Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye

Abi bende bunun gibi yapmak istiyorum görünümü ya go launcher indirdim de bir türlü böyle yapamadım ya yardımcı olurmusun

djraghav

djraghav

Üye
telefon açılıyo şimdi sonra tekrar download moduna alıp root sonra backup ı nasıl yükicem onu bilmiyorum brick ettim yüklerken

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
ben buldum yüklüyorum şuan yükledikten sonra tekrar root atmam gerekirmi odin ile bir de yedeği tekrar yüklemem lazım içindeki numaralar çok önemli yedeği nasıl yükleyeceğim backup ı ?

Aldığın yedeği yüklersen hata verebilir rom sadece rehberi yüklebiliyorsan daha iyi olur.
Simkartında yüklü değilmiydi numaraların?

Tekrar root yapmalısın

djraghav

djraghav

Üye
simkartta değildi resimler olsun diye neyse numara o kadar önemli değil tekrar alırım
root yapamdım download moduna aldım odinle yaptım ama bişey olmadı

baskahmet

baskahmet

Üye
simkartta değildi resimler olsun diye neyse numara o kadar önemli değil tekrar alırım
root yapamdım download moduna aldım odinle yaptım ama bişey olmadı
dostum download moda al odini aç ap kısmından root dosyası seç starta bas .!
bahadır abi , şu 4.sayfadakı resimlerin varya benm ana ekranda öyle olsun istiyoum bende cm 12 lollipop ve go launcher var nası yapıcam ?

djraghav

djraghav

Üye
rom u tekrar yüklüyorum cm12 i yi bana yardımcı olan bütün herkeze teşekkür ederim :) numaraları bulurum artık
hata ayıklamaya açmayı unutmuşum .

baskahmet

baskahmet

Üye
rom u tekrar yüklüyorum cm12 i yi bana yardımcı olan bütün herkeze teşekkür ederim :) numaraları bulurum artık
dostum en baştan kısaca anlatayım. Stock rom yüklediysen root+ Recovery yükle. SD carta cm 12 gapps at. Daha sonra telefonu kapat cwm recovery gir.Wipe data seç ve clen new install rom de uygula bittikten sonra, İnstall zip > zip from sd cart 1 veya zip from chose sd cart 1 de romu ve gapps kur . Tekrar wipe data yap ama clen new ınstall rom değilde normal wipe data seç uygula. Telefonu aç en fazla 7/8 dk bekleyeceksin. Böyle yaparsan telefonun açılmaması çok zor. Temiz kurulum yapıyorsun çünkü

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Bundan sonra numaralarını gmail hesabına yedekle, gmail girişi yapınca resimleri ile geliyor numaraların yedekle uğraşman gerekmez.

• Beğen
Tepkiler: djraghav
djraghav

djraghav

Üye
teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Bundan sonra numaralarını gmail hesabına yedekle, gmail girişi yapınca resimleri ile geliyor numaraların yedekle uğraşman gerekmez.
abi bide benm sorunuma baksan ya 4.sayfadakı ıphone ıconu varya onu yukledım tamamda diğer iconu bulamadım lınk varmı bendede cm 12 ve go launcher var

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
abi bide benm sorunuma baksan ya 4.sayfadakı ıphone ıconu varya onu yukledım tamamda diğer iconu bulamadım lınk varmı bendede cm 12 ve go launcher var

Resim linkini mesaja ekle bakayım

baskahmet

baskahmet

Üye

Bunun gibi sade temiz herşey elinin altında renkler felan en sevdiğim icon da güzel bunu nasıl yaparız ya

baskahmet

baskahmet

Üye
Abi cok sagol abi cook

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Abi malesef nexus duvar kagidi durdu diyo secemiyom

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Abi tam indi. Sonu exe idi tel de acmiyo exe yi sildim .apk yaptim hata veriyo ayristirmada

Güzel bir çözüm yolu bulmuşsun :oke:

Ama benim farklı bir çözüm yolum var, uygularsan sorunun çözülür

1 no'lu Kutu içinde ki işareti kaldırın

Üst Alt