Galaxy S3 Mini i8190 Cm11 & Cm12 ANDROİD 4&5 Kurulumu Ve Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

reloqram

reloqram

Üye
Arkadasim zaten cumartesi gunu dedim saat 2 - 3 hangi gune denk geliyor bana en gec salindediler cumartesi gunu icin de yayinlana bilir dendi
Şuan yayınlamış sanırım hocam sorunları aynı heralde denediniz mi ?
cm11 tekrar donmuştum aksam senın için yükleyip bakayım :D demekki bilmediğim daha çok sey var bu hoşuma gitti :D
Hocam denedikten sonra konusma 3g vs gibi hataları vardı sanırım onlar devam ediyor mu ?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

1 ay bekleyin stabil olunca kurun niye düzeninizi bozuyorsunuz :)

şuan blekota v9 dayım stabil olunca bende geçicem.

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
aynen cm12 stabil olana kadar cm11 de idael :D
ikinci kuruşumda konuşma sırasında ses yoktu ilkınde nasıl geldı bılmiyorum :D

dogankara54

dogankara54

Üye
Şuan yayınlamış sanırım hocam sorunları aynı heralde denediniz mi ?

Hocam denedikten sonra konusma 3g vs gibi hataları vardı sanırım onlar devam ediyor mu ?
Söyledim fakat bana dedikleti elimizden geleni yapiyoruz zaten dedi

galata7788

galata7788

Üye
cm11 8 aralık güncellemesi geldi arkadaşlar :)

reloqram

reloqram

Üye
Hocam güncelleme yaparken wipe ve telefonu fabrika ayarlarına göndermeye gerek varm ı ? ve Novafusion kendi software koymuş yükleme ekranını detaylı anlatabilirmisiniz?

Son düzenleme:
dogankara54

dogankara54

Üye
Hocam güncelleme yaparken wipe ve telefonu fabrika ayarlarına göndermeye gerek varm ı ? ve Novafusion kendi software koymuş yükleme ekranını detaylı anlatabilirmisiniz?
Guncellemek icin sifirlamadan indirin ve recovery den daha once yaptiginiz ayarlari yaparak yukleyin olur bazen olmama sorunuboluyor o zaman sifirlayip yap :)

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
Guncellemek icin sifirlamadan indirin ve recovery den daha once yaptiginiz ayarlari yaparak yukleyin olur bazen olmama sorunuboluyor o zaman sifirlayip yap :)
(LÜTFEN OLMAMA SORUNLARI DERKEN NEDENLERİNİ DE BELİRTİNİZ.)

Cm11 ext4 veya fsf2 seceneklerini değiştirmediniz sürece sıkıntısız güncelleme yaparsınız ama ext4 iken fsf2 ye gecerseniz bazen oto wipe yapmaktadır
Bir Süredir girememiştim bildiri için teşekkürler :D

TRSweet

TRSweet

Üye
Krdes ayarlar>telefon hakkinda cynogenmod guncellemeleri bosunami kondu nicin ota olarak guncellemeyi vermiyorlar ikidebir siteye girip guncellemek zor oluyor !!

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
cm 12 çıkmış hala cm 11 e güncelleme veriyor adamlar dalga geçiyor resmen.

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi

romuluslobyo

Üye
Hocam CM11 yükledim S3 mini kullanıyorum ama inanılmaz bir şarj sorunu yaşıyorum. Telefon sürekli uyanık gözüküyor. Var mıdırbir çözüm yolu?

cavci7

Üye
Hocam CM11 yükledim S3 mini kullanıyorum ama inanılmaz bir şarj sorunu yaşıyorum. Telefon sürekli uyanık gözüküyor. Var mıdırbir çözüm yolu?
Hocam ayarlarda telefon hakkındaya gel.Orada derleme numarası yazan yere arka arkaya bas(4 yada 5 kez)zaten artık geliştiricisiniz diye uyarı verir.Oradan çıktığında ayarlar menüsünde performans diye bir seçenek çıktığını göreceksin.O menü altında işlemci ayarlarını ondemand ve minimum işlemci hızı 200,maximum işlemci hızını 1000 yap.O ekranda Gpu kullanım hızını görebilirsin,biraz bekle.işlemci hızı 200 e düşerse sorun yok.kullanmaya devam et.Biraz beklediğin halde hala 1000 de duruyorsa,telefonun wifi sini kapat ve telefonu yeniden aç.Sonra aynı yerden Gpu hızına bak.200 e düştüğünü görürsün inşallah.Eğer düşerse telefon bundan sonra kendini uykuya almaya devam eder ve pilin daha çok gitmeye başlar.

galata7788

galata7788

Üye
Xposed ve ds battery saver uygulamasını kur derin uykuya geçer ;)

reloqram

reloqram

Üye
Cm 11 e yeni güncelleme geldi sanırım (12.12.2014 güncellemesi)

reloqram

reloqram

Üye
aynen geldi ve mobil internet daha az şarj yiyiyor artık :D
Cm 'nin normalde sarj problemi vardı çok iyi olmuş ayrıca telefon performansı arttı bende :) şu cm12 artık kullanılabilir hale gelseydi :)

Son düzenleme:
galata7788

galata7788

Üye
Cm 'nin normalde sarj problemi vardı çok iyi olmuş ayrıca telefon performansı arttı bende :) şu cm12 artık kullanılabilir hale gelseydi :)
İnternet üzerinden 2450 mAh batarya aldım cm11 bir günü rahat çıkarıyor :) Maclaw cm12 konusunda şöyle yazmış: New release is coming with much improvements. We just need to finish it! yani gelmesi yakındır :D

reloqram

reloqram

Üye
hocam cm11 in güncellemesini yaptınız mı bende kamera acılmadı ?ön kamera açılıyor da arka açılmıyor

Üst Alt