğer konuda yaşadığın sorunu buraya yazmanın forum için bir değeri yok ;)
Tamam abi konularini nasi takip edebilirim ?

djraghav

djraghav

Üye
son sürüm 5.0.1 değilmi bende neden 5.0 gözüküyo şuanda güncel diyo ?
birde attığınız resimlerde saatin yanında cmt 20 yazıyo ya onu nasıl ekleyeceğim birde şu internet nasıl açılıp kapanıcak ?
ayrıca ben şarj yüzdesini şarjın içinde istemiyorum onu nasıl düzelticem ?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
son sürüm 5.0.1 değilmi bende neden 5.0 gözüküyo şuanda güncel diyo ?
birde attığınız resimlerde saatin yanında cmt 20 yazıyo ya onu nasıl ekleyeceğim birde şu internet nasıl açılıp kapanıcak ?
ayrıca ben şarj yüzdesini şarjın içinde istemiyorum onu nasıl düzelticem ?

Dostum indirme sayfasına girdiğinde en alttaki romu indir zaten tarihi yazar güncel olani indireceksin.

Romu yükledikten sonra Diger isteklerini cevaplarım.

djraghav

djraghav

Üye
baskahmet birde sormak istediğim birşey var resimlerde bildirim çubuğu ios gibi nasıl yaptın ?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Internetide paneli indirince sebekeye tıkla acilan sayfada buton var.

Ekli dosyalar

djraghav

djraghav

Üye
ben en üsttekini indirdim yaa :( şimdi wipe yapıp romu ve gapps ı tekrarmı kurucam ?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: djraghav
djraghav

djraghav

Üye
teşekkürler
titanium backup ne bilmiyorum direk backup alsam olmazmı ?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: djraghav
djraghav

djraghav

Üye
evet recovery modda alınıyo ya ?

djraghav

djraghav

Üye
nasıl yapacağım bilmiyorum bu işlere daha yeni yeni giriştim de.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
djraghav

djraghav

Üye
ben sanırım 1 e kadar buradayım hafıza kartım dolmuş ta backuplar yüzünden onları bilgisayara yedekleyip silip tekrar romu kurmam lazım
birde gapps ı kurmam lazım dimi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
ben sanırım 1 e kadar buradayım hafıza kartım dolmuş ta backuplar yüzünden onları bilgisayara yedekleyip silip tekrar romu kurmam lazım
birde gapps ı kurmam lazım dimi

Evet gapps indir. yedekleride sil işine yaramaz heralde boşuna saklama

Üst Alt