Rosetta Stone Türkçe (5.7.1) Tam Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

tomm

tomm

Üye
    Konu Sahibi
Rosetta Stone Türkçe (5.7.1) Tam Sürüm
Rosetta Stone Türkçe (5.7.1)
Rosetta Stone un tam sürümü olduğu için içeriklere fazladan ücret ödemenize gerek kalmayacak. Uyarı uygulama içinden hesap açarsanız uygulamada sıkıntı olabilir o yüzden başka bir yerden oturum açarak uygulama içerisnden giriş yapabilirsiniz.

Rosetta Stone ile sezgisel olarak yeni bir dil konuşmayı öğrenin. Kanıtlanmış daldırma yöntemimizi kullanarak konuşmalardan içerik kazanmak için kendinizi eğitin.

Rosetta Stone’un ödüllü mobil uygulaması, gördüğünüzü söylediklerine bağlayarak yeni bir dilde düşünmeyi öğretiyor. Konuşma ve okuma yeteneklerinizi geliştiren bir konuşma dili öğrenme yöntemi keşfedin. Dilbilgisi ve kelimeleri sezgisel olarak çalışın ve Fransızca'dan Korece'ye kadar yeni bir dil konuşmayı öğrenin.

• En İyi Mobil Uygulama Ödülleri Tarafından En İyi Eğitim Uygulamalarına 2018 Platin Ödülü
• 2018 PCMag Editörünün Seçimi
• Mobile UX Awards tarafından 2017 En İyi Verimlilik ve Yardımcı Uygulamalar Uygulaması

EN İYİ 3 ÖZELLİK
1. İnanılmaz ses elde edin ve patentli konuşma tanıma teknolojimiz TruAccent® ile telaffuzunuzu geliştirin.
2. Rosetta Stone’un Dynamic Immersion® yöntemini kullandıktan sonra konuşmaya başlayın.
3. Çevrimdışı dil becerilerinizi mükemmelleştirin. İndirilebilir derslerimizi dinleyin ve nerede olursanız olun öğrenmeye devam edin.

ROSETTA STONE YOLCULUĞU
1. Dünyanızı açın
24 dil arasından seçim yapın: İspanyolca (Latin Amerika), İspanyolca (İspanya), İngilizce (ABD), İngilizce (İngiltere), Fransızca, Japonca, İtalyanca, Almanca, Çince, Portekizce, Rusça, Arapça, Korece, Felemenkçe, Tagalogca, Yunanca, İbranice, Hintçe, İrlandaca, Farsça, Lehçe, İsveççe, Türkçe ve Vietnamca.

2. Yolculuğunuza başlayın
Kendinizi tanıtmak, dolaşmak ve basit konuşmalar başlatmak için ihtiyaç duyduğunuz temel selamlamaları, soruları ve cümleleri öğrenme alıştırması yapın. Aksanınızı TruAccent® teknolojimizle geliştirin. Anlık geribildirim için sesli hikayeleri sesli okuyun. Şimdi öğrendiğiniz şey dil yolculuğunuzun temelidir.

3. ayaklarını bul
Bu, öğrenme deneyiminizin gerçekten gittiği yerdir. Dışarı çık ve çevresini keşfet! Dışarıda yemek yiyin, bir içecek sipariş edin, yol tarifini isteyin, bir ürünün üzerine pazarlık edin veya yeni bir arkadaş edinin.

4. Kendini ifade et
Şimdi yeni dilinizde duygu ve düşünceleri ifade etmekten emin olmaya başlıyorsunuz. Gündelik hayat hakkında konuşabilir, tavsiye isteyebilir, müşterilerle iletişim kurabilir ve şakalar yapabilirsiniz. Ne kadar konuşup anlayabildiğinize şaşıracaksınız!

5. Kolaylıkla Sohbet et
Düşünüyorsun, duygularını ifade ediyorsun ve yeni dilinde hayal kuruyorsun. İş kurabilir ve güvenle sosyalleşebilirsiniz. Politikadan spora ve aralarındaki herşeye kadar bir dizi konuda kendini ifade ediyorsun. Tebrikler! Yabancılar arkadaş olur ve yeni bir dil öğrendiğinizde dünya daha küçük bir yer haline gelir.

Rosetta Stone'u indirin ve dil öğrenme yolculuğunuza bugün başlayın!





İyi öğrenmeler. Yeni çevirilerle karşınızda olacağım.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
  • Beğen
Tepkiler: bveo1990 ve veliahht01


Üst Alt