öğretemediği yerler neresi merak ettim? çünkü ben az çok bilmeme rağmen yine de en baştan başladım. uygulamanın mantığı şu; belli başlı temel kelimelerin öğretildiği bir teste giriyorsun ve o kelimeleri sana ilk önce resimle öğretiyor. yani kelimeyi hiç bilmiyor olsan da (ben pilavın "rice" olduğunu bundan öğrendim) resim sayesinde öğreniyorsun, sonra sana öğrettiği bu kelimeleri "genel zaman" kipinde basit cümlelerde kurduruyor. he sen hiç I,he,she, is, are gibi diğer temel kelimeleri dahi bilmiyorsan da sana verdiği cümlede kelimenin üzerine tıklayarak her kelimenin anlamını veriyor zaten. tek yapman gereken verdiği ingilizce cümlede bilmediğin kelimenin üzerine basmak, sonra artık cümleyi türkçe olarak toparlayıp cevabı vermek sana kalıyor. he ileride bilmediğim/zorlandığım bölümlere tenslere vs geldiğim zaman gerçekten ne kadar hızla öğreneceğim ona bakıcam artıkBen uygulamayı hiç beğenmedim çünkü hiçbişey öğretmiyor. Karambole öğrenirsen öğrenirsin.

Öğretmediği yer neresi biliyor musun? Hiç bişey öğretmiyor. Sadece test var. Mesela a/an/the neye göre veriliyor anlatmıyor ama bunlarla ilgili soru soruyor. Bence önce biraz konuyu anlatmalı sonra onunla ilgili soru sormalı. Sonra başka konu öğretmeli onunla ilgili sormalı. Yoksa istersen 1000 soru çöz bi işe yaramaz. Kelime veya listening öğrenilir ama grammer öğrenilmez.öğretemediği yerler neresi merak ettim? çünkü ben az çok bilmeme rağmen yine de en baştan başladım. uygulamanın mantığı şu; belli başlı temel kelimelerin öğretildiği bir teste giriyorsun ve o kelimeleri sana ilk önce resimle öğretiyor. yani kelimeyi hiç bilmiyor olsan da (ben pilavın "rice" olduğunu bundan öğrendim) resim sayesinde öğreniyorsun, sonra sana öğrettiği bu kelimeleri "genel zaman" kipinde basit cümlelerde kurduruyor. he sen hiç I,he,she, is, are gibi diğer temel kelimeleri dahi bilmiyorsan da sana verdiği cümlede kelimenin üzerine tıklayarak her kelimenin anlamını veriyor zaten. tek yapman gereken verdiği ingilizce cümlede bilmediğin kelimenin üzerine basmak, sonra artık cümleyi türkçe olarak toparlayıp cevabı vermek sana kalıyor. he ileride bilmediğim/zorlandığım bölümlere tenslere vs geldiğim zaman gerçekten ne kadar hızla öğreneceğim ona bakıcam artık![]()
bu kabul edilemez bir hata yavUygulama da atma falan yok ama öğretici değil üstelik bi kaç hata var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hata değil doğru cümleUygulama da atma falan yok ama öğretici değil üstelik bi kaç hata var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hata değil doğru cümle
Daha doğrusu 2si de doğru.
sonra bi baktım Temeller-1 seviyesi 3e inmiş(sinyal seviyesi gibi olan), girdim ki Zayıf Kelimeler altında (am, a, I, she, is...) Güçlendir seçeneği çıkarak beni tekrar onları tekrar etmeme yönlendirdi, hoşuma gitti bu detay
Sağ üst köşede kalp şeklinde canlar var. Konuyu üç canla tamamlamazsan o konu tekrarlanır. Üç canla tamamlarsan lingot kazanırsın.dün hayvanlardaydım, bir kaç dikkatsizlikten hata yaptım o da am/is/are ve I/we karıştırması oldusonra bi baktım Temeller-1 seviyesi 3e inmiş(sinyal seviyesi gibi olan), girdim ki Zayıf Kelimeler altında (am, a, I, she, is...) Güçlendir seçeneği çıkarak beni tekrar onları tekrar etmeme yönlendirdi, hoşuma gitti bu detay
abov şimdi de Temeller-2 düşmüş, acaba zaman geçtikçe mi tekrar ettirmeye teşvik ediyor yoksa hata yaptıkça mı?![]()
İngilizce de bir dil bilinmez konuşulur. Adamların mantığı böyle. Türkçe çeviriside bizim mantığımıza göre bilmek olarak çevrilir. Hata yokHocam speak sözlükte ve internette konuşmak olarak geçiyor

Bu uygulama gerçekten işe yaramaz çünkü bişey öğretmeden soru soruyor. Gerçekten ingilizce öğrenmek isteyene grammerway ve grammer in use kitaplarını öneririm. Bende pdf şeklinde var isteyene atabilirim.adamlar yapmış etmiş vede ücretsiz sunmuşlar bize . Peki biz ne yapıyoruz hiç bir şey öğretmiyor diyoruz.Türk milleti olarak ancak var olanı eleştiriyoruz .Bu uygulamadan daha güzel ,faydalı,öğreten ve ücretsiz olanı wp platformunda varsa hayrına gostersin bizde bilelim..
ben istiyorum nasıl alırız.Bu uygulama gerçekten işe yaramaz çünkü bişey öğretmeden soru soruyor. Gerçekten ingilizce öğrenmek isteyene grammerway ve grammer in use kitaplarını öneririm. Bende pdf şeklinde var isteyene atabilirim.
Kelime için vocibo çok iyi.
Livemocha da çok güzel site ama uygulaması yok.