Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
v10 gerçekten süper ama yeni tuş şekline pek alışamadım bide benim ilk indirdiğimde v10 nun boyutu 1.25 gb şimdi baktım 1.20 arasında fark varmıdır ? arkadaşlar serdar kardeş sennki kaç 1.25 mi boyutu
evet deneyen arkadaşlar fark var mi diğer v10dan farkini aciklarsaniz ?
ferhat1905123
Üye
evet arkadaşlar en son çıkan 1.20gb boyutunundaki romda bir fark varmı acaba tuşlarda falan ona göre bilgilendirirseniz seviniriz
alemdarsezer
Üye
bekliyoruz arkadaşlar
İsmail Çolak
Üye
menü tuşunda bi değişiklik yok gene görevler açılıyor. ne değişiklik olduda boyutu azaldı anlamadım. çok can sıkıcı bir durum menü tuşu. v9 da hiçbir sıkıntı yoktu keşke düzeni bozmasaydım.
menü tuşunda bi değişiklik yok gene görevler açılıyor. ne değişiklik olduda boyutu azaldı anlamadım. çok can sıkıcı bir durum menü tuşu. v9 da hiçbir sıkıntı yoktu keşke düzeni bozmasaydım.
%52 sarjim var,ekran suresi su an 2 saat 23 dakika ve fu ll wifi ve 3g ile internete bagli,bence cok iyi Bu da dn4 rom verileri
SIZCE HANGISI DAHA IYI @serdar431 HOCAM Sizinki de wifi 3g açık mi ???
son uyg tusunun solda olması daha iyi oldu bence rom daha bir stabil geldi.ben boeffla 6.1 beta 7 yükledim daha da güzel oldu
kullancaz bakalım yarin şişme yapacakmi
kartal2378
Üye
menu tusunu eski hale getirmek isteyenler xposed modullerinden gravity box(kk) yukleyip aktive etsinler,sonra programda menu tusuna istedigini atama ayari yapiliyor,ok
kartal2378
Üye
bu arada nd4 de de menu tusu oyleydi,ayni gun fixli rom cikti ve bu isrardan vazgecip menu tusunu duzelttiler,insallah blekotada bu israrindan vazgecer