Galaxy W i8150 Wonder [ROM][4.4.4][KTU84Q][GCC 4.7] DarkCM v9.00 FINAL 9-11-2014 Stable

Sponsorlu Bağlantılar

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler fakat darkcm de boyle birsey olmadigi icin sormustum :)
Birçok CM11 ROM'da bu yol olduğundan söylemiştim. DarkCM'in son halini hatırlamadığımdan genellemeye başvurdum :) O seçenek yoksa yapımcı tarafından kaldırılmiş demektir :)

enenengin

Üye
Sd card formatından kaynaklanıyor olabilir. Dahili depolama hafızasının vfat ya da fat32 farmatında olduğundan amin olun. Sorun halen devam ediyor ise daha iyi bir çözüm olarak MoKee ROM'un son sürümünü kurmanızı öneririm. Sd karta taşıma sorunu düzeltilmiş. Hatta dahili depolama yerine harici sd carta taşıyabiliyor ve uygulama datalarıda harici sd cartınıza yükleniyor. Daha önceki 4.4.4 ROMlarda bu özellik yoktu. Onuda belirtmek isterim. Hız ve şarj konusunda da gayet başarılı. Hatta 4.4.4'ün en iyi ROM'u dahi olabilir. Şahsen kullanıyorum ve ilk defa 4.4.4 ROM'dan bu kadar memnun kaldım

MeeksTR kardeşime sormak isterim. bu romu yazdığı gibi kurdum, backup almadan da kurdum ancak her iki türlüde dahi kasma çok çok yavaşlama oldu. kullanımı kasmaktan dolayı nerede ise durdu desem yeridir. VERİM ALAMADIM ÇÜNKÜ. NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM ACABA. Daha önce epey rom kurdum bu ilk değil yani. dahili hafızayı geçmişten kalan artıkları dahi sildişğim halde bu şekilde şikayetim oldu.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
MeeksTR kardeşime sormak isterim. bu romu yazdığı gibi kurdum, backup almadan da kurdum ancak her iki türlüde dahi kasma çok çok yavaşlama oldu. kullanımı kasmaktan dolayı nerede ise durdu desem yeridir. VERİM ALAMADIM ÇÜNKÜ. NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM ACABA. Daha önce epey rom kurdum bu ilk değil yani. dahili hafızayı geçmişten kalan artıkları dahi sildişğim halde bu şekilde şikayetim oldu.
Sonradan kurduğunuz uygulamalar var ise ve bunlar arka planda çalışmayı seven uygulamar ise, RAM kapasitesi yetmiyor olabilir. Bir diğer seçenek olarak Ayarlar>Performans>işlemci ayarlarından yada root yetkili olan bildiğiniz bir işlemci hızi ve saat hızını değiştirebilirseniz. Profil olarak İnteractive (225MHz~1612MHz) ve ROW olarak kullanırsanız daha stabil olacağını umuyorum. Bu ROM'dan halen verim alamaz isrniz MoKee ROM'un son sürümünü öneririm.

enenengin

Üye
bugün kurdum tekrar çıplak şuan telefon. Sadece whatsapp face yüklü iken yukarıdaki şikayetlerim vardı üstelik 2. kurulumu yapmış iken.
Ayrıca ayarlarda kurcaladım perf. yada ilşemci ayarına ullaşamadım. İlgin için teşekkür ederim bu arada. İşlemci hızı 1400 den yukarı çıkartırsak yakarız korkusu ile ellemekten çekiniyorum açıkçası. :-D

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
bugün kurdum tekrar çıplak şuan telefon. Sadece whatsapp face yüklü iken yukarıdaki şikayetlerim vardı üstelik 2. kurulumu yapmış iken.
Ayrıca ayarlarda kurcaladım perf. yada ilşemci ayarına ullaşamadım. İlgin için teşekkür ederim bu arada. İşlemci hızı 1400 den yukarı çıkartırsak yakarız korkusu ile ellemekten çekiniyorum açıkçası. :-D
Korkmana gerek yok ben her zaman 1612MHz~ROW profilinde kullanıyorum. Telefonda aşırı bir ısınmada olmuyor. Olsada zaten fark ettiğinde işlemci hızını düşürmek için zamanın olacaktır :)

enenengin

Üye
perf ayarlarını yada işlemci saat hızı ile ilgili bölüme ulaşamadım ama deneyeceğim. teşekkür derim.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
perf ayarlarını yada işlemci saat hızı ile ilgili bölüme ulaşamadım ama deneyeceğim. teşekkür derim.
DarkCM'in bu sürümünde işlemci ayarlarının yeri değiştirilmiş. Tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum ama biryerlerde var :) belki ayarlar kısmından sağ üst köşedeki aramayı kullanarak nerede olduğunu bulabilirsin

enenengin

Üye
hocam bu sürüm bende kasma ve kamera hatasına neden olduğu için ki 3. kurulumdur farklı bi yazılıma geçeceğim. Emeğine sağlık teşekkürler.
bu arada notlar kısmı yok idi. Ayrıca bu tip yazılımlarda genel bi mevzu var: ses kaydını yapıyoruz ancak o an ses kayıt yaptığım yerden ulaşamıyorum vede ses kaydederken pause yapıp tekrar devam edemiyorum. bunun için ayrı ses kaydedici kurmak lazım.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu sürüm bende kasma ve kamera hatasına neden olduğu için ki 3. kurulumdur farklı bi yazılıma geçeceğim. Emeğine sağlık teşekkürler.
bu arada notlar kısmı yok idi. Ayrıca bu tip yazılımlarda genel bi mevzu var: ses kaydını yapıyoruz ancak o an ses kayıt yaptığım yerden ulaşamıyorum vede ses kaydederken pause yapıp tekrar devam edemiyorum. bunun için ayrı ses kaydedici kurmak lazım.
Rica ederim. Söylemiş olduğun sorun codec kaynaklı olabilir. Kasmalar ve donmalarda genel olarak bir çok romda arka planda çalışan uygulamarın fazlalığından kaynsklanıyor. Özelliklede facebook uygulamas telefonda çok fazla donmalara, işlev yapamaz hale dönüştürüyor

ertugrul5555s

Üye
Bana göre bu rom mokee son sürümden daha hızlı gibi geldi.
Tek bi sorunum var pc ye usb le bağlayınca telefon sadece şarj oluyor dosyalarıma erişemiyorum mokee de bunu yaşamamıştım yardımcı olursanız sevinirim.
Birde Lolipop çıkacakmı bu cihaza bilgisi olan varmı ??

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Bana göre bu rom mokee son sürümden daha hızlı gibi geldi.
Tek bi sorunum var pc ye usb le bağlayınca telefon sadece şarj oluyor dosyalarıma erişemiyorum mokee de bunu yaşamamıştım yardımcı olursanız sevinirim.
Birde Lolipop çıkacakmı bu cihaza bilgisi olan varmı ??
Söylemiş olduğun sorunla bende karşılaştım. Çözüm yolları aradım, farklı uygulamalar kullanarakta bağlanmaya çalıştım, malesef ki bir çözüme ulaşamadım. Cm12 in şuan test aşamasında olduğu haberleri gelmişti, umarım önümüzdeki ay inşallah sorunsuz bir rom'a sahip oluruz.

ertugrul5555s

Üye
Söylemiş olduğun sorunla bende karşılaştım. Çözüm yolları aradım, farklı uygulamalar kullanarakta bağlanmaya çalıştım, malesef ki bir çözüme ulaşamadım. Cm12 in şuan test aşamasında olduğu haberleri gelmişti, umarım önümüzdeki ay inşallah sorunsuz bir rom'a sahip oluruz.
Çözümü buldum dostum sorun gelişmiş ayarlar kısmından hızlı şarjı aktif edince oluyor kapatınca ortadan kalkıyor.İnşallah cm 12 sorunsuz bi şekilde çalıştırır bu cihaz.:evet:

kenant

Üye
ertugru5555s arkadaşım ben yapamadım tam yerini söylermisiniz

ertugrul5555s

Üye
vallaha aklımda yok şuan trend plusa geri döndüm cm 12 çıkana kadar açmıcam galaxy w yi ama aklımda kaldığınca ayarlar-hakkında-derleme numarasına 7 kere bas gelen seçeneklerde gelişmiş var ona gir ve hızlı şarj kapat ama hiç ellemediysen orayı hızlı şarj kendi kapalı oluyor zaten başka sebepten oluyo olabilir 7 kere bastıktan sonra ayarlar kısmında aktif olan secenekleri kurcalarsan bulacaksındır ilk dediğim konum başka yerdeyse

T.serdar

Üye
vallaha aklımda yok şuan trend plusa geri döndüm cm 12 çıkana kadar açmıcam galaxy w yi ama aklımda kaldığınca ayarlar-hakkında-derleme numarasına 7 kere bas gelen seçeneklerde gelişmiş var ona gir ve hızlı şarj kapat ama hiç ellemediysen orayı hızlı şarj kendi kapalı oluyor zaten başka sebepten oluyo olabilir 7 kere bastıktan sonra ayarlar kısmında aktif olan secenekleri kurcalarsan bulacaksındır ilk dediğim konum başka yerdeyse
Cm12 cikti zaten galaxy w e

ertugrul5555s

Üye
çıktı mı? vallahamı link atarmısın rica etsem kullanan varmı iyimi felan

veliusta

Üye
Herşeyi yaptım. Yüklerken %75'te donuyor. Diğer denediğim romda aynısını yaptı. CWM-based Recovery v6.0.5.0

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyi yaptım. Yüklerken %75'te donuyor. Diğer denediğim romda aynısını yaptı. CWM-based Recovery v6.0.5.0
Recovery tekrar indirip kurmanız gerebilir ya da depolama alanı yetersiz olabilir, Gereken temizleme işlemlerin tekrardan kontrol ediniz

Üst Alt