MeeksTR
Üye
Malesef benim açımdan mümkün değil. Bu konularda henüz yeterli bilgiye sahip değilim.Sizden bir arzumuz olacaktı acaba lollipop güncellemesini hazırlamanız mümkün mü?
teşekkür ederim...
Malesef benim açımdan mümkün değil. Bu konularda henüz yeterli bilgiye sahip değilim.Sizden bir arzumuz olacaktı acaba lollipop güncellemesini hazırlamanız mümkün mü?
teşekkür ederim...
burdaki ust bolgedeki resmi değiştirmek mumkunmü mümkünse nerden
Ayarlara girip sağ üst kısımdaki arama butonuna dokunup Notification Drawer yada Header Background araması yaparak bulabilirsiniz diye umuyorumBende bulamadım kapanıyo sanirim ama degismiyo gun icerisinde degisiklik gosrteriyor sanki birazda hava durumuna bagli

Her üçüde genel anlamda tarafınıza gelen cevapsız arama, mesajlar, uygulama bildirimleri gibi bildirim çekmecesinde görünen bildirimlerinizi farklı ekran pozisyonlarında size iletmeyi sağlamaktadır. Şuan için onların hangi şekilde bildirim gösterdiğini bilmiyorum. Onlardan yalnızca birini aktif edip kullanmanızı öneririm. Nasıl bir yanıt verdiğini görmek içinse birer birer aktif edip bildirim almayı denedikten sonra sonuçları görebilirsinizHeads Up
Hover
Halo Bunları görsellerle anlatır mısınız ben pek anlamadım ne olduklarını özellikle heads up'ın.
Teşekkürler Şimdiden
Sd card formatından kaynaklanıyor olabilir. Dahili depolama hafızasının vfat ya da fat32 farmatında olduğundan amin olun. Sorun halen devam ediyor ise daha iyi bir çözüm olarak MoKee ROM'un son sürümünü kurmanızı öneririm. Sd karta taşıma sorunu düzeltilmiş. Hatta dahili depolama yerine harici sd carta taşıyabiliyor ve uygulama datalarıda harici sd cartınıza yükleniyor. Daha önceki 4.4.4 ROMlarda bu özellik yoktu. Onuda belirtmek isterim. Hız ve şarj konusunda da gayet başarılı. Hatta 4.4.4'ün en iyi ROM'u dahi olabilir. Şahsen kullanıyorum ve ilk defa 4.4.4 ROM'dan bu kadar memnun kaldımProgramları sd karta taşıyorum bir sorun olmuyor, fakat telefonu kapatıp açınca sd karta bulunan uygulamalar kayboluyor. Uygulamalarıma bakıyorum yüklü görünmüyor. Uygulamaları yeniden yüklemek zorunda kalıyorum. Acaba neden oluyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?
MoKee 20141201 sürümü kullanıyorum kardeşim@MeeksTR sen şu anda hangi romu kullanıyorsun.
Linkte istesek ayıpmı olur.MoKee 20141201 sürümü kullanıyorum kardeşim
Forum'da da paylaşmıştım. Buyur kardeşimLinkte istesek ayıpmı olur.
Rica ederim @SercanCANTANKÇok teşekkür ederim @MeeksTR

Teşekkür edeerim kardeş, dediğin romu kurup denicemSd card formatından kaynaklanıyor olabilir. Dahili depolama hafızasının vfat ya da fat32 farmatında olduğundan amin olun. Sorun halen devam ediyor ise daha iyi bir çözüm olarak MoKee ROM'un son sürümünü kurmanızı öneririm. Sd karta taşıma sorunu düzeltilmiş. Hatta dahili depolama yerine harici sd carta taşıyabiliyor ve uygulama datalarıda harici sd cartınıza yükleniyor. Daha önceki 4.4.4 ROMlarda bu özellik yoktu. Onuda belirtmek isterim. Hız ve şarj konusunda da gayet başarılı. Hatta 4.4.4'ün en iyi ROM'u dahi olabilir. Şahsen kullanıyorum ve ilk defa 4.4.4 ROM'dan bu kadar memnun kaldım
Rica ederimTeşekkür edeerim kardeş, dediğin romu kurup denicem
Telefonunu download modda açabiliyorsan ( ses kısma tuşu + orta tuş + güç tuşu) bilgisayar üzerinden telefonunu orjinal ROM'a çevirip açılmasını sağlayabilirsin. Orjinal ROM ile ilgili arama yaptığınız gereken kurulum yöntemleri de yazacaktırCWM 6.0.5 i yükledim restart yapınca telefon açılmadı. CWM modda da açmıyor. hiçbir türlü açılmıyor !!!!
o olayı halletim de telefonda kasmalar oluyor tuşları kilkitli şekilde WIFI ye bağlı olduğum zaman belli bir süre sonra telefon kapanıyor. farketmeden kapanmış buluyorum telefonu. nasıl düzeltebiliriz donma ve wıfı sorununuTelefonunu download modda açabiliyorsan ( ses kısma tuşu + orta tuş + güç tuşu) bilgisayar üzerinden telefonunu orjinal ROM'a çevirip açılmasını sağlayabilirsin. Orjinal ROM ile ilgili arama yaptığınız gereken kurulum yöntemleri de yazacaktır