İpucu Arkadaşlar Lumia 920'mi servise verdim.

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Lumia 920'mi servise verdim.
Arkadaşlar sorunlarım:

1)Ekran pır pır etmesi.
2)Hoparlör bozuk.
3)Mikrofon bozuk ses karşıya iyi gitmiyor.
4)Flaş ışığı çalışmıyor.
5)Ses açma kapama tuşları bozuk.
6)Çok fazla ısınıyor ve batarya hemen tükeniyor.
7)Batarya sallanıyor.
8)Ekranın ortasında sarı leke var yuvarlak şekilde.
9)Arada 3G ve şebeke kopmaları oluyor.
10)Wifi bağlantısında kopmalar oluyor.
11)Ahize bozuk karşıdan ses net gelmiyor.

Gördünüz gibi telefon neredeyse kullanılamaz hale gelmiş. Dayanamayıp garantiye verdim. Sizce değişim yaparlar mı? Bu kadar sorunu nasıl onaracaklar bilemiyorum. Nokia sağlam sanıp aldım. Ailemde de 3 tane var. Daha 5-6 ay garantisi devam etmesine rağmen bu kadar çok problem çıkması inanılır gibi değil. Çok düşürmedim de öyle aslında ama neden oldu bilmiyorum.

Sonuç olarak sizce Teleservice değişim yapar mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Öncelikle geçmiş olsun diyelim.
Ses kısma açma tuşları yüzünden benim 620 yi Tele service denen illet yere verdim. Garantim olduğu halde ücretli onarım yaptılar. 45 güne yakın telefonsuz kalmam da işin cabası oldu.
Bu kadar sorun ile bence pek uğraşmazlar. Direkt yeni cihaz verirler gibime geliyor.

• Beğen
Tepkiler: emz
osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Ses kısma açma tuşları yüzünden benim 620 yi Tele service denen illet yere verdim. Garantim olduğu halde ücretli onarım yaptılar. 45 güne yakın telefonsuz kalmam da işin cabası oldu.
Bu kadar sorun ile bence pek uğraşmazlar. Direkt yeni cihaz verirler gibime geliyor.
İnşallah valla çok güzel olur. Sorunların %90'ı son 1-2 ay içimde oluştu.
Ses tuşları için kaç papelinizi aldılar?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Son düzenleme:
rainman3545

rainman3545

Üye
Arkadaşlar lumia 925 telefonumun şebeke çekiş gücü bugün birden yarı yarıya düştü.Hatta kapalı mekanlarda acile düşüyor.Yere falan düşürmedim herhangi bir darbe de yok.Soft reset attım durum aynı.Soft resetten sonra saat ayarım bozuldu ve microsoft hesabımla ilgili sorun da çıktı.Sıfırlasam düzelir mi acaba?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Almayın cihazınızı. THH'ye başvurup paranızı geri alın :oke:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lumia 925 telefonumun şebeke çekiş gücü bugün birden yarı yarıya düştü.Hatta kapalı mekanlarda acile düşüyor.Yere falan düşürmedim herhangi bir darbe de yok.Soft reset attım durum aynı.Soft resetten sonra saat ayarım bozuldu ve microsoft hesabımla ilgili sorun da çıktı.Sıfırlasam düzelir mi acaba?
NSU ile çak flaşı bitir işi ;)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ekrandaki sarı leke problemi bende de var

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Pc de Nokia Care Suite var onla flashlasam olmaz mı?
Hacım flaşla da istediğin yerden yapabilirsin. Ben recovery tools kullanıyorum mesela.
57 gayme. Çingene hesabı. 55 olsa öderiz, 60 olsa ödeyemeyiz! Ortasında buluşmuşlar!!!
Ha bu arada konumu okursan sinir krizine girebilirsin. Bayağı muzdarip olanlar varmış :kop2: (Sinirden gülüyorum)

Teleservice Hakkında Bilgi Sahibi Olan Var Mı ? - MaxiCep
Hacım flaşla da istediğin yerden yapabilirsin. Ben recovery tools kullanıyorum mesela.
Ne 57 mi O.o O parayla teleserviceyi baştan yaparım ben. Of sinirlendim. Neyse bi bakalım gelsin de telefon o zaman düşünürüz.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Konumda en son mesajımda pazartesi alırım demiştim. Üzerinden 10-15 gün geçtikten sonra elime ulaştı cihaz.
Sana şimdiden kolay gelsin diyorum. :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Hocam birinci sorundan 8 aralıkta bende verdim twitter aracılığıyla teleservise ulaştım telefon hala kayıt aşamasındaymış sistem çok geç işliyor büyük ihtimalle benim telefon daha önce gelir sonucunu seninle paylaşırım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam birinci sorundan 8 aralıkta bende verdim twitter aracılığıyla teleservise ulaştım telefon hala kayıt aşamasındaymış sistem çok geç işliyor büyük ihtimalle benim telefon daha önce gelir sonucunu seninle paylaşırım
Tele service ye ulaştı ise en az 4 gün sonra sisteme giriş yaparlar , parça bekliyoruz derler oda 1 hafta. Eğer ücretli onarım olursa haber vermedikleri içinde !!! 1 hafta da oradan , cihazın tamiri ve testleri de 1 hafta , kargo ve ulaşım içinde 1 hafta zaman geçer. (Ayrıca çalıştıkları kargo şirketi o kadar muhteşem ki minibüsle 45 -60 dk gittiğim yerden, 1 hafta da cihazı ulaştıramadılar!)
Sana da geçmiş olsun diyelim. Allah kurtarsın:kop2:

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Aah ahh artık benim için iphone dan başkası yalan

Rainesto

Rainesto

Üye
Tele service ye ulaştı ise en az 4 gün sonra sisteme giriş yaparlar , parça bekliyoruz derler oda 1 hafta. Eğer ücretli onarım olursa haber vermedikleri içinde !!! 1 hafta da oradan , cihazın tamiri ve testleri de 1 hafta , kargo ve ulaşım içinde 1 hafta zaman geçer. (Ayrıca çalıştıkları kargo şirketi o kadar muhteşem ki minibüsle 45 -60 dk gittiğim yerden, 1 hafta da cihazı ulaştıramadılar!)
Sana da geçmiş olsun diyelim. Allah kurtarsın:kop2:
Aynen kardeşim de sen o kayıtın 4 gün olduğuna emin misin :D telefon 11 inde teleserviste olmuş hala kayıt aşamasında :D kayıt bitince mesaj gelecekmiş

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sende mesaj alacak bir telefon varmış gene. Bende o dönemde yedek telefonda yoktu :) O yüzden gittim 150 tl verip ikinci bir tel aldım. Aramalarım servis ücreti yol parası , tamir derken o cihaz bana 250 tl ye geldi!

erhanercan

erhanercan

Üye
A. Belasını versin o teleservice in, bir gün çalışanlarını tek tek dövüp videoya çekip youtube koyacam sağlam gidip de bozup ırzına geçtikleri bütün telefonlarımı çiğ çiğ onlara yedireceğim bunu yaparken sonra lanet binalarını havaya uçurup teslim olacam herkese hayırlısı olur onlarda belki adam olur

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Rainesto
Takipçi Satın Al

Üst Alt