ben buldum yüklüyorum şuan yükledikten sonra tekrar root atmam gerekirmi odin ile bir de yedeği tekrar yüklemem lazım içindeki numaralar çok önemli yedeği nasıl yükleyeceğim backup ı ?
dostum download moda al odini aç ap kısmından root dosyası seç starta bas .!simkartta değildi resimler olsun diye neyse numara o kadar önemli değil tekrar alırım
root yapamdım download moduna aldım odinle yaptım ama bişey olmadı
dostum en baştan kısaca anlatayım. Stock rom yüklediysen root+ Recovery yükle. SD carta cm 12 gapps at. Daha sonra telefonu kapat cwm recovery gir.Wipe data seç ve clen new install rom de uygula bittikten sonra, İnstall zip > zip from sd cart 1 veya zip from chose sd cart 1 de romu ve gapps kur . Tekrar wipe data yap ama clen new ınstall rom değilde normal wipe data seç uygula. Telefonu aç en fazla 7/8 dk bekleyeceksin. Böyle yaparsan telefonun açılmaması çok zor. Temiz kurulum yapıyorsun çünkürom u tekrar yüklüyorum cm12 i yi bana yardımcı olan bütün herkeze teşekkür ederimnumaraları bulurum artık
hata ayıklamaya açmayı unutmuşum .
rom u tekrar yüklüyorum cm12 i yi bana yardımcı olan bütün herkeze teşekkür ederimnumaraları bulurum artık
hata ayıklamaya açmayı unutmuşum .
abi bide benm sorunuma baksan ya 4.sayfadakı ıphone ıconu varya onu yukledım tamamda diğer iconu bulamadım lınk varmı bendede cm 12 ve go launcher varBundan sonra numaralarını gmail hesabına yedekle, gmail girişi yapınca resimleri ile geliyor numaraların yedekle uğraşman gerekmez.
abi bide benm sorunuma baksan ya 4.sayfadakı ıphone ıconu varya onu yukledım tamamda diğer iconu bulamadım lınk varmı bendede cm 12 ve go launcher var
teşekkürler![]()
Bunun gibi sade temiz herşey elinin altında renkler felan en sevdiğim icon da güzel bunu nasıl yaparız ya
Abi malesef nexus duvar kagidi durdu diyo secemiyom
Oldu abi. Temada da paket ayristirilmasibda sorun olustu dediBunu dene benim cihazdaki dosya
Oldu abi. Temada da paket ayristirilmasibda sorun olustu dedi
Abi tam indi. Sonu exe idi tel de acmiyo exe yi sildim .apk yaptim hata veriyo ayristirmadaTekrar indir eksik inmiştir.
Abi tam indi. Sonu exe idi tel de acmiyo exe yi sildim .apk yaptim hata veriyo ayristirmada